Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-41

• 88 413
  • 780
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Kalalily, едва ли откривам топлата вода, ама има си и алтернативни начини...и свършването от "пунктираната" страна не е задължително.

# 721
благодаря милички, стиснати палци за всички вас и мен Simple Smile

# 722
  • USA
Kalalily, едва ли откривам топлата вода, ама има си и алтернативни начини...и свършването от "пунктираната" страна не е задължително.
Laughing Благодаря Шарки вече съм хепи просто питах дали....Моя мъж си замина за щатите днес ,а на мен не ми се чакаше докато и аз се върна.Дано не прозвуча като разгонена кучка ама и аз си имам нужди не знам дали е от хормоните Wink

# 723
  • София
Здравейте и от мен!
Записвам се да следя темичката, тък като съвсем скоро - другия месец ми предстои ИКСИ прои д-р Владимиров.
На 28 г. и това ми е първа такава процедура /силно се надявам и да е последната!/.
При нас проблема идва от т.нар. мъжки фактор. До този момент всичките изследвания, които са ми правени на мен / ехографски прегледи, голям набор от хормони, цветна снимка и др./  са наред.
Не зная поради каква причина, но Владимиров последния път ми каза да дойда на 2  ден от МЦ през април месец, а месец май  да се стягам за процедура. От това, което чета във форума  ми става ясно, че вероятно ще ми изпише орални контрацептиви за да би направи Блокаж.   

Калалили - радвам се за хубавия ти реезултат от  сърце! Simple Smile Пожелавам си  за другия месец поне наполовината  от твоя!:))))

Dreaming - стискам палци за днешния тест! Дано ни зарадваш!

Пожелавам хубав и успешен ден на всички!   bouquet

# 724
здравейте сладурки Simple Smile
благодаря много на всички за подкрепата и милите думи. Имам хубава новина Wink Днес ЧХГ не е удвоено, ами направо утроено- 271 Wink Лекарите казаха че е много добре. Казаха че съм в 4 седмица но по мои сметки ако се брои от 1 ден на последната менструация, май трябва да съм в 5. Имам ултрасаунд на 8 април, предполагам тогава ще се види сакчето Simple Smile Освен това днес уринния ми тест е вече с 2 красиви и плътни чертички Wink А знаете ли кога може да се чуе сърчицето? Моля се всичко да е наред с бебчето, да чуем сърчицето и всичко да се развива добре, а декември здраве и живот да гушкам нашето слънчице в прегръдките си Simple Smile
Пожелавам успех на всички в тази борба Wink

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 04:27 от dreaming

# 725
  • USA
 dreaming newsm44 newsm44 newsm44 smile3501Едно голямо честито и  през декември едно живо и здраво бебче да гушкате!

# 726
здравейте сладурки Simple Smile
благодаря много на всички за подкрепата и милите думи. Имам хубава новина Wink Днес ЧХГ не е удвоено, ами направо утроено- 271 Wink Лекарите казаха че е много добре. Казаха че съм в 4 седмица но по мои сметки ако се брои от 1 ден на последната менструация, май трябва да съм в 5. Имам ултрасаунд на 8 април, предполагам тогава ще се види сакчето Simple Smile Освен това днес уринния ми тест е вече с 2 красиви и плътни чертички Wink А знаете ли кога може да се чуе сърчицето? Моля се всичко да е наред с бебчето, да чуем сърчицето и всичко да се развива добре, а декември здраве и живот да гушкам нашето слънчице в прегръдките си Simple Smile
Пожелавам успех на всички в тази борба Wink
Браво. Hug
За сър4ице май бе към 7г.с.
Сега се пази и лека и успешна до термин Hug

# 727
  • София
Браво,dreaming   Hug това е чудесна новина !!!!! Имаш си едно чудесно бебче,което си расте идеално и дано все такива хубави емоции ти носи през цялата бременност  Hug

# 728
  • Русе
dreaming много хубава новина желая ти лека бременност и дано все повече момичета да се похвалят с такива резултати
Хриси а при теб как са нещата ,че уж ви чета редовно но нещо позагубих нишката

# 729
Здравейте момичета,
Моля Ви за съвет, аз също стартирах процедура за инвитро с дълъг протокол, започнахме с половин ампулка декапептил 0.1 и сега по схема би трябвало да си ми дойде утре -30.03 и тогава да си пусна естрадиола. Само, че не нещо не усещам симтомите на менструацията, ами ако не ми дойде, пак ли пускам за изследване естрадиола. А знам, че е след резултата от естрадиолога, ще определят какво следва като лекарсва и дози след това.
Моля Ви ако някой е имал подобно притеснение да сподели Cry

# 730
  • София
Тани,аз пиша основно в другата тема-при ветеранките...ами,при мен нещата в момента са в застой. Освен,че си взех заповедта и още не съм я занесла в клиниката,друго нищо ново не се случва. Трябва да се организирам и да си прибера първо снежинките,които замразихме,заради проваления трансфер миналия месец,когато се изпуснах с грипа и тотално се обезводних,та доки вместо трансфер,ме вкара на системи в клиниката,но, още не съм решила как и кога.
boll,само веднъж съм била по дълъг протокол,но по спомен,естрадиолът се пуска,когато ти дойде,не преди това.....за по-сигурно се обади и на лекаря ти,да потвърди.

# 731
Здравейте момичета,
Моля Ви за съвет, аз също стартирах процедура за инвитро с дълъг протокол, започнахме с половин ампулка декапептил 0.1 и сега по схема би трябвало да си ми дойде утре -30.03 и тогава да си пусна естрадиола. Само, че не нещо не усещам симтомите на менструацията, ами ако не ми дойде, пак ли пускам за изследване естрадиола. А знам, че е след резултата от естрадиолога, ще определят какво следва като лекарсва и дози след това.
Моля Ви ако някой е имал подобно притеснение да сподели Cry
Твоите въпроси, ме подсещат за моите. И аз съм пациент на Щерев и се надявам, скоро да започна процедура по дълъг протокол. Та да питам, при теб на кой ден от МЦ започна с декапептила? А и ако си била на противозачатъчни, кога ги спря и какво значи да ти дойде МЦ по схема, по-рано се спират или....?

# 732
boll съвсем е възможно и да ти закъснее цикъла, но това не бива да те притеснява. Когато ти дойде, тогава пускаш Е2. На мен обикновено са ми го пускали на втори ден от цикъла, след блокажа. Обади се и попитай, все пак  Peace

# 733
  • Русе
Хриси ще стискам палци този път всичко да е успешно  Hug

# 734
  • Малта
Момичета и аз вече напреднах по пътя за Ин Витрото Flutter

ОБАЧЕ имам няколко въпроса:

1. Как ще коментирате твърдението, че ЕЦ се препоръчва само на жени под 30 год. със/или жени с изчерпан ЯР  newsm78 (Щото аз съм на 33 и ЯР е Ок!)

2. Какво ще кажете за следната комбинация от лекарства:
първи курс: Клостилбегит или Фемара
втори курс: Мерионал или Менопур или Меногон
трети курс: Оргалутран или Цетротид

Малко ми е странно, защото тези лекарства от втрия и третия курс, май не съм ги срещала в темата  Thinking
Каква беше при вас успешната комбинация?

Общи условия

Активация на акаунт