Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 4 тема

• 180 342
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Здравейте, аз също си взех нощния крем на Биле Ва, вече 1 месец и половина се мажа и няма абсолютно никакъв ефект при мен. На мен пък в магазина ми препоръчаха на Регал Лайт контрол дневния крем. От два дни се мажа с него. Мисля да си взема и лосиона от същата марка с алфа хидрокси киселини за по-добро проникване на съставките на крема. Някой ползвал ли ги е?

# 391
Здравейте, от доста време имам едно кафяво петно точно на 2 см под окото. Представлява нещо като голяма луничка - около 5 мм. Единично е - на други места нямам. С какво може да го мажа, за да изчезне. Забелязва се и искам да го махна.
Благодаря!

# 392
пробва ли с лимонов сок? той обикновено избелва кожата

# 393
  • Пловдив
Засега мога да кажа само какво НЕ ми помогна:
Ducray Melascreen

Добре, че зимата избледняват така или иначе.

# 394
Момичета,някоя с упорита хиперпигментация ще похвали ли SD White на Скиндокторс?
http://skindoctors.bg/bg/kozmetika.html?page=shop.product_detail … amp;category_id=5
 Засега всичките кремове,които съм ползвала за хиперпигментация само до ментация  го докарват.Ама дойде ли зима и все се охарчвам за някой суперкрем,та сега проучвам този.
И докато се ровех из нета,една от съфорумките беше похвалила това за петна по гърба         
http://www.feiyacosmetics.com/p-88-monsepa-express-peeling-cream.aspx
Темата й не мога да намеря,но продукта го запазих-ако интересува някого...

# 395
Засега мога да кажа само какво НЕ ми помогна:
Ducray Melascreen

Добре, че зимата избледняват така или иначе.
Един минус и от мен.Всъщност ползвала съм само второто ,но многоо ми омазнява лицето. ooooh!

# 396
  • София
Момичета,някоя с упорита хиперпигментация ще похвали ли SD White на Скиндокторс?
http://skindoctors.bg/bg/kozmetika.html?page=shop.product_detail … amp;category_id=5

Миналата зима го ползвах и не бих казала, че е нещо специално с траен ефект. В момента съм на "Total Turnaround" на Clinique, който по принцип при мен поизравнява тена до някаква степен, но ми е на привършване и се чудя с какво друго по-мощно да се захвана.

# 397
Здравейте, от доста време имам едно кафяво петно точно на 2 см под окото. Представлява нещо като голяма луничка - около 5 мм. Единично е - на други места нямам. С какво може да го мажа, за да изчезне. Забелязва се и искам да го махна.
Благодаря!

Аз имам абсолютно същото петно, само че на бузата под едното око Cry Confused По принцип всяка година си правя пилинги с гликолова киселина, за да боря белези от пъпки, пигментни петна и финни линии. В момента съм на трета процедура Peace, обаче това петно, което се появи преди няколко месеца, изобщо не се повлиява до този момент. Предполагам трябва да направим медицинска консултация, с кремчета и пилинги, аз явно няма да се оправя Peace

# 398
  • София, Лагера
Запис да следя темата. Peace
И аз имам едно петънце, което се появи при първата ми бременност и докторите упорито ме убеждават, че трябва да свикна с него... не съм правила нищо досега да го махна... сега, надявам се, ще започна!  Wink

# 399
  • София
Жалко,че чак сега откривам темата, има много полезни съвети.
От години имам проблеми с кожата на лицето, какво ли не съм правила, при кого ли не съм ходила, колко дерматолози съм сменила. От няколко години пъпки не ми излизат (тук там някоя и друга де, но в рамките на нормалното в определени периоди), но имам доста белези, с които да се боря, като доста голяма част от тях са ми причинени от една доста известна дерматоложка от близкото минало.
Реших се на химичен пилинг. При дерматолог.  Общо взето доволна съм. Направих 9 процедури, редуваше ми трихлороцетна с гликолова киселина. Процедурите са много гаднички, киселината много изгаря и си боли. Но ефект има. Като цяло тена на лицето ми изсветля, изравни се, дълбоките белези естествено не са изчезнали, но съвсем случайно забелязах, че някои бръчки, които ми се бяха появили вече ги няма Flutter Сега продължавам да се мажа със специален крем, който съдържа 15% гликолова киселина, от дерматоложката си го взех, на американска фирма, и на същата фирма и крем за около очите. Но на фона на процедурите при кожната този процент нищо не е Laughing
Малко неприятен момент е, че след процедурите лицето се лющи много, и не е препоръчително да се ползва ФДТ, а само хидратиращи кремове и фактор, но се свиква Peace
Луничките от носа ми обаче изчезнаха  Laughing

# 400
и аз да се запиша в темата... това лято ми излезнаха тъмни петна над горната устна... дерматологът ми препоръча точно Дюкре, само че не този по-горе, а ето този:

води се депигментант, него мажа вечер, а през деня слънцезащитния с 50+ фактор пак на Дюкре... аз съм и с много силна слънчева алергия, цяло лято съм на антихистамини и т.н.... но за пръв път се появяват и петна  Tired отскоро се цапотя с посочените кремчета, много се надявах да прочета положителни отзиви... и малко съм обезкуражена като виждам, че няма такива...  сега ще се връщам назад и почвам темите отначало  smile3529

# 401
Запис и от мен!
Миналата зима бях на дерматолог,махна ми доста кафяви петънца с лазер.Едно обаче остана макар и по-бледо и се каня да ходя отново. Peace

# 402
  • Пловдив
С една процедура ли ти се заличиха петната? Разкажи по-подробно. Аз съм замислила да пробвам дермоабразио, но още не съм сигурна към каква процедура да се насоча.
B&C, ти беше споменала, че започваш да се мажеш с еликсира на OLAY. Имаш ли вече впечатления от него? Аз си го поръчах и сега отлежава в чекмеджето.

# 403
B&C, ти беше споменала, че започваш да се мажеш с еликсира на OLAY. Имаш ли вече впечатления от него? Аз си го поръчах и сега отлежава в чекмеджето.
Да, в началото ми пареше и щипеше и го оставих за известно време. После отново започнах да се мажа с него и този път нямах оплаквания. Петното ми се разкъса и се образуваха две по-мънички  Simple Smile
След това го спрях. Елексира на Olay не е лош, но на мен  ми е много по-приятно да си се мажа с Clinique. В момента ползвам Repairwear Laser Focus, но двете петънца продължават да си седят.
През януари започвам с Even Better.  Grinning

# 404
  • GYM
Някой има ли отзиви за това Изглежда много добре, консистенцията и миризмата си страхотни,н о дали действа?

Общи условия

Активация на акаунт