Ноемврийски бебчета - 2010 - тема 2

• 23 696
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • София
здр мамчета отдавна не съм писала , но пък редовно ви чета и минавам само да ви пожелая весели празници !!!

# 151
  • Пловдив
zuzi_pretty това което сте изживяли е ужасно, дано наистина е било от капките за колики, а какви давате вие?
И аз да Ви пожелая весвли празници !!! Hug Hug Hug

# 152
zuzi_pretty дано всичко да е наред с бебчето ви. Направо настръхнах като прочетох поста ти. И аз така на няколко пъти си изкарвах акъла, но при нас винаги се е оказвало, че бебка е заспала дълбоко. Дори и снощи ми го направи този номер, но като я раздрусах и тя се размърда и ми олекна. Ще ни побъркат от страх тези дечица  Crazy
Дай Боже всички дечица да са ни живи и здрави. Praynig

Весели и щастливи празници!!!

# 153
zuzi, просто ми настръхна всичко като прочетох! spoko Наистина Дай Боже на никого не му се случват такива неща!  Praynig

Аз съм се отдала на готвене   Stuck Out Tongue Winking Eye, пратих Рая с баща си на разходка, че е грехота в това време да седи затворено вътре детето и чакам баща ми да донесе само питката, която майка е направила.  Blush
Весело посрещане на Коледа, момичета!

# 154
zuzi_pretty , ужасно е това, което се е случило!!! дано да не се повтаря никога вече, а и никоя от нас да не разбира какво точно си изживяла
zuzi_pretty Hug

# 155
  • Козлодуй
Зузи, дано повече не се повтаря неприятната ситуация от вчера. А какво точно ти обясниха....защо заради капките?По-силни ли са й били? По-голяма доза ли, какво? Дано бебчо е добре и да изкарате спокойно коледните и новогодишните празници.

# 156
  • София
Аз вече съм готова с приготовлението за довечера. Този път питката е направих, както трябва, т.е. поду се при втасването  Laughing  Peace. Остана да сложа празничната покривка и наредя масата  newsm03.

Мимозка-Пловдив, ти правиш вкусни сладкиши, така че и ти се подготвяш  Peace. Пожелавам ти дечицата да са кротки и да се приготвиш за довечера  Hug.

zuzi_pretty, миличка, голям кошмар сте изживяли  spoko. Повече без такива ексцесии  Praynig.

# 157
  • В две мънички очи...
И аз минавам да пожелая Весела Коледа!
Да си пожелаем да са ни здрави и растящи щастливи и спокойни децата ни и ние покрай тях!

zuzi_pretty,  Hug  ужасно е това което ви се е случило, дано не се повтаря повече. Че и аз както смесвам капките при тия колики направо настръхнах.

# 158
Весели празници на всички майчета!! Да сме живи и здрави,ние и семействата ни:))

# 159
Исках да ви попитам и скъпи мами, някоя от вас била ли е болна от нещо простудно докато кърми. В момента съм в такова положение и много се притеснявам да не заразя малкия, когато го взимам съм с маска, така ми каза лекарката, но все пак сме в една стая и дишаме един въздух, пия чайове и витамн ц, не е много серизно но много ме е страх за малкия! Sad

# 160
Весело посрещане на празниците, мили мами!!! Живи и здрави да сме и само радости да пишем и споделяме!!!   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Целувки и гушки на бебоците ви от мен  Heart Eyes

П.П. Аз отивам да помагам на татито, че сменя пампи и за негов късмет Боби се изпишка  Laughing

# 161
Хайде и аз набързо да драсна някой ред, поточно да пожелая на всичките весела Коледа изпълнена с много здраве, късмет и берикет на всичките нас и на бебчовците ни!!   Hug

Ние днеска ударихме хубава разходка и бебо се изнаспинка, сега отиваме при етърва ми, че у тях ще празнуваме Коледа, като отиваме на всичко готово, тъй като аз не стигнах ама баш нищо да сготвя  Blush

# 162
  • Козлодуй
Дядо Коледа Ви праща блага вест,
да празнувате безкрайно днес.
Да сте бели, румени, засмени
от хубави емоции зашеметени.
Цялото семейство да е на софрата
...и с глъчка, смях безкрайни
да сте като децата малки.
Здраве, берекет, успех стократни
да ви преследват в дни омайни!

ЧЕСТИТА КОЛЕДА !!!

# 163
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
От все сърце желая на вас и вашите семейства много здраве, късмет и сбъднати желания!
ЧЕСИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!
Празника при нас мина прекрасно, малката се държа прилично на празничната маса. Wink
В нея се падна паричката и при нас и в питката на нашите в Кюстендил, дано наистина да е късметлийка дребосъчката. Laughing
Дядо Коледа донесе много подаръци на децата, особено на каката. Балослава получи повече дрешки, а това на което аз се зарадвах най-много беше възглавничка против колики - дано да действа и при нас. Wink
adriana_mam не се притеснявай че си настинала, кърмата пази малката. Grinning
zuzi_pretty голям кошмар си изшивяла, дано нямате повече такива моменти. А какво е това сиропче за колики което си използвала? Cry
Весели празници на всичк!

# 164
Честита Коледа  Hug

Зузи , дано всичко вече е зад гърба ви и никога да не се повтаря  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт