Математически турнири - 7

• 64 152
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Работите са проверени, който подавал контестации, подавал. Утре в 8.30 ни искат в Операта за награждаването.

Ето го класирането: http://www.smbburgas.com/

Браво на Гери и честит медал newsm74   

Като гледам резултатите, препъникамък е било едно подусловие на четвърта задача, което и е решило разпределението на медалите. Т.е. може да се каже, че е било въпрос на късмет "кой да се сети", но всичките десетина деца от челото на таблицата (за 7 клас говоря, където гледам най-напред) заслужават голяма похвала и са доказали, че са супер подготвени smile3501

Като цяло в отборните класирания СМГ е с ясно изразена доминация за всички възрасти. Браво на децата и поздравления за всички победители smile3501.

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 07:32 от Черна станция

# 646
  • Бургас
Чернева, мерси! Да ви се връща на всички.   bouquet
Като цяло, грипът изигра лоша шега на нашите деца. Имаше доста болни.

# 647
Поздравления за Гери! Ние малко сме се изложили на трета задача, но мисля, че все пак сме се представили достойно (шесто място), имайки предвид оскъдната подготовка в дълбоката провинция.

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 08:35 от math_mother

# 648
Поздравления за Гери! Ние малко сме се изложили на трета задача, но мисля, че все пак сме се представили достойно (шесто място), имайки предвид оскъдната подготовка в дълбоката провинция.

То пък това вашето ако е излагане, какво да кажем ние, дето изобщо не ходим по състезания. Супер се е представил Божидар. Децата да не са машини, че всеки път да се сещат за всяка уловка. А на такива състезания всяка задача е с уловки, няма рутинни задачки.

# 649
Присъединявам се към поздравленията!
math_mother, да не съм чула думата " излагане" по адрес на Божидар! Като се има предвид, че вероятно разчита най-вече на самостоятелна подготовка, постигнатото си е направо геройство Grinning Ако той се е изложил, моето дете с неговите 8 точки трябва да не излиза от къщи от срам.  Mr. Green Едно грешно изчисление в началото му е " изяло" цяла задача.

# 650
Моята дъщеря пък се ядосва, че не са й признали цялата 4-та задача за 5 клас, тъй като я решила по по-различен начин от изложения. Все пак 3 точки по-малко на такова състезание са от голямо значение. Но кога да се правят контестации след като класирането и награждаването излизат почти по едно и също време. И все пак- браво на всички деца за труда и желанието, които са вложили.

# 651
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Честито на всички победители!

# 652
  • Русе

Ето го класирането: http://www.smbburgas.com/

Браво на Гери и честит медал newsm74   

В протокола за награждаване  пише грамоти - дали ще им дават медали?   Децата ще се радват много. Честито на победителите!!!!

# 653
В протокола за награждаване  пише грамоти - дали ще им дават медали?   Децата ще се радват много. Честито на победителите!!!!

По принцип на ЗМС е прието да се дава и по още нещо освен грамотата. Май редуват медали с плакети. Не знам тази година на какво е ред, но съм сигурна, че нещо ще им дадат на децата. Сигурно градът домакин си избира по свой вкус.

# 654
  • София и там където не се пуши
И друг път съм пускала, ето снимки от старо награждаване. Снимките са от видео вадени, затова не са качествени.  http://doriyaneva.snimka.bg/sea/zimni-mat-s-stezaniya-burgas-2007.104801.2178815

Залата е страхотна. Това е преди 4 години.

За Бургас става дума.

# 655
  • Бургас
Децата, които не са на първо място имаха САМО грамоти, заради липса на средства, защото имало като цяло много първи места. Това, математик да не можеш да си прогнозираш и разпределиш средствата... Mr. Green
Както и да е, детето е доволно от себе си и уморено.
Дороти, това е зала в БСУ, тази година награждаването се проведе на сцената на Бургаската Опера.

# 656
Браво на децата ви - най -вече за трудолюбието и постоянството им! Браво и на родителите , които успяват да мотиваират и организират децата си!
Пожелавам би още много положителни емоции!

П.П. А ние все още си чакаме резултатите от състезанието за 40 години ПМГ Бургас. Поне да бяха написали кога ще качат резултататите ...

# 657
Зимните състезания вече приключиха сега предстои областния кръг на олимпиадата по математика

# 658
Зимните състезания вече приключиха сега предстои областния кръг на олимпиадата по математика
Отбихме топката на ЗМС - кой добре, кой не толкова, 'айде на следващата. Аз от моя не съм много доволна, но и той самият (което ме радва) е малко разочарован, дано се стегне за олимпиадата.

# 659
  • Русе
 И нашият резултат на ЗМС- 7 място, 7 клас. Поздравления за всички премерили сили на това състезание.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт