Отговори
# 600
  • София
 Joy Joy Joy
Neya, казах на мъжо, че ме навиваш за септември за Гьока, и отговора беше "Е к''во има да те навиват, то е ясно, че септември ще се ходи. По-скоро въпроса е за кой пореден път ще е тогава?"

# 601
# 602
Ха добруууу ютроооууу  Hug

... мислим да правим ремонт, да осъществим "мечтата на софиянеца" от едно време, да си приобщим балкончето към апартамента  hahaha[/color]

Ааааа моля моля не на всеки...за мен НЕ Е..не стига че живеем в кибритени кутийки..независимо колко са големи дву-три или четири стайни.Но тераската ми е като дворчето на село hahaha Не че не те разбирам за нуждата от повече пространство...но за мен тераската си е тераска..моето дврче,с мръсен или чист въздух то си е дворче. Mr. Green Вдишваш свеж софийски въздух и отпиваш една голяма глъдка кафе(например) и вкуса му става по изискан hahaha

Здравейте и от мен  Mr. Green
И Кикито и Миа не могат да дойдат  Sad Много неприятно  Sad Норче, ти си ги виждаш в София, не ти пречи че няма да дойдат, ама аз много искам да ги видя  Sad Ама ще намеря начин да ги видя на живо, или като дойда някой път в София или някъде другаде. Те да не си мислят, че ще избягат от запознанство с мен, няма отърване, ей   Twisted Evil

Нейче ама ще се видим бре как..никакво оттърване..аз имам брадчедка там у Варненско.И сме замислили едно гости лятоска ама да видим..хем и през Търновските мами да минем.А може и ако са ни на път и някоя друго-градска да видим...нещо Шуменско ала бала Grinning

Решението ми беше, че повече там няма да стъпя ако не ми купят собствена каравана. Е ...., угодиха ми  Mr. Green.

J.R чупни енда каравана аре ко се правиш  smile3534 newsm62

Елистче скрошно оздравяване,милите вие измъчихте се  Hug Хайде ще очакваме скоро снимки с историйките на двете принцески. Wink

Бамби помниме те как,мафията всичко помни..колко мами изпозачезнаха..ама ги помниме и чЕкаме ама ги нЕма. Wink

Харе мара мерудийкова се разписа хубав ви ден  Hug

# 603
  • София

Бамби помниме те как,мафията всичко помни..колко мами изпозачезнаха..ама ги помниме и чЕкаме ама ги нЕма. Wink

В този ред на мисли,....ЯНЕЧЕК изчезна! newsm78 От доста време съм забелязала, но все забравям да попитам, какво става с нея?!

# 604
  • Сливен
И аз да кажа, че помня... докато не забравя Mr. Green.
Нещо съвсем съм изкукала, ама та неспане вече повече от година, май това ми е нормалното състояние ooooh!. И Мая заспива на спалнята вечер, на обяд - на ръце, ако я оставя в кошарата скача права на секундата.
Ние сме "за" ходенето в Усоето, даже вчера имах следния вупрос - "И сега какво, ще ходим ли за риба на Йовковци или не?", ама време много дотогава...
Елист, бързо оздравяване на теб и София Hug.
Аз мисля да водя дребосъка на кожен лекар утре, че нещо взе да ме притеснява това подсичане, вече 10-ина дни не се оправя.
Преди малко ходих да помагам на Мариела за къпането, досега и мъжа ми се включваше, ама отишъл при нея и тя взела да се крие като се съблича и ..хайде аз , да не я притесняваме. Знаех си аз, че се е молил и второто да е момиче, че той да си кара по "тъч-линията" Crazy.

# 605
  • София

Тааа, с две думи: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА ВЕСЕНЦЕ. ДА си жива и здрава, изключително щастлива и много, много Влюбена! Весел празник от мен и Ади! Heart Eyes

# 606
  • София
Нелка, защо не спиш!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Laughing Аз чакам мъжа, от нощна смяна! Mr. Green И Тирамуси направих даже! Crazy

# 607
ВЕСИИИИ ЧЕСТИТ ДЕН РОЖДЕЕННН !!!

Много любов,слънчеви усмивки и прекрасни дни !!!  Hug Hug Hug

# 608
Привееет!
Честит рожден ден,Вес!По мноого от всиииичко най-хубаво ти желая!

За срещичката -много ми е мъчно,че Мия и Кики няма да дойдат.Искаше ми се да ги видя на живо,а най-вече любовта на МИшко и Ади-толкова са сладки на снимките,че на живо не мога да си ги представа.Все пак си оставям надеждичката Мия да минат лятото,ноооо......време много има.
Нея-Искам и да попитам един процедурен въпрос относно настаняването-колко нощувки включва офертата-една или две?Питам,защото моя мъж почива само в неделя и ми каза,че за една събота могат да го пуснат,но за петъка-абсурд.Така че ние ще можем да дойдем в събота и ако е включена и втора нощувка...няма как.Дано Нели измисли вариант ако аз нещо не  съм доразбрала
А навън пак е бялоооо!радвайте се на хубавия сняг!
Нямам време от Вики повече да пиша.Като за спи пак ще пиша

# 609
Добро утро!

Честит рожден ден, Весииии  Heart Eyes   bouquet

Аз вече нямам лаптоп и сега си крада време на мъжовия  Mr. Green Само, че като се има предвид, че той е като залепен за него, това откраднато време е много малко. Та тези дни не успявам да ви чета подробно и да пиша. Уж ще ми купи нов, но аз като знам, че нямаме пари и не съм много ентусиазирана...

Много жалко, че Миа и Кики няма да дойдат на срещата Sad Кой знае още колко ще са възпрепятствани... То е Божа работа и при нас, но ние като сме се навили, ако трябва и заем ще вземем. Друг е въпросът, че после очни ме чакат (и там квартири и подобни). Абе мани, мани... По-добре да не мисля, че се депресирам  Confused

# 610
  • София
Добро утрооо   55!

Вес честит рожден ден! Много здраве, късмет, любов и щастие!

Нямам време за повече затова - успешна и лека седмица (да се радвате на снега, при който го има Grinning) и да не забравяте да се усмихвате!

# 611
  • София
Честит рожден ден Вес  Hug  bouquet Hug! Бъди най-прекрасната жена, най-добрата майка и най-обичаната съпруга!

# 612
  • София
Ехххааа момичета....изловихте ме. Благодаря за прекрасните пожелания!  Hug Hug Hug

Да почерпя по повод последния ми рожден ден, започващ с 2 отпред  Blush:

# 613
  • София
Вес, чистит рожден ден Simple Smile  Hug  bouquet
Да си жива и здрава и само радости да те спохождат  Peace

# 614
  • София

Да почерпя по повод последния ми рожден ден, започващ с 2 отпред  Blush:[/color][/color][/size][/b]

Еѝѝѝѝ, аѝде сега, ще се фукаме ли с двоѝките отпред! Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт