Коледата чука на вратата - Дюканка си похапва пиле със салата - 242

• 36 803
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • Зеленият рай в сърцето на България
мислех, че първите пет дни не бива да има никакви трици. какво е твоето предложение за тричава закуска? аз бих си я хапнала с удоволствие.

Аз най-често праввя:
1. трици с кисело мляко
2. канелени бисквитки - правя си доза за 3 дни => рецепта
3. коледни сладки д нес кафе - пак правя доза за 3 дни => рецепта

desitka* колко си висока? И моята мечта е 55  Wink висока съм 1.62м

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 18:53 от frozenInside

# 406
  • София
Кукууу Hug Hug
Честита Нова година, дюканчетата!!!
Да сте живи, здрави, слаби и щастливи!!!
Аз за пореден път започвам да съм стриктна Joy и всеки пък започвам от все по-големи висоти Twisted Evil на кантаря, мноо съм тъпа doh
Гледам, че толяма част от компанията се завръща (Игибери Hug)
Айде да се водим пак !!! И да започнем да докладваме всекидневно, че направо не знам как успях толкоз да се налея!!!!! Дрешките ми стискат....
И не смея още да се кача на пустия кантар, да не взема да се самоубия баси...
Засега профилактично ми ударете по два-три тигана по празната чутура, ей така ... за късмет Mr. Green

# 407
  • София
desitka* колко си висока? И моята мечта е 55  Wink висока съм 1.62м

157 см. 55кг. не ми е мечта, а резултатът от калкулатора. Мечтата ми е 50, както вече казах, макс 52, само че, не го вярвам, няма и да се напъвам... На 55 влизам в 3-та фаза, решила съм го.

# 408
  • Пловдив
мислех, че първите пет дни не бива да има никакви трици. какво е твоето предложение за тричава закуска? аз бих си я хапнала с удоволствие.

Аз предпочитам в повечето случаи тутманик. Правя го в доста солидно количество Simple Smile И си го излапвам с една кофичка айрян  Embarassed Ако за момента ми се яде сладко му слагам подсладител и става кекс - и пак така Simple Smile Случвало ми се е и трици само с кисело мляко, абе според зависи. Харесват ми във всякакви модификации Simple Smile

# 409
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Като не писах, не писах, пък като ме е обхвана един ентусиазъм..., ама тя и темата в момента предразполага  Heart Eyes
     zverka, на студено се отслабва, не се коси  Wink
     tonnny_bg, айде хаирлия да е начинанието ти  fingerscrossed
     Буба64, гледам доста момичета са ти споделили, че те или техни близки са имали подобни усещания в началото - нормално е. А ти задължително сподели с лекаря си какъв режим спазваш, вероятно ще има ефект върху дозите на лекарствата ти, въпреки че няма да мине без мърморене, но да не ти пука  Peace
     миле-на, адашче, че ти си си герой! Я не и се връзвай на задържаната водица  Hug
     Dream*, предварително полят изпит, пък и кола лайт да е, на половина взет изпит - черпи по една студена вода и ти е в кърпа вързан  hahaha
     svetla7070, за дупето Дюкан препоръчва 2/7. Имаше преди време няколко девойки, които ползваха подобни схеми и коментираха, че има ефект точно върху желаните области.
     tante78, да не почнеш да святкаш в тъмното от толкова либа  hahaha Hug
     Sunbeam, 250 гр месо на ядене нищо не са Naughty Аз в продължение на година и половина си омитах по 500 - 600 гр мръвка на ядене,че и ядях по 5-6 пъти на ден, чак се чудя сега как устиска семейния бюджет. При нас `рЪнЪта прай борбЪта  Peace И не прескачай триците, те са като "Отче наш"  Wink
     Desole , зарежи сиренето, каквото и да пише на опаковката и хапвай извара. Само гледай млечните общо да не надвишават 1 кг. И какво е това едно бутче, че то това си е чест глад, бе жена  Crossing Arms
     frozenInside, с риск да ме линчуват, ще кажа, че бях срещала някъде разрешено количество трици до 5 с.л. дневно и самата аз съм се спряла на компромисен вариант - хапвам си по 4. Не че не мога с удоволствие да изям и доста повече, ама трябва да има граници за всичко...
     Red Velvet, Жа тЪ замолА, мила, да ма`неш това парче торта от аватара си, че тук има `ора със слаби ангели и слаби сърца - да не стане нЕкоя грешка  Flutter
     desitka* , много хубаво си го написала   202uu
     Lucie, защо сама си го правиш, а!? Само заради теб ще кажа от сега

Софийска среща, със специално участие - изненада, на 15.01 от 17 часа в Дивака на Гладстон

Там ще те чакам с тиганЯ вече  Naughty, да се разберем кой, как и защо   341uu  
     Сисссс, защото те обичам  Hug Heart Eyes
     Я да раздавам козинките, че като гледам какво пак спретнах... Вещи като нищо ще ме бие през пръстите   Rolling Eyes

Отивам да напълня паничката на домашния добитък, че всички се изредихме да ядем, а тя, горката, върви и ни гледа жадно в устите  Blush
            Хайде, лека, мека, палава, розова и режимна  Hug Hug Hug
     Ако още веднъж редактирам, ще се  #2gunfire

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 20:06 от mimensita

# 410

Аз си правя тричав хляб - от трици, кисело мляко, бакпулвер, яйца, извара, шарена сол. Веднъж дори бях слижила щипка канела за аромат. Само дето лапам нещо, дето ми мирише на меденки, пък то - нещо съвсем друго.
Или пък си ги хапвам объркани в киселото мляко.

mimensita, искам си "протеинчетата"!!!
Че стана време за лягане , а трябва материал за сънуване!

# 411
mimensita, искам си "протеинчетата"!!![IMG]http://i173.photobucket.com/
  аа не те са само в петък  Naughty

# 412
  • София :(
mimensita, искам си "протеинчетата"!!!
  аа не те са само в петък  Naughty
    В петък, ама ако има кой да се сети за тях в петък  hahaha

# 413
Издумках порция телешко.

Забелязвам, че хич не ми се яде по много, това добре ли е?

# 414
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Според мен е добре.Важното е да имаш апетит и да не гладуваш.Умереното хранене е перфектния вариант.

# 415
Момичета, започнах ударния период вчера, засега всичко точно. Чудя се, понеже имам да свалям 5-6 кг, колко трябва да продължи ударния период и колко втората фаза? Аз съм 172 см - 63 кг

# 416
  • София
Иве, ти за 1-ви път ли си на режима? От 27.10. до сега само 2.4 кг. ли си паднала? Много малко ми се струва  newsm78... Аз свалям бавно, за втори път карам 2-ра фаза и въпреки това свалям средно ок. 2-2.5 кг.на месец и то при положение, че вече бях свалила 26 кила и започнах поправка на 68... Наблюдаваш ли се-от какво качваш, кога задържаш...?  Сигурно нещо не спазваш както трябва, по принцип килограмите падат доста по-бързо в началото...

kittie, аз не мога да те посъветвам... Аз лично съм 15 см. по-ниска от теб и на твоите килограми вече се чувствах и ми казваха, че съм станала "е..ати мацката"   Crazy
Иначе препоръките за ударен етап (1-ва фаза) са за 2 дни, а 2-ра фаза продължава до достигане на желаното тегло, в твоя случай докато станеш 57/58 кг, след което започваш 3-та фаза, която е с продължителност по 10 дни за всеки свален килограм, в твоя случай тя трябва да продължи 50-60 дни.

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 22:41 от desitka*

# 417
  • Пловдив
Издумках порция телешко.

Забелязвам, че хич не ми се яде по много, това добре ли е?

Не пропускай ядене, важно е за метаболизма. Минимум 3-4 пъти на ден, като закуската е задължителна.

# 418
Цитат
kittie, аз не мога да те посъветвам... Аз лично съм 15 см. по-ниска от теб и на твоите килограми вече се чувствах и ми казваха, че съм станала "е..ати мацката"   Crazy
Иначе препоръките за ударен етап (1-ва фаза) са за 2 дни, а 2-ра фаза продължава до достигане на желаното тегло, в твоя случай докато станеш 57/58 кг, след което започваш 3-та фаза, която е с продължителност по 10 дни за всеки свален килограм, в твоя случай тя трябва да продължи 50-60 дни.

Да ти кажа тези килограми са много относително нещо и много зависи от структурата на тялото. Аз си имам малко излишни паласки и краката не са ми много слаби...Мерси за отговора Simple Smile

# 419
Добро утро! Hug
Днес съм много ранобудна, ще трябва да ходя да си вадя нова лична карта и като си представя каква опашка ще има и колко трябва да вися на студа - брррр #Crazy

desitka,   202uu , важното е човек да се чувства добре в кожата си, но и да бъде разумен в желанията си. На мен калкулатора ми показва 46 кг и колкото и да ми се иска да смъкна още 2 кг, явно тялото ми е по-мъдро от мен и си знае - не ще да си дава повече - по-малко от 45,5 не можах да стигна.
Аз, например, в началото много бавно смъквах в килограми, направо ужас , по 1 килограм на месец, че и за два месеца, но обиколките намаляваха много през това време, после към 5-6-я месец, килограмите започнаха да падат много бързо. Важното е да не се обезкуражавате, да сте режимни, търпеливи - режима е безоотказен, но при всеки резултатите са с различни темпове, така че не се сравнявайте с други - вие сте уникални във всяко отношение

За новите - това са линковете, които на мен ми бяха основните рецептурници почти цяла година,
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476369.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434186.45
 за което големи благодарности на Тумбето и Мис МарпълHug  ( между другото,какво става с Марпълчето, някой знае ли, не ни навестява вече, а тя е една от нашите гордости ).
Рецептите са супер, изпитани, разнообразни и момичетата са се постарали и със снимките  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт