НОЕМВРИЙЧЕТА в снега играят, тичат, скачат и умора нямат!

• 32 586
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Честит празник, мили момичета-
да сте живи, здрави, винаги нежни, красиви и обичани
/от различни мъже, както казва една моя приятелка  Wink!

# 676
Честит празник, мили дами!
Бъдете здрави и се чувствайте винаги щастливи, красиви и обичани!

Цеце, няма проблем за файла. Само ми прати някакъв е-мейл.

# 677
Момичетааа продължавам напред в конкурсааа  newsm44 newsm44(ако се сещате се явявах на първия етап скоро) По една случайност се класирах м/у другото,но сега ще трябва да се представя отлично,та да натрупам най-високия бал Mr. Green Абе важното е,че засега съм класирана.

# 678
  • София
Ей, Сладурка, браво-идва твоят час!!!
И не е случайно, недей да скромничиш.
Целувки и успех!
  bouquet

# 679
Сладурка, прекрасен подарък  Hug
Поздравления!   bouquet
Успех, успех, успех и на следващия етап!    Hands Thumbsup

# 680
  • София
Честит празник, дами!

Сладурка, честито и все така с успех напред!

Кажете за зъбите - кога започва смяната и до кога се сменят?

# 681
Скреч, няма някаква норма, но да речем към около 5 годишна възраст почват да се сменят първите зъбки. Към седем почват да се сменят и млечните кътници, на чието място порастват постояннните предкътници. По същото време време (шест-седем години. ориентировъчно) поникват и първите постоянни кътници - шестия зъб. Важно е да се знае, че това вече е постоянен зъб, защото много хора се заблуждават, че са млечни и детето ще смени и тях.

# 682
  • Pierrefonds, CA
Честит празник ! Бъдете обичани, здрави, щастливи ! 

скре4, ето и тук инфо за пост.зъби Simple Smilehttp://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:weHcdiRnvGg … rce=www.google.ca

сладурка, Браво ! И нататък само успехи !

# 683
 Честит празник и от мен , момичета   bouquet , с малко закъснение!
Цеце позагубих се , доста обрати имах в живота си в последната година и половина. С бащата на Живко се разведохме , наложи се да живея сама на квартира и да се справям с всичко. Жиката е добре , расте , спокоен е , сравнително добре прие раздялата с баща му. Виждат се през седмица. Към момента живея в Пз , имам човек до себе си , който мн. ми помага ,обича и подкрепя, перфектно се разбират с Жиката ,а живот и здраве Юни месец ще имаме бебе.

# 684
Здравейте,
аз да се похваля изкарах много хубав 8-ми Март, не отидох на работа, пуснах си де и се рзходх по магазините цял ден, вечерта бяхме със семейни познати в едно ресторантче, детски клуб за децата и за 2 ч се разтоварихме и отпразнувахме .

Панти - честито бебенце в коремчето и какво да ти кажа друго, радвам се че имаш до себе си човек, на койторзчиташ и си създала вече дете. Късмет и успех във всичко, от сега нататък!
Сладур честито и на теб, напред и нагоре момиче!  Peace

# 685
  • някъде там
бихте ли помогнали милички, понеже Ема е мноооооооого трудна  с яденето и е адски кльощава има няма 13-14кг. а на височина е от първите, какво ли не и давах витамини и т.н., а и често боледува .......... реших да опитам с един бабешки лек бирена мая от Болярка, но немога да намеря информация по колко да и давам ако знаете помагайте Wink

целувки от нас

# 686
  • Хасково
Привет!
На бързо само - Рени и такова чудо съм давала на Стела (верно за кратко), но ефект нямаше.  Sad Казаха ми да я давам около супена лъжица, разтворена в 50 мл. сок, вода или с каквото може да го прекара. Стела бягаше като ме видеше с чашата и крещеше "не ме преследвай, полиция помощ!" hahaha "защо ми даваш безалкохолно, аз съм малка още" Shocked Crazy Joy
Дано на Ема помогне Hug
Утре повече Wink

# 687
  • някъде там
Весе мерси, ние за пиенето няма да имаме проблем Ема с кеф си сръбна една супена лъжица тази вечер и вика "това била нейната бира" Simple Smile за сутрешно съм взела Апетин с пчелно млечице и то било събуждало апетита, ще видим какво ще се получи Simple Smile

# 688
  • София
Рени, Митко е 12кг. 93см, не е злояд. Сигурна ли си, че детето ти е злоядо или искаш то да се храни колкото на вас ви се ще? Може да подействат някои правила в дома(Правила за вас). Да не се храни пред телевизора, пред компютъра(вие също), да се храните заедно, да нямате вкъщи боклучави храни, да подреждаш по интересен начин храната, да правиш сандвичи с картинки или животинки разни от варени яйца(с очи от черен пипер, крака от клечки за зъби...), шишчета от плодове, които си сервирате на игра и в играта си хапвате шишчета. Върху крем-супите може да правиш рисунки от кисело мляко или сметана, варените, печените картофи може да ги режеш на форми, ориза да го вкарваш в някакви форми, като за курабийки да речем и да го правиш така в чиниите.... Спирате да я карате да се храни, спирате да я гоните из стаите с паницата, спирате да правите компромис с вафлите само и само да яде нещо пред нищо, но пък сладко си похапвате пред нея. На тази възраст(съдейки по Митко) сигурно ще е доста трудничко, току виж стояла гладна с дни, но си мисля, че правила и ненастояване за хранене + липса на алтернатива(благинки) са по-ефикасни от лекарствата. А ако не броите залците на детето и не кръжите около него с вечните приказки да яде, може пък да се окаже напълно достатъчно.
 Извини ме, ако вашето положение далеч не е както аз си го представям и описвам, но като каза "злоядо дете" и си представих комшийчето, при което прилагат всякакви трикове, за да го баламосат да глътне още една хапка храна, но нищо не правят по въпроса да му възбудят апетита и то самО да поиска да се храни. Вече толкова е свикнало да бъде хранено с уговорки, че цял ден да не яде, пак няма да си поиска.
Панти, как върви бременността? Откри ли новите отчетни? Аз се чувствах сякаш изневерявам на ноемврийки, като се записах в друга отчетна  Laughing

# 689
  • Хасково
Скреч,  Hug напълно подкрепям написаното от теб! Действам с храната и храненето точно така, но като има наоколо някой друг Crazy, положението става ..... Баба й е съгласна да я нахрани с вафла само да яде нещо. Ето, сега е болна (с ангина е Cry), разбирам колко й е трудно да яде, помолих и свеки и майка ми да не я насилват, да и дават да пие чайчета, прясно мляко, сокове (Стела изведнъж прояде плодове, под формата на сок, много съм щастлива, защото сама си поиска Laughing), но .... баба дава вафла, пуканки и др.които сама е донесла за внучето Crazy

Панти, радвам се да те "видя"!Лека бременност и целувки за Жиката Heart Eyes

Рени, и Апетон с пчелно млечице е пила мойта мома. Когато спрях всякакви имуностимуланти, добавки и тревоги покрай неяденето, Стела започна да се храни и да боледува по-малко и по-леко. Давам единствено храни богати на калций Wink Това ни е имуностимуланта. Задължително 2 чаши прясно мляко на ден!

Хайде спорен ден и до скоро Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт