Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 140

• 26 790
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
Тъкмо се връщам и хванах само последния кадър като Арас е в дома на Харун... Изчетох мненията и не са много позитивни... Кога качват сериите в ютюб , знаете ли?

серията http://www.dizikalite.com/dizi-izle/diziler/unutulmaz-dizi-izle-canli.html

# 631
Въпреки, че на мен серията ми хареса, накрая нещо Еда отново ме издразни като излъга Харун.Много се притесняваше за него, сто пъти да не ходи, а сега като видя Арас на вратата би трябвало още повече да се притесни , а тя го лъже. Вкиснах се много жестоко и затова ви пожелавам лека нощ, момичета и момчета.

# 632
Toя Арас май полу4и благословията на Джамил!

# 633
  • Русе
Въпреки, че на мен серията ми хареса, накрая нещо Еда отново ме издразни като излъга Харун.Много се притесняваше за него, сто пъти да не ходи, а сега като видя Арас на вратата би трябвало още повече да се притесни , а тя го лъже. Вкиснах се много жестоко и затова ви пожелавам лека нощ, момичета и момчета.
Лека нощ, Валя86!

# 634
Добър вечер и от мен, убийствена серия, кара те да съпреживееш мъката и кошмара, безупречна актьорска игра, незнам защо не ви хареса.

Откъм актьорска игра -да,както досега великолепни изпълнения,а Ямур- просто това дете е невероятно!
Ако не бях гледала филма досега,може би,и серията щеше да ми хареса!-но ние това вече сме го гледали-повтарят,повтарят,чудят се какви ситуации да измислят,но се получава доста елементарно!Съжелявам!

# 635
Без нашите мили феи няма да ни е лесно, малко диалози но съществени

# 636
  • София
Тъкмо се връщам и хванах само последния кадър като Арас е в дома на Харун... Изчетох мненията и не са много позитивни... Кога качват сериите в ютюб , знаете ли?

вече са качени
http://www.youtube.com/watch?v=QKTUWhWvlL4

всички Stop

# 637
  • Варна
Серията беше страхотна thumbsup- от всичко по много! Точно както я очаквах- даже по- добра!
 Избързвате малко с оценките за сценария- нека видим диалозите, кой какво и на кого го каза и тогава вече може да се прецени по- правилно и обективно!На мен лично, серията ми хареса- нямам прекалено големи очаквания- каквото ми се предложи-приемам го и му се наслаждавам, затова не се разочаровам толкова лесно от сериите! Peace

# 638
  • Варна

Реши да се оправя сама, ако беше дошъл Харун , бесен ,че Арас  го е излъгал и пратил за зелен хайвер , кръв ще се лее

# 639
А сега си го дундуркайте Арас! Едже е лесна - шамар и си замина! Ами Арас? И тоя ще излезе психар!

Няма така лесно да се предаде Едже,след тия думи,които каза на Еда,не я отписвай така бързо-тя първа създаде интригата,а след това се появи Арас като по поръчка-доста елементарно!
Но ако Арас излезе и той гадняр,не си мисли.че ще го подмина!За сега е подведен от Бурак и Бату-но ако стане причина за раздялата,ще го линчувам,можеш да бъдеш сигурна!
Аз го почвам отсега, мила! censored censored censored Rage Rage Rage

Да го почнем,преди да е станало късно!

# 640
По повод резюмето не разбрах кое толкова преживя Ямур

# 641
Дано не ги разделят отново и на фрагмента след това препятствие вече да кажат на Ямур и след някоя друга серия да правят финал и поне за мен филмът ще бъде най-добрия който съм гледал до сега.Но ако отново раздяла интриги и пак същото филмът за мен ще изгуби много от потенциала си но както казах ще видим на фрагмента.ДАНО НЕ РАЗВАЛЯТ ФИЛМА Wink.

# 642
Оххххх! Не знам какво да си мисля ве4е! Ама ми е тегаво! Защо Еда не каза, 4е Арас е на вратата!
Аз подхващам Еда!

# 643
# 644
Серията беше страхотна thumbsup- от всичко по много! Точно както я очаквах- даже по- добра!
 Избързвате малко с оценките за сценария- нека видим диалозите, кой какво и на кого го каза и тогава вече може да се прецени по- правилно и обективно!На мен лично, серията ми хареса- нямам прекалено големи очаквания- каквото ми се предложи-приемам го и му се наслаждавам, затова не се разочаровам толкова лесно от сериите! Peace
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт