Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 2

• 83 041
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
От три седмици съм на работа - след три години пауза. Малкия съответно няколко дни на градина, сега болен вкъщи - гледат се с баща му. Ставам вчера, и внимавам да съм максимално тиха при приготвянето ми за излизане за да поспят. Отивам на работа и се опитвам да звънна на директорката на ДГ, че е болен, познайте какво беше учудването ми, като видях, че вместо моите телефони съм гепила тези на мъж ми  ooooh!
Ама без грам да се усетя  Crazy А са супер различни - моите слайдери самсунг, неговите нокия  ooooh!
Нямам думи  ooooh! ooooh! ooooh!

# 571
Бубе, сега домакинството не те оправдава  hahaha

# 572
Мъжо ми си беше наранил ръката и беше с превръзка на раната, а аз му викам-"смени ли си памперса" вместо превръзката hahaha от сега, все още не съм родила даже hahaha

# 573
Снощи приспах детето, ама толкова ми се спеше, че съм забравила да му сложа памперс. Тя вече стиска, опита се да ме събуди 2-3 пъти през ноща, обаче аз упорито и пусках сешоара и я успивах. Най-накрая се събуди в 6 със зверски писък Пишшшшшшш., а аз и отговорих, пишкай в памперса, и така няколко пъти. Накрая се извлачих от леглото и я сложих на гърнето и чак тогава осъзнах, че съм го забравила и детенцето мило цяла нощ е стискало и не се е напикало. Май вече мога да махам памперса  Mr. Green

# 574
 hahaha Особено ми хареса "обаче аз упорито и пусках сешоара и я успивах". За другото - ми честито! Mr. Green

# 575
  • Варна
smile3532 Добре си съкратила отговора. И той кво?
Ми, той "Каквооо?
Аз" Нищо, нищо пия кафе."
А пък едната ми братовчедка Shocked

# 576
  • о`майна лунна нощ е
Когато в рамките на един ден забравиш местоположението на две връзки ключове и на всичкото отгоре ангажираш около 7 човека /в офис на мобилен оператор, в  работата, дъщерята на шефа, личната ти лекарка заедно със сестрата на кабинета/ да търсят нещо, което всъщност ти стои в джоба на якето удома, нещата не отиват на добре.

# 577
don domat  hahaha

Ей сега в поликлиниката една млада майка с момченце на излизане от кабинета на лекаря му каза "Дочуване".  Joy

# 578
Вземам малката от градина, пред градината чака баща И в колата, обаче аз рядко се радвам на тази "екстра" и излязох от градината и тръгнах да си се прибирам пеша. Съпружието не разбрал отначало ,че съм го "забравила" пред градината, ама после ме догони с колата...Много се засрамих-беше пълно с майки по тротоара и май всички разбраха...

# 579
  • София
Вчера детето хапна каквото е хапнало и занесе чинията в кухнята.
Сложи я на стола. Аз отивам в кухнята, наливам си кафенцето и сядам върху чинията.. Mr. Green
На много неща бях сядала, но в чинията.... за първи път ми е... newsm78 какво ли още ме чака...

А днес направих кафе в кафеварката , телефон ми звънна и аз какво направих... как я бутнах не можах да разбера... newsm78. Нищо, тамън измих кухнята...

# 580
  • Варна
don domat  hahaha

Ей сега в поликлиниката една млада майка с момченце на излизане от кабинета на лекаря му каза "Дочуване".  Joy.
Това ми редовен номер да кажа на някого "Дочуване" или пък по телефона" Довиждане".

luss счупи ли я?

# 581
  • Варна
Аз съм сядала в тенджера оставена незнайно защо на дивана/от диването  Wink/. Днес по изключение мъжа ми си беше у дома следобед. Говори ми нещо, обаче в глаата ми е само как ще си направя кафе и ще си отдъхна малко след търчането тази сутрин по 1001 задачи. Той ми говори, аз "слушам" и накрая му казвам "Добре, мамо"  Crazy Joy

# 582
Преди работех в една бензиностанция на касата и сутрин като застъпех смяна упорито си посрещах клиентите с "Добър вечер", а късния следобяд преминавах плавно към "Добро утро"  Mr. Green

# 583
Току що пожелах на един господин усмихнато "Приятна вечер"...

# 584
.......Той ми говори, аз "слушам" и накрая му казвам "Добре, мамо"  Crazy Joy
hahaha

Общи условия

Активация на акаунт