Математически турнири - 7

• 63 988
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Както винаги, си много любезна!
Чакам да видя резултатите.

# 452
  • София
Благодаря за критериите! Сега ще чакаме резултатите.

# 453
  • навсякъде
в събота мойта щерка излязла също рано още 10-10,30 и ходила на разходка с приятелките си и ми се обади чак в 12,30, а аз до тогава "горката още решава задачи дали са й трудни" с две думи се побърквам от притеснение. Тийн какво да го правиш, всичко била решила не било трудно, ама като излязат резултатите.... да видим

# 454
Да ви попитам нещо извън олимпиадата. Знаете ли дали само СМБ по градове може да организира Коледното и Великденското състезания?

# 455
За Варна не мога да открия нищо,сякаш олимпиада не е имало.

# 456
Да ви попитам нещо извън олимпиадата. Знаете ли дали само СМБ по градове може да организира Коледното и Великденското състезания?
Моят син се яви на последното Коледно във Велико Търново. Там организатор беше РИО, значи може и друг.  Grinning

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 12:14 от Анонимен

# 457
Здравейте мами на малки и големи математици!
Аз съм мама на първолаче , което много обича да решава задачи. Днес госпожата им е написала съобщение , че на 26.02.2011 в ПМГ Бургас ще се проведе състезание по математика за 1клас Някой може ли да ми посочи къде мога да намеря задачи от минали години.
Предварително благодаря!

# 458
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Само аз ли не мога да вляза в този линк?? ooooh!
Показва ми се бяла страница, а в самия сайт на РИО, в "Актуално" и в секция "олимпиади и състезания" няма и помен от такова нещо newsm78

# 459
В сайта, там където е за директорите има.... Писма, служебна информация-това трябва да се отвори...

# 460
Аз съм мама на първолаче , което много обича да решава задачи. Днес госпожата им е написала съобщение , че на 26.02.2011 в ПМГ Бургас ще се проведе състезание по математика за 1клас Някой може ли да ми посочи къде мога да намеря задачи от минали години.
Предварително благодаря!
Че кое е това състезание? Само за ПМГ Бургас ли е?

# 461
Предварително благодаря!
Състезанието е посветено на 40 години от създаването на ПМГ – Бургас. Това означава, че няма как да има задачи от минали години.

# 462
  • София

Дидева, много благодаря за линка!

Чакаме 18 точки и дано да ги дочакаме  Simple Smile
Замислих се за критериите за третата задача на 4 клас, тази за крушите и черешите. Аз и синът ми сме я решили по различен път с еднакъв верен резултат. Чудя се, ако има разминаване в описанието в критериите и начина, използван от детето.... но едва ли ще има проблеми или ощетени заради това-все пак проверяващите са достатъчно наясно.

# 463
Момичета, олимпиадата вече е зад нас и аз се оглеждам за следващото състезание - ЗМС - повтарям се, но да попитам пак - издирвам задачи от ЗМС за 5 клас опреди 2007г. Моля, някой има да ги сподели.

# 464
  • София
Започвам да се питам дали изобщо са провеждани ЗМС за малките класове преди 2007. За годините преди 2007 са качвани задачи само за класовете от 9-ти нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт