Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 2

• 82 966
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
 Joy Не е истина!

# 121
Затова опитните домакини задължително отделят всички хранителни продукти/съставки от останалите материали - строителни/други.....

# 122
Аделинче,невероятна история Joy Joy hahaha
Невероятна направо!
 Crazy
Една позната младоженка пък правила кекс.
Бърка в шкафа и вади...брашното...
Бърка си кекса момичето, но на финала прави гипсова отливка.
То не било брашно, най ми било гипс. Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

ако са го хапвали е излязъл на тебешир вероятно...

# 123
  • София
"...Една позната младоженка пък правила кекс...."
 Joy Joy Joy
Ами така де, каква й е работата на младоженката кекс да прави....

# 124
Преди петнайсе минути тръгвам към магазина. Слизам на партера и гледам някаква нова врата, която загражда фоайето от стълбището в първия момент си помислих, че съм се качила на следващ етаж, но после се светнах, че ползвах стълбите,а не асансьора. Стигам до магазина, пазаря и на касата като плащам момичето ме пита дали не ми се намират 15 копейки. Бъркам в портмонето, вадя 20, тя ми връща рестото в банкноти, казвам и да не ми връща стотинки прибирам продуктите и преди да тръгна я гледам се пули и нещо мънка, но аз не всичко разбирам и я поглеждам с интерес, а тя недоволно ми вее моите 20 български стотинки с които съм решила да закръгля сметката. Пък те и по цвят даже не си приличат, даже като се замисля няма номинал от 20, а от 25....Как да намерих копейки, разплатих се и тръгвам захилена като ряпа към нас. Влизам във входа, който се заключва и отключва с чип. Заставам на средата на фоайето и тая същата врата седи отворена, оглеждам се и си мисля, объркала съм входа.... Joy Joy Joy

# 125
Ще побутна темата ...
Много съм отчаяна от себе си !!!!!
Все съм ги вършила едни , но това днешното...
Влизам в "Нашите деца" и гледам :
Родени 2005 г.
Родени 2006 г
.................
Родени 2010 г.
Родени 2011 г.
...Съответно не намирам далечната 2001 г. когато раждах аз и си мисля :
"Егати , още ли се раждат деца !!!!"

# 126
Редовно разменям ляв и десен ботуш на дечурлигите

# 127
Аз днес последвах светлия пример на част от писалите тук и опитах да вържа лигавника на баткото ни  Embarassed

# 128
Както винаги когато ще готвя нещо някой продукт липсва!В случая трябваше да готвя мусака,но нямах картофи Embarassed и казах на домашните,че отивам за картофи!Както винаги когато излизам до кварталния магазин срещам 150 познати и с този да си кажа една-две приказки, с онзи също и се улисвам.Отивам в магазина,в който продавачите са ми познати-хайде и там един разговор,натоварвам се с две огромни торби и си тръгвам. Стигам до блока,влизам във входа,качвам се в асансьора, слизам на нашия етаж,пъхам ключа в ключалката и в същия този момента се сещам,че съм купила много други неща,но не и картофи...... Embarassed
Мъжа ми ме спука от подигравки след това!!!

# 129
  • София
Крайно време е да се разпиша в темата.

И аз днеска тръгнах за ябълки...
Ама други неща купих.

Освен това мозъка ми явно тотално е изтекъл с кърмата и оня ден метнах бодито е коша за боклук и се усетих, като щях да метна мръсния памперс в легена. Mr. Green

# 130
  • Талант на 2012,2013 г.
Днес върша непонятни и за мен самата неща.

Слагам да си правя кафе. Ама без чаша.

Беля картофи. Обелените слагам при обелките.

И още нещо имаше... ама забравих. hahaha Joy hahaha Joy

# 131
  • София
Редовно разменям ляв и десен ботуш на дечурлигите
Е,аз откакто карах шофьорския курс,вече 10год. бъркам ляво и дясно! Embarassed

# 132
Вчера стоя пред външната врата на входа с ключове в ръка. Но другата ми ръка неистово рови в джоба на якето да търси. Търси, търси и се усещам, че търся монета от 50 ст за да си отворя. ooooh! Да я пъхна там някъде във вратата и тя да се отвори.

Наскоро се чудех, ако не се бях усетила навреме, че оставям сиренето на мястото на брашното, каква смрад щеше да надвисне у нас.

# 133
  • Варна
Чета отдавна и се смея с вас, момичета.  Hug

Последната моя изцепка: Сменям памперс. Пускам пералня. Свършва програмата. Отварям - гледам някакъв гел из пералнята... Познайте къде бях "изхвърлила" памперса вместо в коша.  Mr. Green

# 134
Мъжа ми е болен и аз се чудя какво лекарство да му поръчам да си купи. Става въпрос за Неоангин, и аз умислено питам:

-А дали може да го пиеш докато кърмиш? Thinking

Мъжът ми -  newsm78 Crazy #Crazy

Laughing

Общи условия

Активация на акаунт