Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 4 тема

• 180 345
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
... лятото избелващи кремове не помагат Peace
Не че не помагат, ами е крайно препоръчително да не се ползват, тъй като при редовна употреба кожата става силно фоточувствителна и от силното лятно слънце най-много да се сдобиете с повече петна Naughty Не случайно е абсолютно задължителна паралелната употреба на слънцезащитен крем с висок фактор, дори през зимата слънцето е достатъчно силно, а в комбинация със снега наоколо можете да си навлечете сериозни неприятности с пигментацията на кожата без адекватна защита.

Да споделя и моя опит от тази зима. Бях писала по-рано за кремчетата на Биле ВА и никаквия ефект, който имаха върху кожата ми. Като ги приключих, започнах с Мелабел и, ако изключим ужасяващата миризма, съм изключително доволна от него. Петната ми не са напълно изчезнали, но тена ми се проясни, луничките силно избледняха, а още не съм и преполовила първата опаковка. Благодаря на момичетата от темата, които ми го препоръчаха Hug

# 451
мамми, Пух , благодаря за отзивите Peace. Сега се мажа с този на Христина, а преди това с избелващия на Орилейм. Орифлейм не знам дали ще ги избели, но ми направи някаква алергична реакция и ми избиха пъпчици по слепоочията и го спрях Sad. Затова и се реших на Христина. Доста по-малко химични съставки ми се видяха, има и билки. А и от друг техен крем съм много доволна, ще видим как е този Peace

# 452
. Като ги приключих, започнах с Мелабел и, ако изключим ужасяващата миризма, съм изключително доволна от него. Петната ми не са напълно изчезнали, но тена ми се проясни, луничките силно избледняха, а още не съм и преполовила първата опаковка
А сега гледам,че имат нов(за мен)продукт http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=54&id=59&l=1
,мелабел форте.Ти него ли ползваш или другия избелващ?

# 453
Аталанта да, доволна съм, изключително много, но не съм го ползвала за премахване на пигментни петна, а за акне. Дерматолога предполагам ти е обяснил за страничните ефекти.
Нее,нищо не са ми споменали за странични ефекти! Писна ми вече-лекуваш едно, а вредиш на друго. Sad

# 454
Аталанта  пусни си търсачка, има няколко теми за Ретин А, описани са и страничните ефекти. Ти всъщност какъв кожен проблем искаш да третираш с него? А дерматолога каза ли ти откъде може да се сдобиеш с него също, след като не се внася в БЪлгария?

# 455
А сега гледам,че имат нов(за мен)продукт http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=54&id=59&l=1
,мелабел форте.Ти него ли ползваш или другия избелващ?
Не е това, ето този имам Peace

Като гледам описанието на тройно-действащия, май е само за третиране на конкретни петънца или по-пигментирани зони. Допускам, че е твърде силен, за да се ползва върху цяло лице и засега ще се въздържа от опити с него.

# 456
От седмица използвам Мелабел форте,нанасям сам върху петното(над горната устна) и определено има ефект.Използвам и слънцезащитния на Биотрейд 50+,кожата на лицето ми става много гладка.Не мога да направя обаче сравнение с друг продукт ,защото не съм ползвала до сега друга такава козметика. Peace

# 457
Аз се справих успешно с пигментните петна!  Grinning
Купих си по-покривен ФДТ.  Wink Laughing

# 458
  • През девет планини в десета...

И аз за сега се справям само по този начин  Laughing
Предварително се извинявам ако вече е обсъждано  Embarassed, но имате ли впечатления от това лосионче? Харесва ми състава му и цената, та се чудя... Thinking
http://apteka.framar.bg/30016435/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B5-%D0%B8 … %B5#axzz1nfwdp8bg

# 459
  • София

И кой ползваш ако не е тайна Mr. Green Аз си взех на ла рош но не е толкова покривен колкото го хвалят Tired

# 460
На Ести Лодер Камуфлаж и нещо си е моя фдт,но под него петната си синеят.

# 461
  • виртуално
използвам втора година Max Factor Xperience №80
покривност над средната, не лъщи
SFP 10, което за зимата ми е достатъчно

# 462
И аз за сега се справям само по този начин  Laughing
Предварително се извинявам ако вече е обсъждано  Embarassed, но имате ли впечатления от това лосионче? Харесва ми състава му и цената, та се чудя... Thinking
http://apteka.framar.bg/30016435/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B5-%D0%B8 … %B5#axzz1nfwdp8bg
Никаква работа не ми свърши Naughty Използвах го в комбинация с нощния избелващ крем и дневния защитен, но след близо два месеца употреба нямах абсолютно никаква промяна. При мен петната са различни - лунички, от пъпки, по-тъмни и съвсем незабележими - никое не се повлия.
За сметка на това доста добре се повлияха от друг крем, обсъждан доста често в темата, за който писах няколко поста по-рано, така че имам основание да се съмнявам конкретно в ефективността на продуктите на Биле ВА, а не толкова в податливостта на пигментацията на кожата ми Peace

# 463
И кой ползваш ако не е тайна Mr. Green Аз си взех на ла рош но не е толкова покривен колкото го хвалят Tired

Купих си Redness Solutions на Cliniquе.
Мисля да пробвам и Even Better. При мен от Even Better Clinical Dark Spot Corrector имаше резултат и се надявам и ФДТ да ми хареса.
Аз съм имала на  La Roche Posay и според мен е доста покривен, но стои като маска и не ми харесва.
- тези двата съм ги имала
Много покривен е също Dermablend на Vichy
Аз за сега съм доволна от Clinique и мисля да продължа да ползвам техните продукти Simple Smile

# 464
Здравейте, момичета. Имам още много да ви чета, но да поискам съвета ви, че започва да се стопля. Имам петна по деколтето. Бяла съм  лесно изгарям, с бенки. Винаги съм се пазела от слънцето, но на деколтето много лесно изгарям. Какво ще ми препоръчате като за начало?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт