Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 2

• 83 025
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
...е вече сме скрили един ключ във входа  ooooh!
Ще ме извиниш, но това е по-глупаво от самата случка Peace
Иначе ми се е случвало и на мен, няколко пъти, хубаво че още не бях с дете, а и беше топличко.

Вчера се опитвам да изляза от едно заведение, спорейки много разпалено по телефона с един колега. По невнимание вместо към изхода съм завила в обратната посока и се озовах в стаичката на персонала, където мъж и жена на средна възраст страстно се целуваха... Умрях от срам Crazy

# 616
Влизам в магазин за перилни препарати,слагам там в кошницата каквото ще купувам и на касата "замечтано" съм вперила поглед нанякъде.Касиерката ме пита любезно "С какво мога да ви помогна?",аз и отговарям "Още нещо щях да взимам,но не се сетих какво.Ако го видя ще се сетя...",а тя "Спокойно,не сте само вие" Joy Joy Joy JoyПредставям си как съм изглеждала.
Миналата седмица напазарувахме и впрегнах децата да качвати те багаж.Натоварих ги с по-леки торби,затворих багажника,взех си чантата и тръгнах към входа,при което дъщеря ми възмутена казва "Браво бе,мамо.Ти си вземи само чантата"...та се сетих,че има още две торби в колата ooooh!

# 617
  • Варна
Аз от две седмици съм в процес на издирване на печати. И ги откривам на невероятни места. Първия го намерих напъхан в джоба на яке на мъжо. Защо, как и кога е стигнал до там - бяло петно. Втория -добре че тръгнах д аго издирвам на следващия ден след като го бях ползвала. Та като се замислих какво правих тогава, го открих в шкафа при хляба.
Явно имам нужда от почивка. Tired

# 618
Божеее дойде ми реда и аз да се запиша в тая тема ooooh!
Живеем в къща ,близо до нея имаме една стая /главно използвана от мъжа ми ,като склад за инструменти./ Там има един газов котлон на който приготвям храната за кучетата ни.Сутринта към 7:00 купих фенер и го сложих да се вари ,прибрах се в къщи и започнах да чистя ,подреждам - писахме домашни с малката и ето стана 12:00. Дъщеря ми излезе на двора да си играе и след малко търчи нагоре викайки .... Досетихте се нали? Месото беше станало на въглен ,цялата стая в непрогледен дим Tired Бойно запретнах ръкави ,нахлузих едни работни ръкавици и изкарах горящата тенджера и като я залях с вода се вдигна огън до небето ! След ,като страстите се поуспокоиха надникнах в нея...Дървената лъжица вътре беше изгоряла ,месото - нужно ли е да описвам?
Едвам я изстъргах тенджерата добре ,че я ползвам само за варене на храната на кучетата ,иначе си е за коша.Лъжицата ръгнах в котела на парното ,та да няма доказателства пред мъжо за деянието ми Mr. Green Сега варя нов фенер ,дано го сваря Tired Whistling

# 619
Уфф и аз тук.

Вчера сутринта занесох плика с боклука в работата.
Лошото е, че мойте деца са големи и не е от майчинството, явно е от другия етап....критическата.

Докато излезеш от единия веднага влизаш в другияяя, ужасс. Hug

# 620
  • София
djona, и аз не съм млада майка - синът ми е почти на 11 г. Това не ми попречи да направя следното  Mr. Green... Преди десетина дни трябваше да се разпиша на едни документи в канцеларията на училището му. Чукам на вратата, влизам и с усмивка казвам на секретарката: "Здравейте, аз съм от V Б клас"  hahaha, жената ей такива очи облещи  Shocked!

Ванилия, нагледай фенера, да не се разписваш два пъти в темата днес  Laughing  Hug!

# 621
Вени сварих го успешно Hug

# 622
  • Варна
... Чукам на вратата, влизам и с усмивка казвам на секретарката: "Здравейте, аз съм от V Б клас"  hahaha, жената ей такива очи облещи  Shocked!

Ванилия, нагледай фенера, да не се разписваш два пъти в темата днес  Laughing  Hug!
hahaha hahaha

# 623
djona, и аз не съм млада майка - синът ми е почти на 11 г. Това не ми попречи да направя следното  Mr. Green... Преди десетина дни трябваше да се разпиша на едни документи в канцеларията на училището му. Чукам на вратата, влизам и с усмивка казвам на секретарката: "Здравейте, аз съм от V Б клас"  hahaha, жената ей такива очи облещи  Shocked!
Да весело е ,и аз продължавам да казвам градината в стария град където бяхме въпреки че вече 2 г е във нова и всеки път се чудя защо ме гледат толкова странно newsm78

# 624
  • София
качвам се днес в колата и тръгвам към вкъщи, по едно време седя на светофара и ме обзема чувството, че съм забравила нещо... седя и си мисля какво може да е... в един момент си викам: абе, ей, взех ли ключа от колата ...  hahaha добре, че не тръгнах да се връщам, че ... мале голям смях   Grinning

# 625
  • София
Днес отиваме до магазаина, за да купим маските за децата за хелоуин. Казвам, че няма много време,че бързаме. обух малкият, казвам сядайте в хола и ме чакайте. Обличамсе бързо, пишкам, излизам и хуквам.... по едно време мисля, че нящо ми липсва... ами да... връщам се за децата...

# 626
Положението при мен е критично: ooooh!

Снощи търкам 5 мин. един пръст на крака/чистя си лака/с лосиона за лице...даже се и притесних, и си казвам : какъв е този лак, че неиска да се трие..., синът ми се смя 10 мин. сам като видя какво правя.

# 627
  • София
Тази сутрин, като тръгвахме за ДГ, открих, че със щерката сме спали на отключена, даже леко открехната входна врата с ключовете от външната страна  ooooh!

# 628
И ние сме спали на отключено след като си поставихме секретна брава  Laughing
В неделя мъжът ми трябваше да смени водопроводните части на мивката в кухнята,спря водата централно, отвинти ги и отидохме да купим нови . Като се прибрахме вкарах сина ми в банята да му мия ръцете и пуснах водата от крана и .. Shocked след 2 секунди се сетих да я затегна, хукнах към кухнята, цялата беше окъпана.Отворих килера и се сетих, че сутринта пуснах пералня, а мъжо спря водата... newsm78 направо ме е срам да кажа, че съм завършила техническия. Мъжът ми се качва 5 мин след нас и детето му вика " Мама направи шадраван в кухнята и обираме водата сега.  Laughing . Детето със светкавична бързина ми донесе леген от банята, бях приятно изненадана.

# 629
Тази сутрин, като тръгвахме за ДГ, открих, че със щерката сме спали на отключена, даже леко открехната входна врата с ключовете от външната страна  ooooh!
Аз постъпвам по този начин с колата си  Embarassed Стои си по ден-два отключена на улицата пред блока, защото нямаме гараж. И това не ми се случва веднъж или два пъти. Мъжът ми вече свикна да проверява след мен дали всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт