Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-41

• 88 405
  • 780
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета,
Някой знае ли актуалните цени на следните лекарства:
Gonal F 75 U
Menogon 75 U
Citrotide
Предстои ми самофинансиране на 1-ви опит и ще сте ми много полезни с инфото!
Благодаря ви предварително!
Gonal F 75 IU - 56.66 лв, Menogon 75 IU - 17.41 лв и Cetrotide 0.25mg - 59.14 лв. Това са актуални цени в клиниката на д-р Владимиров.

# 646
Много благодаря за бързия отговор. Само едно не ми е ясно - на мен са ми предписали
Citrotide
D.N. V
S. x 1
това какво количество е според вас в милиграми?

# 647
mi ni благодаря за информацията. На мен също ми помогна да изчисля моята стимулация, макар че не съм при Владимиров, а при Стаменов все пак мисля че цените на лекарствата са относително еднакви. Днес ми е последния цитроцид и довечера овитрел. Предишното ми инвитро беше на естествен цикъл. За първи път съм със стимулация и сама си слагах гонала, който въобще не болеше за разлика от меногона, който е малко болезнен. И аз и мъжът ми не мислехме, че ще мога сама да си ги слагам, но като викаш неволята става. В сряда ми е пункцията стискайте палци. Успех на всички в най женският месец да сбъднем мечтите си.

# 648
tayrissima мисля че цитроцида се слага само по 025 мг т.е. щом ти пише 1 отговаря на 1по 025 мг . Цитроцидът е в готова напълнена спринцовка и се слага само вечер и е безболезнена.

# 649
Здравейте момичета,след моите няколко опита и стимулацията на донорката ми...ми остана голямо количество GONAL F.За съжаление не мога да го подаря защото ми излезе много скъпо ,но го предлагам на половината от стойността му.Ако някои се интересува да ми звънне на тел.0876975641 ИВАНКА

# 650
  • София
Добро утро момичета!   bouquet
Днес и аз отивам за да ми предпишат лекарствата за стимулацията. Просто нямам търпение да минат следващите 20-ина дни! Дано Бог е с мен и с всички вас!

# 651
  • София
Добро утро дами!
Киара Тиара  - пожелавам ти успех от сърце! Когато човек вярва в успеха си, рано или късно ще го постигне! Аз ти го пожелавам!
Моят мъж утре е на контролна СГ, защото ние сме с мъжки фактор, и с оглед на резултатите от  тази СГ ще решим дали да правим ИКСИ или ИНСЕ. Породи това, че само преди 3 месеца бяхме с  едва 6% по Крюгер едва ли ще имаме голям избор, но нека видим резултата. Може пък нещата да са се подобрили.
В понеделник аз отивам на ЦС, /която сама си назначих, защото не бих искала да правим ИКСИ без да имам такава/, и в края на следващата седмица ще отида при Владимиров за да решим каква процедура ще започнем. 
Аз също съм много нетърпелива, но пък знам, че успехът  е близо.. Само трябва да го дочакаме! Simple Smile
Успех на всички!

# 652
КИАРА ТИАРА успех и от мен за добър старт и още по добър финал. Преди два дни свърши моята стимулация и напълно те разбирам как се чувстваш. Инжекциите не са никак приятни, но за каузата си заслужава да изтърпиме всичко. Дано стимулацията ти мине бързо и да се похвалиш с положителен резултат. 

# 653
момичета,в темата за ЗЕТ нещо има застой,а аз от утре трябва да пия по 2 таблетки ЕСтрофен,а после и по три-та да ши попитам наведнъж ли се пият или 2 х 1 ,а после и 3 х 1 или няма значение  newsm78

# 654
  • София
marisil ,и аз ще се включа към замразения,ама на малко по-късен етап  Wink Тамън ти ще се появиш с положителния резултат  Praynig Таблетките се пият наведнъж,да-в момента подготвяте лигавицата за трансфера

# 655
здравейте много ще ми е приятно да обсъждам с вас всичко което се случва.на мен също ми престои инвитро което ще го правя в пловдив в клиника селена,изчетох толкова много неща за цялата процедура и на мен ще ми е много приятно да си споделям тук с вас..

# 656
Момичета и на мен ми предстой инвитро,
Но съм много притеснена от кръвните резултати които получих:
FSH - 3.52 ( при референтни стойности  3.85 -8.78)
Сега си чакам и резултата от изследването на яйчниковия резерв, но не съм много обнадеждена.
Моля Ви посъветвайте ме, какво означава това и дали някоя от Вас е имала същия проблем. Cry Cry Cry

# 657
marisil ,и аз ще се включа към замразения,ама на малко по-късен етап  Wink Тамън ти ще се появиш с положителния резултат  Praynig Таблетките се пият наведнъж,да-в момента подготвяте лигавицата за трансфера

Eee,мила от твоята уста в Божите уши  Praynig Praynig и да ти се връща  baby_neutral
Благодарско на всички за инфото Simple Smile Hug

# 658
Здравейте момичета!Включвам се и аз в отбора на чакащите пункция.Имам питане-на осми ден от стимулация-лигавица 7.8мм.Това как Ви се вижда?Предварително благодаря.

# 659
здравейте на всички пожелавам само положителни тестове аз също скоро ще се присъединя ама сега първо да взема заповедта и тогава.до скоро

Общи условия

Активация на акаунт