Ноемврийски бебчета - 2010 - тема 2

• 23 561
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • в гората
Честит празник на всички празнуващи днес!!!  bouquet

И ние днес бяхме на консултация, и на мен ми е много гадно с тея ваксини, а и малчо така жално плака с едни крокодилски сълзи  Sad .А иначе продължаваме да растем на широчина предимно вече е 6970г. и 50см. т.е. качил е 1400г. и само 2см..
 Смърфи, добре са й сантиметрите на Ивето, че ако вземе да расте много на дължина току виж ни подминала  Wink.
 Ние засега нямаме реакция от ваксините дано така си остане  Praynig.Аз обаче му направих риванолови компресчета превантивно.

# 631
  • Пловдив
Честит празник на всички!!!

С този хепатит А,да ви питам ,бебчетата могат ли да се заразят с него?то ваксина така или иначе няма за бебета!
Кога акотата на бебетата са по-зленикави?
от 4,5 дена на Никол акото е все по-зеленикаво,и по-рядко.преди беше по жълто и кашаво

# 632
Мисля че са зеленикави ако са настинали. И на Теди са били такива, без сериозни последствия. Мисля че е нормално.
Дано не е това. Hug
Могат да се заразят с всичко- личен опит.
Дай боже да не се случва и да са ни здрави бебоците.

# 633
niko11 хипатит А не се предава по въздушно-капков път, а само с физически контакт. По- често миене на ръцете и няма да има проблеми. Дори и да се зарази някое бебче, болеста ще мине по- леко отколкото при възрастен.

# 634
  • Торонто/София
ето ме и мен  Hug
ваксината мина горе долу добре - Вики доста се разплака но бързо му мина - като се прибрахме плака повечко но заспа след няколко часа и още спи - да видим до кога?
Иначе е порастнал още малк0 - вече е 5,2кг и някъде около 62см - така и не може док да го премери точно  Laughing
Мише - операцията на баткото ни се отрази страхотно - трябваха му около 2 седмици да се оправи и да започне да яде нормално - но вече си е качил 1,5кг които беше загубил, яде много и хубаво, спи нормално (10-12 часа нон-стоп) и прелива от енергия през останалите  Mr. Green
Толкова от мен засега - отивам малко да си почина че направо ске скапах тия два дена ....

ПП Само ние ли останахме без снаха?  newsm78

# 635
Добро утро.Хайде на кафето мацки  Hug

# 636
Добро утро!Аз днес съм на мляко с какао  Heart Eyes
beru6ka-разкажи за Драганов-не че незнам каква шестица е,но все пак сподели как мина и доволна ли си.Аз също записах час за Дея другата седмица.
Днес сме на консултация да видим колко сме пораснали,след нашите неволи,но без ваксинка за сега.
И не на  последно място честит имен ден на всички именници днес.Моят брат днес е именник

# 637
Добро утроооо!!!
Мама МиМи благодаря за кафенцето  Hug
didka banditka честит ти именник!
Честит празник и на всички именници днес
Да почерпя и аз, че днес имен ден имат свекито, свекъра и девера(няма такава тройка  Laughing)

Пожелавам им много здраве,щастие,късмет,успехи и сбъдване на всичките им мечти!
На всички именнници пожелавам да бъдат енергични,лъчезарни и винаги усмихнати!

# 638
  • гр.София
Добро утро момичета  Hug

Да ви почерпя,че днес сина ми Ивайло има имен ден!!!

Честит Имен Ден и на всички празнуващи.Да ви е живо и здраво името и вие покрай него  Hug  bouquet Hug

# 639
Добро утро и от мен Simple Smile Най-накрая успях да прочета тема 2 докрай.
Първо искам да попитам как и ний да попаднем в списъка с бебоците-многооо съм нова във форума и четох,четох ама...
Ние също ходихме на ортопед и ни каза бебчо само на кенгуру-да не си и помислям за паяци и бънджита-трябвало сам да проходи.А на сесрта ми и 2-те бяха от 6-я месец в проходилки та много се чудя аз какво да правя...?
Лохий,цикъл и аз незнам вече какво имам-Декември прокървих 3 пъти а вчера за новата година пак и мисля другата седмица да посетя гинеколога си-секцио съм попринцип но не по желание.
Приятен ден на всички мамчета и хубава разходка-тук в Пловдив от сутринта пече слънчице Simple Smile

# 640
И аз да почерпя за моят Йоан! Да му е честито името и да са живи и здрави всички именници!

gery_daisy , добре дошла при нас!  Hug Напиши инфо за бебока си: кога ти е бил термина, кога се е родило, име, мерки и момичетата, които поддържат темата ще те впишат!  Peace
И аз съм против проходилки, но поради една много егоистична причина: ще почупят целия апартамент. В една приятелка стените, ръбовете, мебелите бяха станали на нищо. То верно, че като проходят пак ще има поразии, ама поне малко да се забави процесът!  Mr. Green

# 641
liana85 , Kölsches Mädel честити ви именници и на вас и на всички които имат вкъщи-да са ви живи и здрави!!!
Термин - 04.11.2010
Родено - 17.10.2010
Име - Никола
Мерки - 3.500 кг/50 см

# 642
Честито на именниците!
.. и днешните и вчерашните...Да са живи и здрави!

Бебешкия дневник от 1-ва стр. ползва ли го някой? И ако имате подобен такъв, който да не е демо бехте ли споделили.

# 643
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!! Да са живи и здрави и много щастливи.   bouquet

# 644
Хайде и аз да почерпя за именния ни ден - на мен и на Ванеска!

Честито на всички празнуващи!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт