Отговори
# 615
  • Варна
Веси, честит рожден ден

Желая ти много здраве, щастие, любов, верен съпруг и послушна дъщеря. И дано винаги се чувстваш като на 29  Mr. Green

Кике, аз редовно си лягам след 2 часа. През деня не ми остава много време за работа, че Ева иска да излизаме навън и вечер доработвам. Налага се, като не искам още да я пускам на ясла. Но не се оплаквам, майчинството иска жертви  Heart Eyes

Писихриси - аз бях писала, но сигурно си го пропуснала. Който иска за 1 нощувка, който иска за 2. А пък вие нали сте от Търново, доста наближо сте, можете в събота още рано рано да дойдете  Mr. Green

# 616
Вес-Честит Рожден Ден и тук Grinning Grinning Grinning

Абе много ни се завлачи темата бе.......

Диването заспива само и на обяд и вечерта единствено в нейното си легло-изобщо няма друг вариант ако искам и аз да оживея!!!!
Мацета, кво ще купувате за св.Валентин бе?

# 617
Весииии - Честит Рожден Ден, мила! Много щастие, много здраве, много усмивки и много, много любов!!!! Весел празник!   bouquet

# 618
Добър Ви ден!!!  Simple Smile

Весс: много хубава почерпка. И тук всичко най-хубаво!    bouquet  Hug

Лулу: Светли празнува Трифон Зарезан  Wink И ако са останали сили за вечерта има и св. Валентин  Grinning

Хубав ден!

# 619
  • София
 Вес,  newsm59  lovekiss fiuuuuuu

# 620
Вес ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! newsm67 Да си ни жива и здрава, много усмивки, весели изненади и прекрасен празник!
Аха да чета и пиша и Гого се събуди та ще карам набързо.
Относно приспиването - първо на нашето легло се гушкаме и после си спи в кошарата, но когато е неспокоен или ни растата зъби спи при нас, иначе трябва по сто пъти да ставам през ноща.
През деня ни е трудно спането, миналата седмица ме бяха хванали лудите, спи само навън максимум час.
Относно националната среща изцяло се доверявам на Нея за избора на място, за датата аз съм за юни по-топло ще е, пък и май месец ще ми станат много ходенеята към Търновско сигурно но каквото и да решите се надявам да се срещнем и повеселим.
Относно неплатените сметки, моето семейство си е патило, осъдихме топлофикация и накрая точно адвоката прецака работата и платихме пари които нямахме и т.н с една дума внимавайте.
Така, още не сме си купили шейна, никъде няма от тази с коланчетата, намерих я в един чужд сайт но едоста по-скъпа, май нещо друго трябва да измисля.
Да ви кажа ходи ми се на един дълъг пазар примерно в някой от моловете да се помотам едно хубаво и после едно дъъълго кафе, само да минат тия грипове...

# 621
Честит рожден ден и от нас! Здраве, щастие, любов и пак здраве Hug
Чувствайте се почерпени и за рождения ден на баща ми  Hug
с по една шоколадова вана  Laughing

Алиса, коя шейна с коланчетата търсиш?

# 622
  • Сливен
Вес, честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната и много, много щастлива!
А за последната година с 2 отпред... ами свиква се, успокояваш се, че поне не е последната с 3 отпред Laughing, и така... до следващата смяна Laughing.
Иве, много здраве и късмет и на твоя баща!
Днес установихме, че Мая има гъбична инфекция в резултат на АБ, който й биха и сега трябва да я караме без памперси, а тя милата въобще не иска и да чуе за гърне Confused.
За сметките - най-доброто решение е да се направи нова партида - сестра ми така направи за ел. енергията - стария собственик има неплатени сметки, но от тях не са взели и лев, ама трябва да се направи веднага след нанасянето. Иначе и ние платихме на едни квартиранти парното и то с лихвите след няколко години, ама жилището е на съпруга ми, те се измъкнали без предупреждение един хубав ден и така.
Св. Валентин и ние вкъщи не празнуваме, някъде мужду петата и осмата година /от брака, не от връзката ни, че са много/ романтиката взе да избледнява newsm78, май се сещам за някой и друг букет през последните години и дотам. Аз не купувам подарък, защото единственото на което се радва истински са въдичарски истории, от които на мен вече ми призлява. Обаче Лулу, караш ме да се замисля...

# 623
  • Варна
Момичета, имаме резервация за Усоето
8 двойни стаи за 2 нощувки - от 13/05 до 15/05
9 двойни стаи за 1 нощувка - от 14/05 до 15/05

Плащането - до 10 дни преди датата на настаняване - 50%. Остатъкът - в деня на настаняване.

Резервацията може да се променя, това е само за да си блокираме стаи, че да не ни се провали организацията. Точната резервация ще я уточним април, след като направим спъсъка.

Според мен условията за плащане са повече от добри. Така почти всеки ще знае дали му е сигурно идването или не. А дори и да се провали идването му в последния момент, ще му приспаднем капарото.

Нещо важно - хотелът не разполага с бебешки кошарки. Трябва да си носим. Аз имам 2, ако някой няма, мога да му заема 1.

Това е засега. Април вече ще направим списък кой за 1, кой за 2 нощувки и ще почнем да събираме парички.

Ей, организирахме се, ще има среща  Mr. Green

# 624
Абе Нея-ЕВАЛА Grinning Grinning Grinning  bouquet
Що толкова много стаи за 1 нощувка???

# 625
  • София
Ей, организирахме се, ще има среща  Mr. Green
Е, организираХМЕ се, я Mr. Green Ние (останалите, освен Neya) много работа отметнахме  Mr. Green Даже се изпотихме  Joy Joy Joy

# 626
ВЕЕЕЕЕС  ЧРД МИЛА.......ДА СИ ВИНАГИ ТОЛКОВА УСМИХНАТА И ПОЗИТИВНА, МНОГО ЗДРАВЕ И КУП ЗАБАВЛЕНИЯ ТИ ЖЕЛАЯ

НЕЯ - супер си с организацията. Само кажи как да стане номера с парите за капарото. Аз лично ще ти ги пратя по нашия куриер във Варна - само ще кажеш колко, но предполагам че другите ще се интересуват.  Със сигурност за две нощувки ще дойдем, за да пътуваме вечерта и да спи маймуната иначе ще ни подлуди в колата . А кошарата така или иначе винаги си я носим с нас......иначе не е интересно без мноооого бебешки багаж.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лека вечер....аз дигам гълъбите от офиса.

# 627
  • София
Ех, Нея страшна си   bouquet

ама то сигурно при теб е професионално изкривяване  hahaha

Шегата настрана, благодаря че се зае и справи с организацията!

за капарото  - или да ти ги преведем на теб по банков път, или директно в хотела, може би така ще е най-добре за да не те ангажираме допълнително.

.....................

Весс, да те поздравя и тук

Мацки, да споделя и тук, 1ия ден на Пламена в яслата мина направо ОК. Сутринта излезе от вкъщи тананикайки си, задължително се разшляпа във водата която бях лиснала в коридора за да й върви по вода  Mr. Green Mr. Green, на входа на яслата като видя влизащите дечурлига почна да чурулика и в яслата влезе от раз, без да се обърне. Като отидох да я взема, лелките казаха че в някакъв момент се е вкиснала, но като са й дали залъгалката й е минало. Ноооо тя е бебето в групата. В смисъл ама наистина бебе щото има деца които дори са 2008 набор  #Crazy, което ми е малко тъпо да са в една група....  Но такива са им подредбите в тая градина. Като не ми изнася да си бях стояла вкъщи да си я гледам  Rolling Eyes . Дано само не боледува много!!!

Лулуто - ти добре че подсети, то времето отлетялооооооооо..... аз по традиция 4 ри години подред подарявам вино ама все избрани колекции, може би е крайно време към виното да подаря и нещо друго  ooooh! Една година взаимно си подарихме ски уикенд че то 14 беше събота и .... сега резултата цвърчи и ни проглушава  hahaha

до скоро....

# 628
ВЕС, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet
Да си жива и здрава, обичана жена и мама!

Четох малко назад, че два дни нямахме нет-сменихме интернет доставчика, та на въпроса  за отбиването и кърмата, аз отбих преди почти месец, не съм се изцеждала, нямам проблеми, обаче кърма още имам, въпреки, че сигурно е в много малко количество  Shocked

Ние също няма да можеме да дойдеме на срещичката, няма как да плануваме почивка на този етап, че мъжо работи на ненормирано работно време.

# 629
Здравейте, майчета  bouquet
Хриси, имахме проблем с храненето, правилно си спомняш, слава богу сега всичко е наред, благодаря Heart Eyes
Кики, Мия Heart Eyes  Heart Eyes не съм се и съмнявала във вас  Hug
Много ви се радвам за срещата, за съжаление сигурно няма да имам възможност да дойда.
Чудя се дали има и други като нас- все още непроходили, много го е страх милия, иска да ходи само с пръстенца.
Вес, честит рожден ден и от мен, бъди винаги обична и заобиколена от любими хора  Heart Eyes  bouquet
Майчета аз да ви попитам фонтанелите вече затворени ли са на мъниците, ние имаме още малка дупчица? А витамин Д някой дава ли?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт