Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 4 тема

• 180 337
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • Canada
Здравейте, момичета! Понеже коментирате еликсира на Olay, реших да споделя и моя опит. Купих го в началото през септември и веднага започнах да го ползвам. Нямах щипане и парене при нанасяне, но пък си ходех непрекъснато с пъпки. Спрях го и пъпките изчезнаха. Преди около месец и половина реших да му дам втори шанс, но го ползвам през вечер. Редувам с крем с анти-ейдж действие. Явно това е формулата, която работи при мен, защото кожата е видимо по-сияйна, порите са свити, тенът е по-изравнен, а петънцата значително по-бледи. И пъпки нямам Grinning Явно на всяка кожа пасва различна схема на приложение. Успех на всички Hug

# 406
  • Под люляка
Здравейте , имам петна над горната устна и по челото и носа, пробвала съм доста неща но за сега без особен ефект. Дерматолог ми препоръча SVR - Депигментиращ крем.
http://beautyshop.bg/product/1834/svr-depigmentirasht-krem-.html
Някоя има ли преки наблюдения от действието на крема, или да пробвам с друг крем ?

# 407
Здравейте , имам петна над горната устна и по челото и носа, пробвала съм доста неща но за сега без особен ефект. Дерматолог ми препоръча SVR - Депигментиращ крем.
http://beautyshop.bg/product/1834/svr-depigmentirasht-krem-.html
Някоя има ли преки наблюдения от действието на крема, или да пробвам с друг крем ?
Беше ми предписан от дерматолог,нищо не свърши.

# 408
Здравейте момичета:)
От известно време имам ужасно петно над горната устна,сега зимата по не се забелязва,но лятото е някакъв ужас.Смятам да си взема Мелабел крема ,също и слънцезащитния им.
Мисля да използвам крема вечер само върху петното,а слънцезащитния за през деня на цялото лице.Правилно ли е според вас така?А мога ли върху слънцезащитния да слагам ФДТ или пудра?
И момичета тези,които сте с такова петно над горната устна как премахвате окосмяването там?
Аз спрях да го махам,защото много се зачервявам и ме е страх. Peace

# 409
аз съм петносана цялата - имам от пъпки, от слънце, от бременността, от лишеи, от обезкосмяване...въобще...съм картинка. Чаках зимата, за да отида на дерматолог и да видим какво ще правим. Отидох във военна болница (чувала съм, че там са доста добри). За съжаление...петната ги отложиха...първо трябва с пъпките да се справим. Изписа ми скинорен вечер и зинерит сутрин. Много настоявах да ми изпише нещо с киселина, за петната, а се оказа, че скинорена е с киселина. Искам да кажа, че за около месец виждам ефект над петната. Разкъсаха се  Peace Съветват ме да направя няколко процедури с лазер, обаче бая скъпичко ми се вижда и не знам - 100лв на процедура, а трябват поне 5-6. Обмислям да направя пилинг пролетта, но не мога да се ориентирам къде да отида. Моля ако някой е правил и е доволен да сподели  Hug

# 410
  • Под люляка
Благодаря ти LilaC, за споделеното мнение. Ще видя към коя друга марка да се ориентирам, а междувременно ще търся крем Пали 

# 411
Не мисля, че кремчето на SVR ще е достатъчно, за да  пребори пигментациите. По-добра е тази комбинация
http://apteka.framar.bg/30010666/%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8% … svr#axzz1jom419v6

http://apteka.framar.bg/30011947/%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8% … svr#axzz1jom419v6

Някой пробвал ли е Totalturnaround на Clinique?

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 16:01 от Elle Woods

# 412
Не мисля, че кремчето на SVR ще е достатъчно, за да  пребори пигментациите. По-добра е тази комбинация
http://apteka.framar.bg/30010666/%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8% … svr#axzz1jom419v6

http://apteka.framar.bg/30011947/%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8% … svr#axzz1jom419v6
Ти пробвала ли си тази комбинация?

SVR - Депигментиращ крем ми беше предписан заедно с тоника с азелаинова киселина,май беше на Биотрейд,не помня точно.Не ми помогна изобщо.
Пробвайте,ако искате,нещо съвсем евтино-рициново масло върху петната.Не ми ги е премахнало-моите са доста стари и упорити,но има просветляване и намаляване.Струва стотинки.

# 413
според мен с кремчета няма да стане ,започнах да се замислям за химичен пилинг и се оглеждам за отзиви, който си е правил нека да сподели че съм много страхлива:)Simple Smile

# 414
yasmina не писа ли в другата тема, че си правила вече химически пилинги? С кремчета пак става, но доста по-бавно,мин 3 месеца, и трябва да се открие съставката, която работи конкретно за тази кожа.

ieliel
може да мажеш само петното, ако е много силен продукта, може кожичката наоколо да стане с друг цвят, новата, нежна кожа е по-розова, но само ако е много силен. Слънцезащитен на цялото лице, за да не излизат на други места петна, и няма проблем да слагаш грим отгоре.

peiota Скинорен си е с киселина, да, и по спомен е доста силничък, продължавай си го. Аз лично до лазер бих прибягнала ако има дупки от пъпчиците, за петна само хим. пилинги за мен са достатъчни, и моята кожа се петносва от поглед дето се вика. Не чакай до пролетта, отсега си потърси активно и направи консултации, за да имаш време да си планираш серията от пилинги преди слънцето да се е показало. Ще трябва серия, със съответните паузи помежду за регенерация на кожата, това отнема време. Реагира ли ти кожата на Скинорен, имаш ли зачервявания, лющене, дискомфорт? Задължително разпитай като правиш консултация за пилингите каква к-на планират да ползват, какъв процент и колко време да държат, Скинорена ще подготви кожата и ще трябва да скочиш на по-високи концентрации, за да има видим ефект. Особено ако си го ползваш без странични ефекти сега, значи и кожата ти е по-дебела и не толкова чувствителна.
Също може да си вземеш гел Алое вера, задължително 99% чистота, не по-малко, и си изгради навик, ако имаш кожен проблем, който може да остави белег, да се мажеш с него редовно, успокоява кожата и ускорява регенерирането, а е лек и некомедогенен.

Дами, и преди съм писала, но да кажа пак: като избирате продукт, гледайте какви са активните съставки. Има различни такива и на различните кожи различни неща дават краен резултат. Обръщайте внимание какво ползвате, давайте на всеки тип съставка 3 месеца, за да се видят наистина резултати, и ако няма , преминавайте на друга. Иначе може да тъпчете на едно място с години и все да пробвате нови кремове с една и съща активка, която не работи при вас, така ще си спестите време и пари. И не захврърляйте кремче след 1 месец употреба без резултат!

# 415
да но не такъв дълбок , а повърхностен от който никаква полза няма т.е. без лющене

# 416
  • Пловдив
      От два месеца мажа вечер SD White на Skin Doctors със защита през деня, засега без ефект. Довършвам го и приключвам с кремовете.
Преди време ползвах Total Turnaround крем - на петната не повлия съществено, но като цяло имаше избистряне на тена. От маската от същата серия съм по - доволна.

# 417
Няма спасение от тези петна, ако кожата е предразположена към образуването им  Cry
Едни кремчета действат, други не, но петната рано или късно се появяват отново  Rolling Eyes
Но с времето човек свиква и не се тормози чак толкова много  Simple Smile

# 418
  • Под люляка
Здравейте момичета:)
От известно време имам ужасно петно над горната устна,сега зимата по не се забелязва,но лятото е някакъв ужас.Смятам да си взема Мелабел крема ,също и слънцезащитния им.
Мисля да използвам крема вечер само върху петното,а слънцезащитния за през деня на цялото лице.Правилно ли е според вас така?А мога ли върху слънцезащитния да слагам ФДТ или пудра?
И момичета тези,които сте с такова петно над горната устна как премахвате окосмяването там?
Аз спрях да го махам,защото много се зачервявам и ме е страх. Peace

С фотоепилация

# 419
  • Там, където ме обичат
Няма спасение от тези петна, ако кожата е предразположена към образуването им  Cry
Едни кремчета действат, други не, но петната рано или късно се появяват отново  Rolling Eyes
Но с времето човек свиква и не се тормози чак толкова много  Simple Smile

И аз съм на това мнение, спасение няма. Затова спрях да чета темата.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт