Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 140

• 26 745
  • 762
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе
http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhum

Хайде, момичета, малък тайм - аут с един от хубавите клипове на Росисан! smile3521

# 16
Мокси,   за новата тема newsm51 newsm51 newsm51

# 17
И още едно от прекрасните клипчета на Роси поздрав за цялата компания от Унутулмазия.
 http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhum#p/u/9/PNEwmWp0BCc

# 18
  • Варна
   ТРЕВОГА!!!
 Другите се активизираха и почнаха да качват разликата.

ДА ГЛАСУВАМЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

# 19
Mokси, прекрасна Нова тема!Благодаря!

# 20
  • София
Здравейте  smile3525 newsm51 smile3525.Творци.....от най-добрите.Вие сте олицетворение на мечтите надеждите и носите духа на любовта .Силен и свободен.Поздравления за прекрасните думи и творения newsm10 smile3521 smile3501 smile3525

# 21
  • София
Здравей...... Моксито
Хубаво е да си "у дома"
Прекрасна тема ти си сътворила
Изящна е.....трепти кат коледна звезда
Стаила в себе си....любовна топлина

# 22
  • София
Marmalon ,Честит Рожден Ден newsm10 smile3521 smile3525 newsm44

# 23
Един подарък за Мармалон за рожденния и ден

# 24
  • Русе
Не мога повече, схвана ми се ръката! Гласувам от часове, феновете на мустакатко се активираха
яко!
Лека нощ, момичета! Който може,да продължи! smile3524

# 25
Лека нощ.

# 26
Не мога повече, схвана ми се ръката! Гласувам от часове, феновете на мустакатко се активираха
яко!
Лека нощ, момичета! Който може,да продължи! smile3524
Лека, Вени! smile3524 newsm46

# 27
Здравейте, Дами и Господа!
Прекрасна празнична атмосфера в новия ни дом! Работа на Моксито! Поздравления!  bouquet  bouquet  bouquet
Красиви новогодишни  колажи с нашите любимци!
Турците също честват Нова година, както целия свят!Ататюрк въвежда европейското летоброене и маха 4алмите!От 1935 година  Нова година е официален празник, а 1 януари – ден за почивка след новогодишната трапеза!
Празнува се  задължително в семейна обстановка!
А сега ще дам едно мощно рамо в гласуванията!Победата ще бъде наша!
И това ще бъде  най-хубавия подарък за Серхан Яваш,  заради удоволствието, което ни е доставил!
Няма пове4е да пиша. само ще гласувам!

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 00:28 от kalamitsi

# 28
Момичета и аз спирам за днес.Резултатите са 24.71% за Серхан и 31.19 за другия.Много се активизираха неговите фенове.Схванаха ми се пръстите вече.
Лека нощ . newsm46 smile3524

# 29
Момичета, сега гласувах през Музила и резултатът е 28.52 % за Вуте срещу 24.05 % за Серхан - има-няма 4 % и нещо, ама до утре ще се стопят, щото Вуте требе да копа, нему не прилича да е ва костум с пипируда на гъзо и да взима призове  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha

Торабас, сгънала съм се на две от смях-как ти идват на ум такива неща Joy
Хубавелко, ако бъде удостоен с въпросния приз и се яви в"костум и с пипируда на гъзо" ще трябва да държи и благодарствена реч  bowuu - ще има май "Благодаря на майка ми, на баща ми, на дядо ми по майчина линия и т.н.  и най-вече на форума на бг-мама Joy

Мокси, благодаря за новата тема!!!

Общи условия

Активация на акаунт