Не съм писала от преди Бъдни вечер, но пък си ви чета през телефона на нощните кърмения

Мише, честит Рожден ден!!!
Много да те слушат мъжа и хлапетата и да сте много здрави (по-бързо да се оправяш!!!) Малкият е със запушен сълзен канал, надявам се да успея да го отпуша с масажи. Все още е с жълтеница и много ме е страх след 10 дни какво ще ни каже педи по този въпрос. Ако каже да давам АМ, ще давам, само мир да има вкъщи. Не ми се ще, но нямам друг избор. Опитах да цедя, за да преварявам, но с помпата изцеждам само по 50-70 мл. от двете гърди, което е много малко. Когато кърмя съм сигурна, че Никола дърпа повече, защото памперсите му са достатъчно пълни. Все пак се надявам да има изход без да спирам да го кърмя...
Микки, Бръмбазела, вие какво мислите?
Никола също нервничи и повръща, но на мен не ми прави впечатление, защото педи каза че е нормално. Свикнах му... то няма хранене без преобличане почти
Не ми е хрумвало, че може да преяжда 
Нова година ще си я караме вкъщи - бебо, милото и аз. И мои и негови приятели ни поканиха с тях, но решихме да я посещнем 3мата и честно да си призная много се радвам, че сме на 1 вълна. Чак нямам търпение
И аз супер много ям покрай кърменето. Не знам колко точно кг съм, но по дрехите си усещам, че имам 2-3 за сваляне. Но всъщност истината е, че от толкова време застоял живот, се чувствам като бухта

Днес направих първия си скромен шопинг от ужасно мноооооого време насам, бях забравила колко е приятно усещането

Много дълго стана ... чао за сега от мен
) , сучеше вяло , нямах кой знае колко много кърма и храненето ни отнемаше по един час. Доста настоятелно изцеждах всичко останало и мисля , че това е причината за повишената в момента лактация. Странното е , че се повиши почти изведнъж. Да, в момента имам мляко за 3 бебета , но какъв е смисъла след като немога да нахраня своето?
Всъщност послушах те и смених позата. При последното хранене Алекс сука почти върху мене. Яде
10 мин , но все пак яде без да пищи. След 10-та минута не успях да го накарам да яде повече и се отказах. Не заспа , но поне не плака , гледа си кротко от шезлонга за сега. Много се надявам това да му е бил проблема , че вече нерви не ми останаха от притеснения. Ужасно е , да имаш бол мляко , а бебето да не иска да суче
мислех те тия дни 
Сигурна съм , че не е нищо опасно
Педиатъра ни ме предупреди , че може и 3 месеца да си откараме с нея .