Коледата чука на вратата - Дюканка си похапва пиле със салата - 242

• 36 790
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
За болките в главата - това е нормално.Организма е много умно копеленце и когато го наказваме като го лишаваме от въглехидрати тои си го връща.Но ние сме много силни и ще издържим ...нали.

# 436
  • Зеленият рай в сърцето на България
newsm10

# 437
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Бубе64, като прочетох, че се вълнуваш от границата 79 кг., не мога да не се включа. Ще я преминеш и отвееш, стига да спазваш правилно режима.  LaughingВсе едно чета себе си преди година и половина. Започнах от 83 кг. и неистово исках да видя 7 на кантара. Поставих си реална цел 72 и тайна цел 70. Калкулаторът ми показваше различни стойности, най-ниската от които беше 69. Стигнах до 66-67 кг. за 3 месеца и половина, затвърдих ги в трета. Не съм била на тези килограми от ученичка, а съм на 48 г.  Heart Eyes

Иначе - От 7 месеца съм в четвърта фаза, отначало върнах 3 кг., сега по празниците качих още 2, които боря в момента.  Но като мерки свалих от 52-54 размер до 46-ти и въпреки качените кг. в четвърта, продължавам да нося 46-ти размер. Не съм върнала почти сантиметрите, които свалих, освен окръглянето по женски. Стриктно закусвам само трици с прясно мляко, правя протеинов четвъртък и пия много вода. Освен това значително промених хранителните си навици, макар че имам още дяволчета да гоня.  Mr. Green

# 438
  • София
Didranad, ние сме си направо набори !:-) Ами, как да не се вълнувам, като при предния ми Дюкан, 2008 стигнах 63 г, без никакво усилие, при калкулаторни 69...После обаче ме налегнаха, житейски тегоби и се появиха , първо Хашимото, после инсулинова резистентност, кръвно влача от години...накратко имам много стрес от 2009 насам...
Сега излизах да си взема нещо за обяд и ми прилоша...м...ка му и организъм иска въглехидратииииииииии !!! Ама, така ми е писнало вече, че ще удържа , каквото и да става #2gunfire
Да ти кажа, при 63 кг кожата на лицето ми не изглеждаше добре, аз съм с тясно лице и имах малко плашещ вид, затова сега съм си поставила 70 кг цел, калкулатора пак ме сметна на 69.
Имам воля, да не кажа инат...държа, държа...и накрая му отпускам края и се излагам...пусто да остане сладкото, преди въобще не ме влечеше, минах 40 и...пощурях !
Един психотерапевт ме съветваше да заменя удоволствието от сладкото и въобще от храната с ...удоволствието то секс с по-млад мъж Joy Не знам, ако си пробвала дай съвет, ако трябва и се налага, ще взема да опитам Joy Joy Joy

# 439
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте и от мен.Днес -600г.

# 440
При започването на режима главоболието е често срещано и резултат от изчистването на токсините от тялото , но ако те е хванал гадния грип , които и мен ме тръшна на 31.12 именно с болки в гърлото и прочие бонуси може и от него да е.
Преди две години не си спомням да съм имала главоболие, но както казахте организма помни.
Благодаря за подкрепата момичета, ще издържа, трябва.
За грипа не знам, дано не е, че да не заразя малката.
Болките в главата понамаляха/усещам ги като тежест/, може и от кръвното да е, аз съм с ниско. Чесънчето и диетата може да са се съчетали, но ще ги моря с повече кафе.

# 441
  • някъде там......
И аз да се включа - 4-ти протеинов ден. Остава ми един още. Утре. Ами после, как е най-добре да продължа. Пак повтарям, за да не четете постовете ми назад - искам 7-8 кг под тези, които ми показва калкулатора. И които съм била без диети.
И пак да питам, че не получих отговор преди - какво е мнението за слабителния чай?

# 442
  • Варна
Здравейте и от мен!
Карам си режимно на рибка вече два дни. На обяд си хапвам яйчица и кисело мляко. Нямам търпение да дойде събота, че да се претегля. Ако няма промяна обаче най-тържествено обещавам да си изхвърля кантара през терасата.
Някой може ли да ми пусне рецептата за канелените сладки, че нещо не я откривам?
Довечера пак съм на рибка.
Мименситке, ще светна ама ще съм слаба светулка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 443
Реших да не се тегля няколко дена, за да мога после да се израдвам истински. Сега ми трябва малко радост Simple Smile

Днес съм на пилешки карета и омлет за обяд--изведнъж ми се отвори апетит... Crazy А, и хлебчето с извара и лютичко...

Довечера съм на телешко и някакви телешки кюфтета ще заформя за утре.

# 444
Kittie, дай малко допълнителна информация за себе си - направи ли калкулатора и най-вече на колко години си? Имам чувството, че сме се срещали из абитуриентските теми покрай бала на моята дъщеря. Ако е така, наясно ли си с вредите от режима за млади момичета, особено ако не е наложително да се прави точно режима на Дюкан? При височина 172 имаш нормални килограми, изчисли си ИТМ. Ако имаш целулит и паласки, не е ли по-удачно да опиташ със спорт, с намаляване на тестените и захарни храни, с елиминиране на газираното.   Simple Smile

Напоследък темата доста се промени, има много нови дюканки, старите позачезнаха и понякога се губи нишката на предаване на опит. Ние сме тук, за да се борим със сериозни форми на затлъстяване, лекуваме болести чрез нормализиране на теглото и сме отговорни когато даваме информация на новодошлите. Затова, Кити, разкажи повече за себе си, за да можем да ти дадем полезни съвети.  Hug
На 20 съм почти, много съм изчела, както самата книга, така и други материали. И друг път съм била на тази диета, когато бях достигнала 69 кг и с нея си свалих 11 кг, но лека полека си възвърнах 6 от тях. Направих калкулатора на Дюкан - излиза ми 59 кг. Иначе комбинирам диетата с умерен спорт 2-3 пъти в седмицата. Но това не е достатъчно, тъй като самият ми ген предразполага към напълняване. Не искам да започвам други диети, тъй като обичам да си похапвам по повече и големите ограничения в другите диети ме побъркват.  Simple Smile Единственото, което ме притеснява е, че нямам спомен как съм комбинирала преди дните във втората фаза и колко е продължила първата.

# 445
  • Пловдив
galaMa, за главоболието повечко вода, а за кръвното солен айрян.

# 446

Аз най-често праввя:
1. трици с кисело мляко
2. канелени бисквитки - правя си доза за 3 дни => рецепта
3. коледни сладки д нес кафе - пак правя доза за 3 дни => рецепта

Здравейте и от мен!
Карам си режимно на рибка вече два дни. На обяд си хапвам яйчица и кисело мляко. Нямам търпение да дойде събота, че да се претегля. Ако няма промяна обаче най-тържествено обещавам да си изхвърля кантара през терасата.
Някой може ли да ми пусне рецептата за канелените сладки, че нещо не я откривам?
Довечера пак съм на рибка.
Мименситке, ще светна ама ще съм слаба светулка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 447
galaMa, за главоболието повечко вода, а за кръвното солен айрян.
Вещи  bouquet , вода пия и съм дежурна във WC, за соления айрян добре, че ме подсети.

# 448
  • София
И пак да питам, че не получих отговор преди - какво е мнението за слабителния чай?
Какво точно те интересува за него - дали е задължителен ли? Ако имаш проблеми и триците, прясното мляко и многото вода не ти помага - пробвай и с него. Иначе може да доведе до привикване според мен, така че не го пий, ако нямаш нужда. Аз лично съм пила 2 пъти, по време на втора фаза, когато съм на чисти протеини, но и двата пъти ме боля много стомах...

# 449
  • някъде там......
 blue sky, мерси много за отговора. Имах предвид дали режимът е против него. А иначе за привикването - знам, че е така, но съм с колит и ако един ден пропусна - положението става страшно.

Общи условия

Активация на акаунт