Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 140

• 26 794
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Момичета,серията ми хареса до момента когато Еда не каза на Харун ,че Арас е на вратата.Аз също ще бъда много разочарована ако отново започнат съмнения,ревност ,раздели.Филма започна да става банален.Повтарят едно и също.Слаби сценаристи -перфектни актьори.
 Момичета пожелавам ви лека нощ. newsm46 smile3524

# 646
  • София
Изгледах им тъпите реклами, вече ги научих наизуст, но фрагмент - йок! Но, защо ли започвам да придобивам чувството на дежаву с развитието на действието? И няма нужда да ви го разказвам, защото и вие се сещате! Ама не разбирам само фантазия ли им липсва на сценаристите или това е тяхната представа за поддържане на драматизъм? И това е мислено дълго, не е случайна хрумка, защото иначе нямаше да го набутат тоя Арас за едното нищо! Планирано е той да играе още един мръсник. Само дето вече много ми станаха - Мелда / още реве за Харун/, Бату, Бурак, Едже сега и тоя Арас! Аман, бе аркадъшлар!  Crossing Arms  

# 647
  • Русе
alex1972bul, anadana, anithos, asq81, axaristi, bella2807, bganio, BoBoYana, bonobo, brani @, BuBuLe4ka-Kle4ka, cvetka79, Dandel, danidorina, danitoo12, ddd_7, dejavue, Denis85, didi 69, didi88, dim_dim, dorital, ego69, ELENA75, eliadn, filipas, galin4eto, haha_pm, haryn, ina67, ioanna_g, ioji, iva_0210, jaklin, jvarbanova, kalamitsi, magistra, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, marmalon, migi_megi, mikora, MILEN_UNUTULMAZ, mipsy., moni97, nadejda 76, natalia, nati 75, nezabravimka, pantovka11, pkutieva, reksi, rezi-1974, saroni, Svetlasim, sysyz, TONETO, tsvetyik, twin4, valdes60, valia86, valqqq, vassilka85, vesela Simple Smile, winona, zlatnaribka (+ 8 Скрит/и) и 76 Гости преглежда(т) тази тема.

152 ! Какво става, филма свърши, а ние се увеличаваме?! newsm78

# 648
Добър вечер и от мен, убийствена серия, кара те да съпреживееш мъката и кошмара, безупречна актьорска игра, незнам защо не ви хареса.

Откъм актьорска игра -да,както досега великолепни изпълнения,а Ямур- просто това дете е невероятно!
Ако не бях гледала филма досега,може би,и серията щеше да ми хареса!-но ние това вече сме го гледали-повтарят,повтарят,чудят се какви ситуации да измислят,но се получава доста елементарно!Съжелявам!
Подкрепям!

# 649
Г-жо Броненосец беше споменала ,че чела някъде ,че Харун и Еда вече няма да се разделят . PraynigДано  Еда не се поддаде на Арас а по всичко личи ,че неговата борба няма да е по честен и достоен начин  ooooh!

# 650
  • Русе
Момичета,серията ми хареса до момента когато Еда не каза на Харун ,че Арас е на вратата.Аз също ще бъда много разочарована ако отново започнат съмнения,ревност ,раздели.Филма започна да става банален.Повтарят едно и също.Слаби сценаристи -перфектни актьори.
 Момичета пожелавам ви лека нощ. newsm46 smile3524
Лека нощ, Дори!

# 651
Въпреки, че на мен серията ми хареса, накрая нещо Еда отново ме издразни като излъга Харун.Много се притесняваше за него, сто пъти да не ходи, а сега като видя Арас на вратата би трябвало още повече да се притесни , а тя го лъже. Вкиснах се много жестоко и затова ви пожелавам лека нощ, момичета и момчета.

Реши да се оправя сама, ако беше дошъл Харун , бесен ,че Арас  го е излъгал и пратил за зелен хайвер , кръв ще се лее
И сега така ще се оправи сама, че ще му се върже на глупостите.Трябваше да каже на Харун,тя досега е доказала че е прекалено наивна,мислехме си че се е променила, е сега ще видим.То аз  знам какво ще направи ама да не избързвам Thinking
хайде вече наистина лека нощ

# 652
Зна4и всеки може да преметне Харун! Изкараха го глупак!Как да не те нерви това!

# 653
Изгледах им тъпите реклами, вече ги научих наизуст, но фрагмент - йок! Но, защо ли започвам да придобивам чувството на дежаву с развитието на действието? И няма нужда да ви го разказвам, защото и вие се сещате! Ама не разбирам само фантазия ли им липсва на сценаристите или това е тяхната представа за поддържане на драматизъм? И това е мислено дълго, не е случайна хрумка, защото иначе нямаше да го набутат тоя Арас за едното нищо! Планирано е той да играе още един мръсник. Само дето вече много ми станаха - Мелда / още реве за Харун/, Бату, Бурак, Едже сега и тоя Арас! Аман, бе аркадъшлар!  Crossing Arms  
И за да го спаси ЕДичка малада и зелена ще иде при Арасчо да му окрасява двореца а Арасчо ще и прави снимчици наволя за д аможе после когао Еда се върне при Харунчо да си ги гледа  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 654
  • Русе
Харун-глупак, Еда - наивница! Ееееееееее, аман,бе?! smile3511

# 655
Въртим се в омагьосан кръг, в началото на серията любов и романтика в края раздяла - това го знаем, затова им пада рейтинга в начало на сезона имаше раздяла няма рейтинг.

# 656
[/b]

Що не вкараха някой положителен герой .Вярно ,че станаха много маймунки на клона  ooooh!

# 657
  • Варна
Не разбирам защо всички смятате, че Еда трябваше да каже на Харун, че Арас е дошъл?! newsm78 Ами, защо да го притеснява излишно?! Тя дори се поуспокои сякаш като го видя на вратата- щом не е при Харун, Харун е вън от опасност! Според мен Еда постъпи правилно- трябва да види какво иска Арас от нея и от Харун, да не забравяме, че Еда и идея си няма за чувствата на Арас, реши сама първо да поговори с него и тогава да занимава Харун- защо излишно да предизвиква ревността му?!

# 658
http://www.vbox7.com/play:45b47ca6
това е анонса,който ни пуснаха от втория сезон на Незабравима.Като го изгледах сега и се забелязва,че голяма част от кадрите вече ги гледахме освен тези,в които Харун държи някое момиче за ръка ( предполагам,че е онази нахалната Едже) и Ямур е до тях и Еда ги гледа странно.
А колкото до серията не беше зле,но Еда наистина може да те изкара извън нерви с това нейното мълчене и криене на разни глупости.

# 659
  • София
Харун-глупак, Еда - наивница! Ееееееееее, аман,бе?! smile3511
Не се вълнувайте толкова,не се знае какво ще стане  newsm78 newsm78 newsm78
Всичко е само за подсилване на напрежението  #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт