На море в Гърция - 3

• 230 982
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
  • Софето
Olive, на нас Сани също много ни хареса, но рядко повтаряме  Wink
А другия месец сме 1 седмица в Каламици и 1 седмица в Krotiri Resort  Grinning
Вие при Ирене ли бяхте? Кажи повече за ресторантите в района, защото там ще бъдем в апартамент,
а в Кротири на HB.
Кои плажове ви харесаха?
От 04.07 и ние сме в Кротири Р., ако ходите преди това ще чакам отзиви за плажа и храната по специално Simple Smile

# 676
Olive, благодаря. Морето ни е достатъчно, а и доста обикаляме.
Запазила съм една от 9-те музи  Laughing

От 04.07 и ние сме в Кротири Р., ако ходите преди това ще чакам отзиви за плажа и храната по специално Simple Smile

ок

# 677
Олив,
колко е пораснала Ана! Нямам търпение вече да тръгна, при нас ще е около 10-12 юни. Може да се засечем с някого на Каламици на плажа Simple Smile
Нещо не ми се правят резервации тая година, въпреки че детето още е доста малко, а да видим.

# 678
  • София
Страхотни снимки, Olive!
Scorpios и *Malena и аз ще очаквам с нетърпение отзиви от Krotiri Resort. bouquet Ние ще бъдем там през септември.

# 679
  • София
Благодаря! Simple Smile
Параход, растат децата. Аз се замислям пак за Каламици, много ми хареса, но сигурно към 25 юни за няколко дни, още не съм решила.

# 680
  • Sofia
Мисля, че пишеше някъде, но не успях да открия  Embarassed
Какво ми е необходимо, за да пътувам с куче до Гърция (ще бъдем с кола)?

# 681
  • Пловдив

Само син паспорт с поставени ваксини и чип, на нас въобще не ни го поискаха на границата Mr. Green

# 682
Момичета и аз да попитам по повод кучето ни, 5-тия член на семейството, дали в Керамоти позволяват домашни любимци? Звънях на собствениците, жената каза че по принцип не приемат, но иска първо да го обсъди с мъжа си и след това ще се чуем, та сега съм в питанка Rolling Eyes Някой ходил ли е в "Bellevue apartments' и дали има личен опит? Прозвуча така, сякаш е имало прециденти?!
И още един въпрос - "икономически" Embarassed скъпо ли е? Тази година сме с малко ограничин бюджет, за първи път ще излизаме всички (тубма - аз, мъжа ми, двамата ни сина и щерката-хъски), малкотот ми момче ще стане на 4г. и единственото, което ме притеснява са евентуалните здравни проблеми (при децата) и финансИИте!

# 683
  • софия
milly, здравни проблеми като стомашно-чревни поради "чист" пясък и вода няма да имате Naughty Ние вече 3 години ходим и нямаме подобни изживявания (чук-чук). Преди това 2 пъти ходихме с детето на нашето море и двата пъти пазихме стаята по 3-4 дни Close. Повече никога на бг море, въпреки, че имам възможност да пращам малката с баба й и дядо й и да си почивам поне 10тина дни (имаме апартамент на Елените), но НЕ!
Останалото никой не може да ти гарантира. Взимаш аптечката, скриваш я най-дълбоко и се молиш да не се налага да я изваждаш.
С финансите много зависи: дали ще купуваш продукти и ще приготвяш нещо в квартирата, дали ще се храните в ресторант, дали ще носиш от тук някакви продукти. Като пример мога да дам, миналата година в Сарти, в хай сезон, хранене в заведение за 3 възрастни + дете (приблизително вкл. салата, ядене, супа, бира/рицина, десерт) излизаше около +- 35-40 евро. Цените са горе-долу като нашите тук, но в евро. Peace

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 10:59 от zvanche

# 684
  • Пловдив
milly , моят съвет е да не взимате кучето си в Гърция, имам много неприятни спомени от там, едната година ни отказаха да ни настанят с кучето, при направена резервация с куче, като я видяха и казаха, че била много голяма и не можело  Shocked плажа беше охраняем и я държахме вързана под чадъра, беше пълно с бездомни кучета, лаеха я и разходката ни се превръщаше в ад Tired
Миналото лято бяхме в Керамоти, без кучето, специално питах в хотела и казаха, че пускат само малки кучета, иначе там на плажа имаше доста гърци с кучетата си, но трябва да си сигурна че ще ви настанят с вашето, ако трябва пратете снимка на мейла Peace
Относно цените в заведенията, ние двама възрастни с две деца хапвахме за по 30-40евро, но има опция да си готвите в апартамента, или поне за обяд може да си правите сандвичи за плажа Simple Smile

# 685
Мили, Шантал,
ако не сте на къмпинг или изрично да пише в условията на конкретното място за настаняване, че приемат домашни любимци, не бих си взела кучето в Гърция.

# 686
Момичета чрез коя агенция е най-добре да се резервира? Досега не съм ползвала услугите на туроператор и ми е притеснено да не попадна на някоя фалшива. REYMA.BG дали е добра?

# 687
  • София
Рейма е ок, аз съм резервирала през нея, мои приятели също.

# 688
zvanche, violenza и Параход   bouquet благодаря за бързите отзиви, напътствия и съвети!

violenza, само ако знаеш колко ми е познат този цитат: "...била много голяма и не можело", тази дискриминация ме довежда до лудост! А тя милата е първа детегледачка, стои залепена до момчетата, не лае, има железно възпитание, независимо от своенравната порода!
Нямам вариант да я оставя ... Случвало се е да пътуваме само с мъничето и тогава тя остава в къщи с баткото, но тръгваме ли всички тя е с нас! Ако трябва 100 пъти се обаждам и снимки съм пускала, за да я видят Wink

Сега да споделя и развитието по повод питането ми директно към собствениците на "Bellevue apartments"! Първо говорих със жената, която беше много любезна и както Ви написах, обеща първо да го обсъди със съпруга си преди да потвърди резервацията. Последваха 3 телефонни разговора (поради лоша връзка) със съпруга, който ми загуби времето с глупави шеги и накрая с арогантно държание. А можеше просто да каже НЕ и толкова. Тръгна да ми обеснява, как само диваните му стрували 500 евро ... Както и да е! Просто споделям.
Още веднъж Ви благодаря за отговорите Peace

# 689
  • София

Само син паспорт с поставени ваксини и чип, на нас въобще не ни го поискаха на границата Mr. Green

Задължително трябва да има ваксина против бяс за да пътува в ЕС.
Ние вече два пъти пътуваме с куче, никой не го е проверявал на границата ...

Общи условия

Активация на акаунт