Израел-52

• 37 883
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Абе ти пробвай-то се не знае.  Wink
Но си е голям ангажимент...
Ако се засичате само вечер с Борянков, кученцето ще скучае и ще се чувства самотно Sad

# 136
  • Някъде там...
Ако взема кучето свеки ще ми купи еднопосочен билет към Бг...За кучета е непреклонна  Crossing Arms Иначе на кучо нямаше да му е скучно, сигурна съм  Blush
Сладки сънища  Hug

# 137
Как сте бе, хора? Rolling Eyes

Само да кажа за тези, които се интересуват от темата за ваксините, че тече много разгорещен спор ЗА и ПРОТИВ, под публикуваната статия, на следния адрес:

http://blogs.babycenter.com/mom_stories/mmr-vaccine-study-a-fraud/

# 138
  • Някъде там...
Аз нямам какво толкова да напиша, та за това само проверявам дали вие не сте написали нещо  Hug

# 139
И аз все проверявам, ама...май всички са много заети и не им остава време за темата.  Thinking
Бубе, ти оздравя ли?

# 140
Ами тогава пак аз ще пиша.. Laughing За разнообразие. Отдавна не сьм се влючвала Wink

Оказа се, че моят славен период на муфтелет приключи по-рано от предвиденото (очаквах, че имам още 2 месеца, но нейсе-обьркала сьм се). Та сега планирам почивка в БГ-то...Не сьм си идвала/ходила от 3 години. А на малчо ще му е за 1-ви пьт. Вьлнуващо, а?! Надявам се през месец Март вече снега да си е отишьл и да дойде лятото Simple Smile Ако ли не...ще трябва да чакаме до Април  Rolling Eyes.

Тали Дан, честит рожден ден на малкото ти -голямо момиченце!Да е жива, здрава и много щастлива!  bouquet

# 141
  • Някъде там...
Добтро утро,
Червеничко, как не си била в Бг три години  ShockedАз си мислех, че съм най-зле с година и половина не посещаване  Confused Незнам от кой град си в Бг, но март месец си е все още студенко  Tired
strawberry jam , оздравях готвя се за изпити  Tired

# 142
       И аз все надничам,  ама няма нищо.    Нали свикнах да чета на готово....    Къде сте бе, хора?   Добре ли сте?   Как са бебоците?   Как са дечицата?   Как е котето и какво стана с намереното кученце?   Някоя нова рецепта няма ли да има скоро от Дядо- майстор- готвач?
      Мъничко червеничко,  как си издържала толкова дълго време да не ходиш до БГ?   Аз не бих изтраяла...   За колко време си планираш почивката?  Малчо за първи път ли ще лети със самолет?
      Аз вече дебелея и се нервя всяка сутрин на кантара.  Вие по колко килограма качихте докато бременяхте?  Те мойте килограми и преди си бяха малко в повечко, ама сега съвсем са тръгнали...  Страх ме е да не заприличам на повечето тукашни...   Имам и един проблем, за който е неприлично да се пише, и даже сини сливи,  ленено семе и таблетки със сена не ми помагат, та не знам какво да правя.  Иначе бебето се очертава да е зодия Рак и ...май, май- момче,  но доктора каза, че следващия път ще каже с точност.   Ама ако е момче,  ние пак имаме проблем - не сме си харесали име.  И не ни идва нищо в главите.  Може ли да ви помоля за съдействие по този въпрос-  да напишете по едно, две именца, които на вас ви харесват?

# 143
  • Някъде там...
А шабат се появи собственика на кученцето, забравих да кажа  Blush Обеща ми, че ще ми го доведе да си поиграя с него  Heart Eyes За
За проблема, който имаш не е ли най-добре да се посъветваш с доктора ти???Чувала съм, че бременните жени не могат да вземат току така разхлабващи.Иначе понеже аз съм с хроничен такъв проблем си пия мляко от крава (домашно) и ям предимно течни храни  Peace
За мъжки имена хич не съм мислила  Rolling Eyes Аз си имам женско си име (нищо, че не съм бремена дори) мъжо да му мисли ако някой ден не ми направи момиченце  Joy Пък и при толкова зетове от нашата тема някой трябва да се разпише с девойка  Grinning

# 144
   Здравейте, ние сме добре, днес трябваше да ни слагат две ваксини, но сестрата от типат халав е болна и ни отложиха за неделя. Моето дете расте с бързи темпове и вече не го оставям и на леглото му сам, че се набира по гръб и ме е страх да не си удари главата в решетките ooooh! Crazy
  Червеничко и аз мислех да си ходя с малкия март-април, но решихме, че е по-добре лятото Peace
      Да ви се оплача, че Външно министерство стачкуват от средата на декември и не можем да заверим документите на бебо, докога ще стачкуват никой не казва Confused
      Елинда, аз качих 13-14кг, 10 вече свалих. от които 6 при самото раждане, останали са ми 3 кг, който просто не мисля,че мога да сваля докато кърмя Whistling За имената не мога да ти дам много примери, ние гледахме да е с фамилията добро по звучене и да е познато и извън Израел Peace
 За ''онзи проблем", чаша топла вода с лъжица мед на гладно сутрин Wink

# 145
  • Някъде там...
Мимкис, ние имаме среща за 20.01  Rolling Eyes И писма си получихме от тях и по телефона говорихме, странна работа  Rolling Eyes

# 146
    Бубе, за Външно министерство(мисрад ахуц) става въпрос, в Йерусалим Peace

# 147
  • Някъде там...
Оф аз нали все ми е вътрешно в главата та по навик пиша, дето се вика по диагонал четох  Joy
Дааа за тея от Външно четох дето Биби отложил срещата с руския президент щото така и така..
Изчезвам аз да поработя  Tired
Прекрасен ден ви пожелавам  Hug

# 148
Бубе, повярвай има много по тежки ситуации с НЕходенето до БГ. Аз нали бременях двата пъти само през осем месеца+ тогава учих и работих та бях откарала 4 години без да ходя, но пък майка ми, близки и приятели ми дойдоха на крака да ме/ни видят  Grinning. Така звучи много време, но когато си супер- дупер (както казват децата) зает времето препуска така бързо, че не се усеща.

Червеничко, мерси! Мерси на всички, които ни честитиха във Фейса. Снощи празнувахме в къщи, а купон за децата ще има в соф шавуа, но незнам тази или другата. Сега нали свършва първият срок и имат много изпити+ Мадлен има теми за писане до неделята. На всичкото отгоре в класът и има Въшки  ooooh! та само я преглеждам и пръскам превантивно. След това пък иска и месибат пиджамот с пица само с двете си най- добри приятелки- абе знаете при нас всичко се развива с бързи обороти  Laughing...

elinda, този твой проблем и аз го имах, особенно се засилва с бременноста. Както Бубе каза сутрин на гладно топла водичка+ мед, също тези малките млекца Актимел- те са бифидус бактерии пии поне по 3-4 на ден. Както и златното правило 2 литра вода+ два зеленчука+ три плода задължително всеки ден. Свикнеш ли става навик. Мен това ме спаси. Намали до минимум тестените храни и сладки безалкохолни. Успех. Относно езиците- на моите деца до три години им говорихме само на български. След като тръгнаха на детска научиха иврит. Мадлен бързо и неусетно, Вик имаше период на не искане, но отмина. Сега говорят отлично и двата езика, помежду си по често на иврит, но след летни опреснителни курсове в БГ всичко си идва на местата.

Мимкис, все ще свърши стачката, дано е по- бързо  Peace! А Давид толкова е пораснал, все едно е друго дете, страхотен  Heart Eyes.

Мента, как сте с ЙОйо влизате в най- закачлива възраст, как върви захранването, промени ли ви се дневният режим, как спите нощно време?

Бубе, скицо какво става с изпитите?! Стискаме палци от средата на декември  Laughing.

# 149
  • София
Айде и аз да драсня "два" реда.
Бяхме една седмица пъкна къща - Ида беше болничка, киха, кашля, ама така ще е като яде сняг  Crossing Arms Миналия понеделник нали наваля повечко снежец, та като си я прибрах от градина излязохме на терасата да си правим снежен човек, но тя предпочете да си похапне сняг, вместо да го прави на топка, та на следващата вечер вдига Т и така си уреди 7 дена у дома с мама. Днеска вече е на градина, влязла с голям кеф.
Покрай Ида и Йоси вдигна Т, но него го оставих да се справя сам и той взе, че се справи без помощни средства.
Сега смятам да се поспретна малко и да изляза, че последни излизах миналия вторник и ако остана още малко у дома може да ми запазите място в лудницата  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт