Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 140

• 26 787
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Най-много се кефя, 4е бихме ония от Езел, Перла и разни други еднодневки!

# 91
  • София
Дами, като гледам откъде тръгна Серхан и къде стигна, си мисля, 4е нашият ентусиазъм е заразил и турските фенове!
Според мен събра около 34 хиляди гласа!
Браво! Е, това са върли фенове!
Е, поне не се оправдаха опасенията на Росисан, че гласовете са повече от населението ни!  hahaha hahaha hahaha hahaha Но, ако беше продължила анкетата още някой и друг ден, не се знаеше... hahaha hahaha hahaha
Ако имаше време, бяхме първи! Според мен  се изплашиха от финалната офанзива  и  за да не се обърне резултата,  набързо я спряха!
Прави са си! Беше си опасно! Само още няколко часа и.....................отиде им фаворита - чичкото, де!  hahaha hahaha hahaha

# 92

Росисан, желая ти много здраве, любов, късмет, щастливи мигове, радостни събития и благополучие!

# 93
  • Варна
Лека нощ, незабравими! bye
Лягайте и се наспете, че утре / днес ни чака тежка серия и ще ни трябват сили! ooooh! thumbsup yes

# 94
Дами и господа, няма ли да отворим една бутилка шампанско! Поводът заслужава да се полее! И до дна!

# 95
  • Варна
newsm10 newsm74

# 96
Дами, като гледам откъде тръгна Серхан и къде стигна, си мисля, 4е нашият ентусиазъм е заразил и турските фенове!
Според мен събра около 34 хиляди гласа!
Браво! Е, това са върли фенове!

Каламици, защо 34 000 ???

БГаньо, много е хубаво!!!
Някъде мернах общ брой гласове -128 хиляди! Та 25 % от тях -  идва там някъде!
Разбрах. 128 хил. гласували не са много.

# 97
  • София
....влизащи в категорията "други турски сериали по-хубави от Незабравима", според едно наскоро преразказано мнение на група хора с доста странен според мен вкус и разбирания.

# 98
  • София
Да си припомним...това е нашето момче.....ама мъж.................

# 99
Роси,Честит Рожден Ден! newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 100
  • София
Дами и господа, няма ли да отворим една бутилка шампанско! Поводът заслужава да се полее! И до дна!
Добре, че се сети! Така е! Момичета и Бганио, в чест на нашия Хубевелко...наздраве!

# 101
Поздравления момичета,Серхан зае едно достойно място в анкетата!

http://www.youtube.com/watch?v=62YzfLQ5U04

Аз не можах да гласувам като хората,първо ми спря тока, после нета... ooooh! ooooh! ooooh!

# 102
  • София
Май е време да ви кажа лека нощ, но не и преди да ви поздравя с току що настъпилата зима. Зимата си има и някои хубави страни, но най-хубавото й е, че след нея вече идва пролетта - просто няма друг начин! И нас това ни чака във филма, но да видим сега януари ли, февруари ли ще бъде май.

# 103
  • София
Наздраве! Ама оставете малко и за други поводи - тепърва сватба и поне 5 кръщенета ни чакат. Да не свърши пиенето.

# 104
  • София
....влизащи в категорията "други турски сериали по-хубави от Незабравима", според едно наскоро преразказано мнение на група хора с доста странен според мен вкус и разбирания.
Както винаги си супер дипломатичен! "Странен" е много мека дума за това, което аз бих казала за подобен вкус... hahaha hahaha hahaha, но да спазваме приличие, като едни възпитани люде... bowuu bowuu bowuu bowuu

Общи условия

Активация на акаунт