ОСЕМгодишни ДЕКЕМВРИйчета!

• 75 727
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Привет,момичета!Влизам да почерпя!Бойко днес има имен ден! Hug

Да ти е жив и здрав Бойко, Мимак!! И да си прослави името Hug

Честито Благовещение на всички мамчета!!

# 526
Честито на всички празнуващи!  bouquet
Момичета, трябва ми специалист УНГ за Венета. Някой посещавал ли е? Мнения?

# 527

Мимак: Честит ви празник! Да ви е жив и здрав юнакът!

# 528
  • Vaudreuil Canada
Мимак Честито на дребосъка.

Бети ние тук редовно посещаваме такова чудо щото сме и оперирани за тръбички та сега ходим на контролни прегледи на всеки 6 месеца - вие за какво ще ходите?

# 529
Нещо от няколко дни забелязахме, че недочува добре. Много сме притеснени.  Иначе отити е правила 1-2 пъти миналата година.

# 530
Мимак, да му е живо и здраво името и с гордост да си го носи!
Бети, ние см ходили два пъти при една лекарка в Трета градска. Но тя просто си беше дежурната на смяна. Дори не помня името.  Embarassed Но ми направи впечатление, че не бърза да изписва лекарства. И при Зори и при Коко като разбра, че се лекуваме с хомеопатия го прие съвсем спокойно, без да подскача и ни даде рецепта "за всеки случай", ей така да си имаме. Дано да няма сериозен проблем.

# 531
  • Русе
Мерси,момичета! HugАз излезе,че съм прибързала с почерпката,празника бил на 28-ми!Това няма значение! Hug Благодаря за поздравите!
Бети,дано намерите точният специалист и Венетка се оправи бързо! Hug

# 532
  • сто акровата гора
Мимак, аз пък от бързане да се извиня че съм закъсняла и за малко да не видя че си писала поправка Grinning Да ви е жив и здрав момъка, много да ви радва!

Аз да се похваля, Соня имаше състезание по шорттрек вчера, последното за сезона, и на дистанция 222 м стана 3та от общо 5 момиченца  Party Много емоционално беше - тя е най-малка, другите са на по 7 години и принципно не може да ги бие, но то пък затова е състезание - шанс винаги има. В генералното класиране си остана 5та, защото на 333 и на 111 м не се класира, но важното е, че се бори геройски и не се предава Grinning

Бети в ИСУЛ знам че имат лаборатория за изследване на слуха, но не знам подробности. Едни познати щяха да си водят детето, но дали ходиха не мога да кажа. Ако успея да разбера нещо, ще ти пиша  Hug
Аз миналата година се бях притеснила, че не чува Соня, ама се оказаха мои излишни тревоги, иначе сме ходили в 13та поликлиника (на Хемус)  при една докторка, май е полякиня, много свястна, ама как се казваше...newsm78

# 533
  • Русе
Браво на Сончео! Hug

# 534
Браво на Сончето!
Благодаря, момичета, май към ИСУЛ се насочваме, но по-скоро ще посетим който е на смяна. Confused

# 535
  • Vaudreuil Canada
Бети наскоро карала ли е отит Венетка? След отит остава течност зад ушната мембрана която не винаги се разнася и затруднява чуването съответно способства и за развиването на нови отити но това е другата част от екстрата.
В ИСУЛ и аз знам, че са добри специалисти за уши така че дано попаднете на свестен.

# 536
  • Русе
Да почерпя за именника! Mr. Green

# 537
Да е жив и здрав, Бойко, на патерица! Laughing
Шеметче, не, скоро не е правила отити. Само миналата година май месец направи един, пи антибиотик и след това пак я заболяха ушите, но й дадох някакви хомеопатични неща и приключихме. След това не сме имали повече проблеми. Ще ходим във вторник, взех направление от личната.

# 538
Мимак, да ти е жив и здрав именника сладък!  Hug
Бети, успех на прегледа! Дано не е нещо сериозно.  Praynig

# 539
  • София
Бети, какво стана с лекаря?

Общи условия

Активация на акаунт