Tani@, аз не давам абсолютно нищо, освен хомеопатични лекарства. Въпреки че ходя по курсове, рядко се осмелявам сама да й предписвам - като има нещо я водя при нашия хомеопат
Откакто се лекуваме с хомеопатия, е много, много по-здрава
Ели в момента се подготвя със стихчета и песни, че ще бъде лазарка, ще имат тържество в градината и тече много трескава подготовка. Госпожата й е възложила доста солови изпълнения, което много ме радва, че и с какъв ентусиазъм учи:) дано да е все така упорита и ученолюбива 

честито ви детенце и на вас!Не сме ви забравили!
Живи,здрави и щастливи! 
Ноелка много е порастнала! 
Поне се опитваме
Цял ден дезинфекцирам,гладя,мия,трия.....Карах ги да ядат тиквени семки,да пият мляко с чесън,купих и хапчета.
Ама как така бе, от какво е това чудо
Аз уж да пиша по-често ама нещо ми куца организацията. А пък и Зори домъкна нещо от градината и си го сподели с всички нас та бяхме болни две седмици. Даже дребния го хвана и му падна гласа и като се опитваше да реве нищо не се чуваше. Като го гледаш да му се чудиш да се смееш ли или да плачеш. Толкава беше трагикомичен. Но оздравяхме. Този път се разминахме само с хомеопатия. Дано сега по топлото време да няма повече болести.
При нас Зори ми докладва миналата одина, че директорката (по-вероятно според мен сестрата
) им лепяла едни лепенки на дупетата. А пък преди няколко седмици директно ни дадоха от градината надписани шишенца да вземем малко от акото вкъщи и да им го занесем. Дано скоо и при вас да направят нужните проби за да не си ги въртят децата непрекъснато.
Ама аз мисля днес като я взема, че е за първи ден след боледуването, да си им ги занеса. 
на всички Препоръчани теми