Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 4 тема

• 180 334
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
MissNellie, за съжаление и дупчици от пъпки имам, не са много, но имам. Скинорена не ме дразни, единствения дискомфорт е леко щипане. За съжаление аз все още (на почти 30г съм) имам проблем с акне. Чат пат излизат доста дълбоки пъпки, които стоят повече от месец докато узреят, после избиват с връх и аз ги изстисквам  Confused След това бързо завехват, но остава червено петно, което стои с месеци. Дерматоложката ми забрани да ги стискам, защото само ги разнасям, но за сега не мога да се спра. Гледах преди време при Гала "На кафе" една дерматоложка - на дълго и широко обясняваше за пилингите и казваше, че подобни пъпки са на хормонална основа и се повлияват много добре след пилинг. За съжаление съм в малък град и ще имам възможност чак пролетта да съм за по дълго в София. До тогава трябва да проуча къде да отида. Притеснява ме това, че няма да ми улучат процента на киселината, това, че може да ме обезобразят...още повече  Rolling Eyes или пък, че ще си дам парите на вятъра и няма да има ефект. За това, моля, който е правил пилинг, нека сподели къде и доволен ли е бил  Praynig
Иначе смених измиващия гел и дневния крем - взех на Виши - Нормадерм, крема е с киселина също. Ползвам и слънцезащитен 50+ на Биодерма (матиращ), чудя се дали пък това, че е оцветен да поддържа петната  Thinking
Надявам се да имам успех до лятото...сега съм се хванала уж сериозно. И сяра съм си купила за онази маска с розовата вода, но за сега се въздържам  Mr. Green

# 421
Благодаря за отговорите,аз започвам с голямото мазане другата седмица.Успех на всички Peace

# 422
  • Под люляка
Да ви попитам от кой слънцезащитен крем сте доволни ,нуждая се от някоя по-лека формула. Миналото лято изпробвах на Биотрейд , но ми дойде малко тежичък , не ми се отрази добре на кожата.

# 423
Гледам, че сте споменали избелващата серия на Биотрейд. А някой ползвал и Биле ВА на Боди-Д да може да направи сравенение кое е по-добро? Rolling Eyes Интересува ме премахването на петна от пъпки.

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 11:57 от Damaris

# 424
момичета някой фитопилинг да си е правил?

# 425
Аз да споделя ,че не съм доволна от Even better Clinique серума. Няма ефект специално върху моята кожа,изглежда не е за мен.Не си оправда цената.Петната не са се мръднали(петна от пъпки),и едно петно слънчево на шията,не са избледнели изобщо. Crossing ArmsТака е, всичко е индивидуално за съжаление,а имах голям мерак на тази серия на Клиник ooooh!

# 426
А аз съм много доволна от Even Better Clinical Dark Spot Corrector.  Simple Smile
В момента ползвам Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector, но мисля отново да си купя Even Better и да ги комбинирам - първия ще го нанасям вечер, а втория сутрин  Grinning
Но всичко е много индивидуално - едни са доволни от един продукт, а други от друг.
С Repairwear Laser Focus си мажа освен лицето и ръцете и съм супер доволна  Grinning, но в темата на Clinique има дами, които споделиха, че не им харесва особено и не виждат някаква полза от него. При Even Better нещата стоят по същия начин - едни са възхитени, а други не.

# 427
Да ви попитам от кой слънцезащитен крем сте доволни ,нуждая се от някоя по-лека формула. Миналото лято изпробвах на Биотрейд , но ми дойде малко тежичък , не ми се отрази добре на кожата.

Приятелка, която лятото става като петниста хиена, е супер доволна от Bioderma Photoderm. Аз съм си харесала за лятото този:
http://www.bioderma.com/bg/nc/produktite/kakvo-novo/product/action/1496.html

# 428
  • София
Моите петна изчезнаха,но не съм сигурна дали от Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20,
или просто защото е зима. Вечер ползвам Clinique Total Turnaround Visible Skin Renewer Cream ,нищо че е
дневен.От тази комбинация определно съм доволна.

# 429
letas, тъмни ли ти бяха петната ти и колко време си ги носи преди да изчезнат?

# 430
MissNellie, за съжаление и дупчици от пъпки имам, не са много, но имам. Скинорена не ме дразни, единствения дискомфорт е леко щипане. За съжаление аз все още (на почти 30г съм) имам проблем с акне. Чат пат излизат доста дълбоки пъпки, които стоят повече от месец докато узреят, после избиват с връх и аз ги изстисквам  Confused След това бързо завехват, но остава червено петно, което стои с месеци. Дерматоложката ми забрани да ги стискам, защото само ги разнасям, но за сега не мога да се спра. Гледах преди време при Гала "На кафе" една дерматоложка - на дълго и широко обясняваше за пилингите и казваше, че подобни пъпки са на хормонална основа и се повлияват много добре след пилинг. За съжаление съм в малък град и ще имам възможност чак пролетта да съм за по дълго в София. До тогава трябва да проуча къде да отида. Притеснява ме това, че няма да ми улучат процента на киселината, това, че може да ме обезобразят...още повече  Rolling Eyes или пък, че ще си дам парите на вятъра и няма да има ефект. За това, моля, който е правил пилинг, нека сподели къде и доволен ли е бил  Praynig
Иначе смених измиващия гел и дневния крем - взех на Виши - Нормадерм, крема е с киселина също. Ползвам и слънцезащитен 50+ на Биодерма (матиращ), чудя се дали пък това, че е оцветен да поддържа петната  Thinking
Надявам се да имам успех до лятото...сега съм се хванала уж сериозно. И сяра съм си купила за онази маска с розовата вода, но за сега се въздържам  Mr. Green
Времето пред пролетта за пилинг е  само до края на март, април в началото- зависи от конкретната година- може рано да стане слънчево и хубаво! Слънчевото греене не трябва да е силно, сигурно там, където ходиш са ти казали. А и с един пилинг няма как да стане! Аз съм правила серия билкови пилинги -5бр. и чак тогава има ефект! А за излизащите пъпки- добра козметичка и почистване! newsm10

# 431
А какво мислите за пилинга на SVR -  CLAIRIAL PEEL  с 20% гликолова киселина? Чудя се дали да не пробвам него вместо да дам тройно и четворно повече на дерматолог за същата киселина  newsm78
http://www.marvi.bg/koncentriran-depigmentirasht-piling-svr-peel-30ml-1807.html

SVR имат и друг пилинг Hydracid Peel, но за бръчки с 15% гликолова киселина и ретинол.
http://www.beaute-addict.com/produit-beaute/anti-age/hydracid-peel-4952.php

# 432
  • София

blackwing, Не е точно същото при дерматолог, защото химическия пилинг се прави с гликолова киселина, но с доста по-голям процент. Освен това при мен специално ми редуваше процедурите с трихлороцетна к-на. След като направих 9 процедури си взех крем с 15% гликолова киселина за "продължаване на пилинга в домашни условия", както се изрази дерматоложката. Мажа сутрин и вечер, отделно задължително и крем за около очи.

# 433
  • ВАРНА
Момичета,ползвали ли сте избелващите  продукти на Дева.Мисля,че е нова серия .

# 434
  • Пловдив

Приятелка, която лятото става като петниста хиена, е супер доволна от Bioderma Photoderm. Аз съм си харесала за лятото този:
http://www.bioderma.com/bg/nc/produktite/kakvo-novo/product/action/1496.html

може и да е до кожа но аз с тази марка кремове няколко пъти петнясвах на ново лятото....

Общи условия

Активация на акаунт