Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 4 тема

• 180 330
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря за съветите Hug
Това кремче на Колагена ,четох за него,но никъде не видях да пише какво му е SPF?И оцветен ли е?
Оцветен е да, иначе за SPF , до колкото четох е с физичен филтър Титан диоксид, който отразява лъчите, мисля че му дават 50+ SPF.

# 496
Това кремче на Колагена ,четох за него,но никъде не видях да пише какво му е SPF?И оцветен ли е?
Оцветен е да, иначе за SPF , до колкото четох е с физичен филтър Титан диоксид, който отразява лъчите, мисля че му дават 50+ SPF.
За този ли говорите,че е оцветен LUMISKIN - DEPIGMENT EFFECT - ИНОВАТИВНА ФОРМУЛА?
Добре,но той е от серията COLLAGENA NATURALIS,която е без багрила и т.н.Откъде тогава оцветяването-аз ли не разбирам нещо...  newsm78

# 497
За този ли говорите,че е оцветен LUMISKIN - DEPIGMENT EFFECT - ИНОВАТИВНА ФОРМУЛА?
Добре,но той е от серията COLLAGENA NATURALIS,която е без багрила и т.н.Откъде тогава оцветяването-аз ли не разбирам нещо...  newsm78
Значи цялата магия идва от съставката Lumisphere, която представлява минерален комплекс, съдържащ модифициран титан диоксид (физичен UV филтър ) със манган. Цялата е идея е, че ако е само титан диоксид се получава белеене на кожата, а благодарение на мангана се получава този фон дю тен ефект  Simple Smile Heart Eyes .

# 498
Момичета,много се навих да си го купя този крем http://www.collagena.eu/products/11-seria-naturalis/24-naturalis … n-depigment-cream ,но не знам как ще ми си отрази,тъй като съм с проблемна кожа и петната ми са вследствие на акнето.На слънце пък става един ужас-зачервяват се толкова много,а ми омръзна да ходя наклепана с ФТД. Confused А от описанието на този продукт и вашите коментари точно такова нещо търся-крем с висок фактор,който има ефекта на ФТД.Според Вас става ли да се ползва и върху проблемна кожа? И още нещо-колко покривен е и цвета доближава ли се до тена на кожата?
Мерси предварително Hug

# 499
Момичета,някой да знае как мога за премахна дупчиците,появили се вследствие на акне?

# 500
и аз с въпрос за този крем Колагена депигментант, който обсъждате последните страници... слънцето вече е доста силно, а нали уж депигментанти могат да се използват само зимния сезон  Thinking

(досега ползвах депигментанта на Дюкре, но минималният ефект се стопи още с първите слънчеви лъчи и петната пах избиха  Tired)

та... може ли да се ползва депигментант пролет и лято или не? или Колагена може да се ползва заради високия слънцезащитен фактор?

# 501
и аз с въпрос за този крем Колагена депигментант, който обсъждате последните страници... слънцето вече е доста силно, а нали уж депигментанти могат да се използват само зимния сезон  Thinking
та... може ли да се ползва депигментант пролет и лято или не? или Колагена може да се ползва заради високия слънцезащитен фактор?
Не знам дали съм права,но ще ти кажа аз какво мисля.Ако трябваше да слагам някой от кремовете с гликолова или азелаинова киселина,които зачервяват и обелват в известна степен кожата,щях не само да слагам постоянно най-висок УВ филтър,но и да спра с тях лятото.При това силно слънце навън вече го броя за лято.Слънцето само чака някоя раничка по кожата да развие петно.Зимата е ок.
Колагена не бели кожата,има съставки,които в най-добрия случай леко могат да просветлят петната и избистрят тена.За мен това не е агресивен продукт,а след като си има филтър,спокойно може да се ползва и лятото.
Аз поне така ще правя.Пък за зимата,живот и здраве,съм си заплюла Мелабел форте на Биотрейд.

# 502
момичета тези кремове с висок фактор много лъщят, затова си взех 20 фактор но незнам дали е достатъчен?

# 503
Аз като цяло не мисля, че каквото и да е агресивно действие било то анти бръчково или избелващо е добре за кожата. Аз си го взех този Lumiskin на Колагена, след като говорих с едно момче от фирмата им по телефона, и ми обясни, че спокойно мога да го ползвам като дневен крем, заради UV защитата и силното слънце в момента. Доволна съм , препоръчвам ти го, а отностно въпроса за това колко е тъмен .. е ми зависи от тена на кожата Ви Rolling Eyes

# 504
Сега ползвам слънцезащитен на Скинкод и не лъщя.

А едно голямо и доста тъмно петно разкарах с перхидрол 30%. Просто го изгорих и кожата се обели. Още е розово мястото и дано не потъмнее пак  Praynig

# 505
Не че няма статии за хиперпигментацията,но ми попадна една,в която процедурите и лекарствата за избелване са доста добре систематизирани:
http://www.medinfo-bg.com/?page=statiq&id=1215

# 506
Това кремче на Колагена продава ли се в аптеките или само от този сайт може да се закупи ?

# 507
Здравейте,мили съфорумнички Simple Smile
Искам да се консултирам с вас.Имам белези и петна от акне,който не се махат.От много кремове и третиране на кожата,сега седи леко като повяхнала.Искам да си е възтанова,но незнам как.Бихте ли дали някакви съвети.
Благодаря!

# 508
JuJu_  ами вече нищо, слънцето напече...Заложи на добра хидратация за да се съживи, слагай си фактор редовно лятото, изчети темата и си набележи с какво да почнеш наесен пак (аз бих направила серия химически пилинги)

# 509
Здравейте, аз съм на 16 години и от както се помня имам пигментни петна (лунички) по лицето под очите и реших, че е крайно време да предприема мерки за тяхното премахване. Не съм използвала някакви кремове, за да се опитам да ги залича. Бихте ли ми препоръчали някакъв не много скъп избелващ крем за лице или нещо друго, с което да успея да ги залича. В интернет разгледах тези: Regal Light Control Избелващ лосион за пигментирана кожа; Избелващ тоник на Thalloderma [Талодерма];  Дневен крем ДЕВА Vitamin С; крем Здраве; Кокона крем избелващ; Анти Пеги, крем против лунички и петна, Gala Farm и Крем Биле BA избелващ. Бихте ли ми казали кой от тях е най-ефикасен, защото само тях мога да си позволя. Ако успеете да ми помогнете ще ви бъда много благодарна. Пожелавам ви приятен ден.

Общи условия

Активация на акаунт