ОСЕМгодишни ДЕКЕМВРИйчета!

• 75 726
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Честит празник на всички цветни именници  bouquet

# 541
Бети, какво стана с лекаря?
Оказа се, че са й възпалени ушите - едното повече, това дето я болеше. Изписаха й капки за уши и за нос, както и противоалергичен сироп. Само че два дни по-късно направи отново астматичен пристъп и ходихме до личната. Тя изписа антибиотик и понеже от декември все кашля, ту повече, ту по-малко, но не спира - и аз се предадох и го взехме. Така не обичам да давам, още повече, че тя иначе се чувства напълно ОК, не е правила и температура и се чувствам ужасно - все едно давам антибиотик на здраво дете. Но като четох листовката той и за отити става  Mr. Green, та поне.... Докторът в ИСУЛ, УНГ, каза, че иска пак да я види, та утре ще ходим отново. Каза, че после ще назначи другото изследване на слуха. Но тя сякаш сега си чува, и слава Богу.  Praynig
Благодаря на всички, че ни мислите! Hug

# 542
  • София
Бети, какво стана с лекаря?
Оказа се, че са й възпалени ушите - едното повече, това дето я болеше. Изписаха й капки за уши и за нос, както и противоалергичен сироп. Само че два дни по-късно направи отново астматичен пристъп и ходихме до личната. Тя изписа антибиотик и понеже от декември все кашля, ту повече, ту по-малко, но не спира - и аз се предадох и го взехме. Така не обичам да давам, още повече, че тя иначе се чувства напълно ОК, не е правила и температура и се чувствам ужасно - все едно давам антибиотик на здраво дете. Но като четох листовката той и за отити става  Mr. Green, та поне.... Докторът в ИСУЛ, УНГ, каза, че иска пак да я види, та утре ще ходим отново. Каза, че после ще назначи другото изследване на слуха. Но тя сякаш сега си чува, и слава Богу.  Praynig
Благодаря на всички, че ни мислите! Hug

Бети, дано антибиотикът оправи възпалението и да й минат ушичките, че те не са шега работа Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЦВЕТЕНЦА!!

# 543
  • сто акровата гора
Бети радвам се, че има развитие при вас, стискам палци да мине всичко с антибиотика и да не се тревожите  Hug

Честито със закъснение на именниците! Да ви е живо и здраво името и само с любов и радост споменавано!   bouquet

Не ми остава много време напоследък да влизам ама реших да видя какво става с Венетка  Grinning
Добре сме ние, само дето аз с тези противозачатъчни си обърках цикъла вместо да го регулирам както ми обясняваше моята гинеколожка, та се изнервих и ги спирам - да приказва каквото ще  Crossing Arms Не стига, че ми идва когато си иска, ми и по 2 седмици продължава и върха беше, че докторицата ми изписва кръвоспиращи някакви хапчета, но не бивало да спирам противозачатъчните, да не съм забременеела поне още два месеца.
В крайна сметка и двата пъти забременявам планирано, явно успяваме да се опазваме и без хапчета, само да ми разстройват организма не виждам смисъл. Не че имам големи шансове за забременяване с една тръба ... та камо ли пък да се пазим и да стане .... Ох ето оплаках ви се и на вас да ми олекне  Mr. Green Ама имам чувството, че някои лекари ей така се чудят какво хапче да ти изпишат, само и само нещо да пиеш и това много ме дразни.

# 544
В понеделник докторът каза, че ушите вече са добре и спряхме капките. Тя си чува хубаво сега  Praynig. Благодаря ви, момичета, за подкрепата!  Hug
Soceress, хубаво си решила да ги спреш. Никога не съм била голям фен на противозачатъчните. Пиех едно време, но не, за да се пазя от бременност, а защото имах много болезнен цикъл. Иначе, дето викаш, забременяваме си планирано и си се пазим успешно и без тези екстри.... Peace

# 545
  • София
В понеделник докторът каза, че ушите вече са добре и спряхме капките. Тя си чува хубаво сега  Praynig. Благодаря ви, момичета, за подкрепата!  Hug

Браво, Бети, чудесни новини!
Сега Венетка не може да се оправдава, че не чува какво казва мама Simple Smile)

# 546
  • София
Бети радвам се , че Венетка е добре- помня че на единия преглед като имаше отит Ева, доктора каза , че понякога родителите пренебрегваме хремите и оттам става по-сериозно и оттогава винаги я тормозя със стеримара дори и само за хигиена на носа Peace
Весели празници милички, да сме здрави и усмихнати Heart Eyes

# 547
Малко да раздвижа темичката с един въпрос. То има и такава тема вече за нашия набор, ама...
Решихте ли вече за предучилищната? В училище или в детската градина? Венета ще си остане в градината. Така беше и с баткото и съм доволна. Peace

# 548
Бети, и пред нас стоеше тази година този въпрос и ние решихме да остане в градината.  Peace

# 549
В детската градина ще е и Вики. По много причини - живот и здраве и малкият може да е в яслата на същата градина, доволни сме от учителките; в училището, където смятаме да учи, май няма подготвителна група, а и не виждам защо да си усложняваме живота. Simple Smile

# 550
И ние ще караме предучилищната в градината и другата есен на учлилище с песен Laughing Laughing Laughing

tini, вие към училище сте се насочили (ако не е тайна Wink Peace)

# 551
Здравейте  Grinning
Бети, радвам се, че всичко с Венетка е наред. И ние ще сме на предучилищна в градината.
Аз да ви споделя...бяхме за три дни на една къща за гости и сме много доволни. В битов стил, готвят си тамошни манджи и ги сервират директно с тавите  Grinning Страшно мили хора, невероятно грижовни и усмихнати. Калоянчо толкова гушкане отнесе, че не спря да се хили като репичка.  Grinning Обличаха децата, пък и нас дъртичките в народни носии, показваха им стан, хурка, чекръци, правиха захарни петлета и бонбони като от старо време, а Коко го носихме в цедилка...много му хареса...Той милинкия толкова много нови неща видя, че направо се чудеше кое по-напред да погледне...така сладко се кокореше на всичко.  Grinning

# 552
Една хубава новина:
Днес di_ е родила прекрасната Симона, 4кг и 52 см.
Да е жива и здрава, весела, умна и с много късмет!  Hug

# 553
Честита дъщеричка на di_ , да и  е жива и здрава   bouquet

# 554
Ехаааа, честита дъщеричка на di_  Grinning Здрава и щастлива да расте и само радост и гордост да носи на мама и тате!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт