ОСЕМгодишни ДЕКЕМВРИйчета!

• 75 728
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря ви много за пожеланията  Heart Eyes

Tani@, аз не давам абсолютно нищо, освен хомеопатични лекарства. Въпреки че ходя по курсове, рядко се осмелявам сама да й предписвам - като има нещо я водя при нашия хомеопат  Peace Откакто се лекуваме с хомеопатия, е много, много по-здрава  Hug

# 511
macko, честита дъщеричка, много да ви радва, на теб да е отмяна, а на Евка най-добрата приятелка:)
di_, леко раждане и чакаме да се похвалиш с прекрасната новина:)

ние сме добре, на работа, дребните на градина. Коко от следващата седмица минава в градинска група и милия няма търпение вече да не е с бебетата в яслата Laughing, само ми говори как бил "голам батко" и да ходи на градина:) Simple Smile Heart Eyes Ели в момента се подготвя със стихчета и песни, че ще бъде лазарка, ще имат тържество в градината и тече много трескава подготовка. Госпожата й е възложила доста солови изпълнения, което много ме радва, че и с какъв ентусиазъм учи:) дано да е все така упорита и ученолюбива Heart Eyes

Поздрави на всички  bouquet

# 512
# 513
# 514
  • Русе
Честита рожба на Маско,много здраве,радост ,късмет и щастие на цялото им семейство! Hug  bouquet
Честита Баба Марта,момичета!Здраве,щастие и късмет!Да сме по добри и усмихнати! Hug
Таня и ние боледувахме много преди време,но откакто сме при хомеопат нещата се подобриха коренно! Peace
Ди,пожелавам ти най-вълнуващото и леко раждане! Hug
Звездичкова Hug честито ви детенце и на вас!Не сме ви забравили! Hug Живи,здрави и щастливи! Hug
Мимеее,теб откога не съм те виждала! Hug Ноелка много е порастнала! Heart Eyes
Ние сме добре. Crazy Поне се опитваме Mr. Green Надявам се с стоплянето на времето и повече престой навън ,да се отърсим от депресии,килца и всичко отровно в нас. Mr. Green Весело настроение и усмивки на всички! Hug

# 515
Честит празник мили приятелки!
Бъдете все такива - красиви, щастливи, силни, усмихнати, обичани! Бъдете здрави!

Поздрави!

# 516
Аз да се оплача,понеже в района много често чувам,че еди кое си дете има глисти,реших да пусна изследвания на моите и какво се оказа....имаме си и ние.Изпаднах в шок Cry Цял ден дезинфекцирам,гладя,мия,трия.....Карах ги да ядат тиквени семки,да пият мляко с чесън,купих и хапчета. Rolling Eyes

# 517
  • сто акровата гора
Честит празник макар и със закъснение! Да сте живи и здрави, много обичани и щастливи!

liletka ужас Hug  Ама как така бе, от какво е това чудо #Crazy
И в градината не им ли вземат проби. На мен Соня мине се не мине и ме уведомява, че е идвала сестрата с лепенки за дупета и стъкълца, но не ги боде, ами само ги лепи по гъзетата и гъделичкало Mr. Green

# 518
Взимат в градината,обикновено пролетта ,даже личната се беше заинатила ,че за какво ми е един вид направление като сега пролетта ще им взимат в детската проби.
Не знам и аз от какво е,ама след като има доста деца в района няма шанс нас да ни подминат явно.А тъпото е,че децата с тези гадинки продължават да си ходят в градината,а това означава ,че ние като се излекуваме и отидем  на детска пак ли ще ги хванем.Ужасссссссссс smile3511

# 519
  • сто акровата гора
При положение, че има повече случаи не може ли да ги накараш в градината да вземат проби и да спрат децата, на които са положителни?
Ако трябва в общината  се обади или ХЕИ, знам ли и аз къде, но как може с глисти да се посещава градина, нали уж са задължителни изследванията при по-дълго отсъствие даже. Ние всяко лято като се върнем от село правим проверки, защото искат от градината, иначе не може да тръгне след почти 2 м отсъствие. Друг е въпроса, че повечето родители за да си спестят изследванията пращат детето за по 1 ден и вече се броят отсъствията от по-скорошна дата и минават метър...
И какво значи пролетно време им вземат, те глистите нямат ваканция като гледам. Соня януари ми разказва последно за стъкълцата, едва ли е всеки месец, но може би на 3 поне им вземат или може би лятото е по-често.

# 520
Ей, какви хубави новини тук - vmitkova и macko, много чудесни неща, да сте живи и здрави, ех, много се радвам!
  bouquet  bouquet  bouquet

macko, ти имаш ли връзка още с ladybird, какво става с тях...!?

# 521
  • Русе
Liletka,дано се оттървете бързо! Hug Praynig Много неприятно!

# 522
Привет моичета  Grinning Аз уж да пиша по-често ама нещо ми куца организацията. А пък и Зори домъкна нещо от градината и си го сподели с всички нас та бяхме болни две седмици. Даже дребния го хвана и му падна гласа и като се опитваше да реве нищо не се чуваше. Като го гледаш да му се чудиш да се смееш ли или да плачеш. Толкава беше трагикомичен. Но оздравяхме. Този път се разминахме само с хомеопатия. Дано сега по топлото време да няма повече болести.
dideto, дано преминаването при "големите дечица" да е прекрасно преживяване за Коко. И браво на Ели, че така добре си учи задачките в градината. Зори за 8-ми март имаха тържество и беше научила репликите на всички деца. Е, не отиде накрая защото беше болна ама явно им е забавно щом запомнят всичко толкова лесно.
liletka, дано да се реши пролема с глистите. Ама в градината не ги ли следят децата?  newsm78 При нас Зори ми докладва миналата одина, че директорката (по-вероятно според мен сестрата  Grinning) им лепяла едни лепенки на дупетата. А пък преди няколко седмици директно ни дадоха от градината надписани шишенца да вземем малко от акото вкъщи и да им го занесем. Дано скоо и при вас да направят нужните проби за да не си ги въртят децата непрекъснато.
Аз да ви споделя таткото направо ме хвърли в чуденка. Бяхме се приготвили с бонбони за празника на 8 март в градината за госпожите и лелите. Ама Зори като пропусна и той вика "сега ще си имаме бонбони за поводите до края на годината". Аз пък го сядох, че те са си за градината и нищо, че е пропуснала ще си им ги подарим защото все пак се грижат за Зори през цялата година, не само на 8 март. Той пък се зачуди дали няма да е конфузно след повече от две седмици да им ги дадем.  newsm78 Ама аз мисля днес като я взема, че е за първи ден след боледуването, да си им ги занеса.

# 523
  • София
Привет от нас  Hug

Шаменет с Ladybird се видяхме за последно лято 2011, случайно на морето- Дани си има братче Марти, големи са сладури  Heart Eyes

Ние се гледаме с Мика , а кака Евка беше малко на село за разнообразие, но от Април си почва ДГ.
Малко още не си доспивам и малката си е ревличка и все на ръце, забравила съм какво е първите месеци  Crazy

Поздрави и  Hug на всички

# 524
  • Русе
Привет,момичета!Влизам да почерпя!Бойко днес има имен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт