Коледата чука на вратата - Дюканка си похапва пиле със салата - 242

• 36 796
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Не зная умора от празниците ли е или ме е ухапала муха цеце, но нямам събуждане, та се сещате - кафето е спасението, а то е най-приятно, когато е споделено с вас  Hug

Знам си аз, че Кантарев не търпи да е над линийката си - така се е засил да я гони, че амен килце надолу ме изкара днес, ама пък и аз му помагам де - рибка и водичка вършат чудеса  Peace
           Хайде, усмихнат, снежен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 421
Добро утро  food010
от новогодишния плюс почити не остана. Simple Smile
И аз да споделя нещо.В началото първия път и сега на поправката хапвах доста и на често, че то инъче не се издържа.Но сега яденето ми е оскъдно.През деня нямам много време да се храня, така че като се прибера от работа и нападаме масата. eat
И водата е задължителна.
Моята закуска, която хапвам до 12ч. задължително е тричава палачинка със пил. шунка,сварено яйце и Ескуиза 2%.Вътре може и други вариации.Това ми е най удобно и лесно за носене.
mimensita да така е, ама на мен ми е хубаво да е топличко, че и пролетта далеко, а лятото още по далече.
alis_1 дано да няма голяма опашка и да минеш по бързо.
Хубав и отслабващ режимен ден.  love001

# 422
добро утро и за много години! Simple Smile
момичета как е кожата ви след свалянето на кг аз до сега съм свалила 22 ама не ми харесва кожата ми Thinking

# 423
  • Зеленият рай в сърцето на България
        Добро утро  Hug
     Не зная умора от празниците ли е или ме е ухапала муха цеце, но нямам събуждане, та се сещате - кафето е спасението....

Добро утро  kaffeetrmker_2
и аз трети работен ден за 3-ти път се успивам и спорта прескачам  Embarassed трябва да се взема в ръце

За 1 месец и няколко дни на режима и са ми се променили вкусовите възприятия (не се сещам за точната дума) Ястия и с малко сол ми се струват много солени, вкъщи като се готви свинско месо и направо ми става тежко от аромата камо ли да ми се дояде, не ми се пие газирано... дано да запазя тези навици  Wink

# 424
Абе аз не ги запазих навиците, които създадох предния път. Пак бях така--никакви газирано, никакви свинско, никакво сладко, камо ли тестени. Ама после постепенно...Хубавото е, че не върнах килограми, което е страхотното на тази диета.
И сега на поправителния съм много нахъсана. Отивам да закуся нещо, но се чудя какво да е. И без това колегите ме гледат като извънземно Simple Smile За обяд съм си донесла доста голям омлет и тричаво хлебче една доза. Ама мисля него да го изям сега с извара.

# 425
Добро утро . Hug Вземам си от кафенцето,че едвам гледам.Мерси,мименситка   bouquet че всяка сутрин се грижиш за събуждането ни. Heart Eyes
Аз не съм доволна днеска от Кантарев ама пък съм със запек ,така че не мога да преценя точно.
Нищо.
Обаче снощи на танцовата бях Желязната лейди. Joy
Отивам ,нашите спретнали пак едни  маси ,наредили мезета безброй,едни бутилки се прехвърлят ,ужас ,а аз на протеини.Ми 2 часа само вода пих.Устоях на всичко.Как ли не ме уговаряха ,аз -не та не.Ми тъй де цял ден да карам на протеини и баш вечерта да сгафя всичко ,няма да стане. Flutter Ама съм доволна от себе си.Вече към края на изпитанието ми ,дойде един колега с топла пита и аз направо през глава към къщи. Joy Joy Още от вратата сгънах две парчета телешко и се успокоих вече. Joy
krasi30,аз свалих към 23кг ама нямам проблеми с кожата,е малко на корема се отпусна ама с един добър модел бански ,няма да си личи толкова.А мъжо казва :По-добре кожа ,отколкото тлъстини. Joy
kittie,направи ли си калкулатора?Той какво ти показва? newsm78
Днес се чудя какво да се яде вечерта,вече нищо не ми хрумва. newsm78 ooooh!

# 426
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Kittie, дай малко допълнителна информация за себе си - направи ли калкулатора и най-вече на колко години си? Имам чувството, че сме се срещали из абитуриентските теми покрай бала на моята дъщеря. Ако е така, наясно ли си с вредите от режима за млади момичета, особено ако не е наложително да се прави точно режима на Дюкан? При височина 172 имаш нормални килограми, изчисли си ИТМ. Ако имаш целулит и паласки, не е ли по-удачно да опиташ със спорт, с намаляване на тестените и захарни храни, с елиминиране на газираното.   Simple Smile

Напоследък темата доста се промени, има много нови дюканки, старите позачезнаха и понякога се губи нишката на предаване на опит. Ние сме тук, за да се борим със сериозни форми на затлъстяване, лекуваме болести чрез нормализиране на теглото и сме отговорни когато даваме информация на новодошлите. Затова, Кити, разкажи повече за себе си, за да можем да ти дадем полезни съвети.  Hug

# 427

Днес Полудях е на изпит ... ииииии стискам палци !
desitka* Благодаря..май ми помогнаха, този изпит беше невзимяем..ама уви  Mr. Green 
Дреамче, пиленцеее стискам и на теб днес палци..  newsm10   bouquet
 Темата доста се е понапълнила.. направо едвам изчетох всичко.. Прогнозите за 3ти януари бяха вярни  Laughing Относно моите килограми.. аз си нося още вината от празниците и за сега не смея да говоря, да не се отчайвам..даже и няма да се меря дано скоро стигна, каквото бях постигнала  ooooh! 
Успех на всички нови с диетката  Peace

# 428
  • В сърцето на любимите мъже!
Влизам за бърз отчет:

5-ти ударен ден, чакам с нетърпение зеленчуците утре. Ще вкарам и трици, макар че засега не чувствам нужда - ходя си до 00 перфектно всеки ден.
Малко ми е гадно вечер, че не мога да дъвча нещо пред ТВ, но предполагам, че ще свикна скоро. Вече разкарах водата и започва отслабването, настроила съм се за бавно, но славно!

Приятен ден и режмно...

# 429
  • София
Добро утро, момичета!:-) Днес-трети ден на ударна фаза, чувствам се по-добре и се надявам да е така занапред:-)
Снощи, час след нахранване,реших да си видя захарта, обикновено е около 7-7,5 - което е нормално,  каква беше изненадата ми, като видят цифрите - 5.0. Много съм обнадеждена, че след време мога да стигна до спиране на лекарствата за захарта !
Засега свалям качените по време на голямото плюскане Коледа-Нова година - 3 кг. Същинското сваляне, ще започне като стигна 79 и дай боже, падна под тях:-)))
Благодаря за съветите на всички, чувствам Ви, като голямо семейство, което се грижи за мен и ме подкрепя !!!
Хубав и слънчев ден от мен  bouquet

# 430
  Хоп троп , и аз съм тук ... при нас е ужасно студено, а като знам като се свали някое друго кг мас , колко по студено става  ooooh! ... днес закуска 1 коф. кисело с трици , за обяд 300гр пил и 2 яйца и вечеря довършване на супата  Hug

Didranad , абсолютно те подкрепям  Hug

# 431
Добро утро Дюкани, днес съм с адско главоболие, резултат от режима ли  е или от това че ме боли гърлото. Пих Парацетамол, но резултат няма.
Вчера имах 1кг. и 100гр, но днес нищо, сигурно вчера съм прекалила със солта в една Дюканска пил. супа в която си сложих чесънче.

# 432
  • Зеленият рай в сърцето на България
galaMa аз имах ужасно главоболие 10-тина дни. Лягах и ставах с главоболие и нито лекарства нито сън помагаше... но вече всичко отшумя. Споделих тук, защото се бях поизплашила, и други се включиха, че им се е случвало. Аз лично съм и с ниско кръвно...

# 433
Ама вие хора ,май не разбирате,че триците са важни и то не само за да ходите до ОО...Там проблема се решава и с лаксена...Пък и за три дена на режима ,едва ли някой има проблем с това...
Триците са важни,защото почистват червата и чревния тракт от шлаки и всякакви нередности...Дава на организма минимално количество от така важните за него въглехидрати...И още куп други важни функции...Затова те се ядат ЗАВИНАГИ!!!

# 434
При започването на режима главоболието е често срещано и резултат от изчистването на токсините от тялото , но ако те е хванал гадния грип , които и мен ме тръшна на 31.12 именно с болки в гърлото и прочие бонуси може и от него да е.

Общи условия

Активация на акаунт