Желая ти здраве и щастие 

.

Пожелавам ти да си много здрава,обичана и щастлива със своето семейство.Другото ще дойде само

Ние за 1 месец бяхме качили 570гр и аз пак не давам АМ. Не искам да ви критикувам, но много лесно го давате това АМ, виждате, че е по-лесно и се отказвате от кърменето. Всеки сам си решава, но не съдете за това дали кърмата стига по това колко наддава бебето. Важното е да виждате, че е добре, че е здраво, жизнено, че се усмихва.
и от мен!!! Няма да ги мислим годинките, важното е как се чувстваме
Весел купон !
Имам едни 8 спешни за сваляне за да добия вида си отпреди да забременея и после още толкова за да стана пак мацка 

От Бъдни вечер Алекс има нова програма.Не иска да яде.Нито от гърдата , нито от шишето
Вече изчерпах всички идеи.Явно е гладен , нервен е , плаче , слагам го на гърдата засуква и започва да пищи.От начало реших , че не е гладен , но след като се повтори няколко пъти се изплаших сериозно. Опитах да цедя и да давам с шише , но и там е същата работа.В най-добрия случай яде мах. 5 мин след което отказва категорично , а на опитите ни да го нахраня по някакъв начин реагира буйно и с писъци.Снощи пищя един час докато се успокои и пак заспа гладен.А мляко има в изобилие.Наложи се да цедя и да замразявам.Сутринта само от едната гърда изцедих 150 мл.Няма млечница (поне аз не виждам такава) , не го болят и ушлетата (спи спокойно и на двете страни) , не съм се хранила с нищо пикантно или по-различно от друг път.Идея нямам какво се случва
Ака по веднъж на ден много изобилно , памперсите са напишкани всичките. Определено обаче не е спокоен , буди се на час и половина два , дръпва 2-3 мин от гърдата и се започва всичко отново.Нощем също се буди на 2 часа.Звъних на педиатърката , но предпразнично кой ли си вдига телефона по работа?
Не иска цица , а биберона не си го изтърва от устата.Постоянно го смуче и без него не заспива
.
. Как си днес? Дано е по-добре
.
.
.
.

При кой доктор ражда?Препоръчани теми