НОЕМВРИЙЧЕТА в снега играят, тичат, скачат и умора нямат!

• 32 581
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • София
За храненето не се включвам, защото при нас събота и неделя е абсолютна анархия  ooooh!
Ама чакай малко, Рени не е уточнила, че трябва да пишат само безпроблемните  Mr. Green . Аз за това си филосовствам. Иначе вече седмица Митко яде кисело мляко с бисквити или вафли  Rolling Eyes И казах на Коце да престане да купува, за да вземе това дете да влезе в релси, защото докато съм липсвала е имало големи промени. Но и неговото "в релси" си е по негов начин, като при Сладурка - един ден яде сух хляб, а друг път изяжда и моето ядене.
Рени, какво искаш от детето? Аз се засрамих какво и колко яде Митко тогава. Не обичала сладко. Ми той моя ако го оставя насаме с шоколада, знаеш ли кога ще му прости? А от както откри съществуването на Зайо байо  ooooh! . Изяжда един пакет без да мърда от стола. Само мърда с очи и набива пръчки в устата.

Гале, честит ти празник! (с малко закъснение)

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 02:19 от skrech

# 706
Как сте красавици, ех какво слънчице е....
Днес ми е последен ден в старата работа и се размотавам общо взето от стая в стая, от човек на човек.
Предала съм си всичко, лежерно се подмотвам с една дума. Simple Smile)) ахах
Цеце - приятно на вас Simple Smile да пишеш, където и да си.
Скреч - поздрави.
За Таш - Simple Smile Любя те душа, страхотно ме изненада вчера с поздрава си за Ид.
След няколко часа тръгваме за Стара Загора, ще си починем уикенда на чист въздух и от понделник с песен в М-тел.

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 14:22 от Galaxy_26

# 707
Ей, Гале, открехна малко воала на загадката къде ще работиш. Mr. Green Че аз си се пукам от любопитство по шевовете, ама нЪл съм културна си трая. Whistling Hug В понеделник да си отпочинала и размазващо красива, че нали знаеш - по дрехите посрещат... newsm03

Като си говорим за дрехи, вчера в  момент на умопомрачение си поръчах от един сайт безумна зелена рокля с огромна пеперуда от страни. #Shocked newsm62 На 7 май сме на сватба, дано за там да успея да я класирам, иначе не виждам къде ще се фейна с таз буболечка. Laughing

Цеци, весело изкарване, къде щяхте да ходите?  car003

За храненето, Симона е около 15-16 килца, май няма метър още. newsm78 Тя яде доста еднообразно, което не ми харесва, но имаме напредък - вече яде боб, леща, грах, което доооста разнообразява обичайното меню - картофи, ориз и месо. Crazy Поне плодове яде на поразия, ако не я спра ще изяде цялата кошничка кивита. Но и сладкото доста я влече (бащичко... Crossing Arms), все се пазарим за бонбони, ужас.

Чудя се и аз къде да позабегнем уикенда....то пък сега една калотия навън, не е още за природа... Thinking

# 708
  • Варна
Привет  Hug

Навън се е запролетило, обаче в моята стая - в офис - зимата няма намерение да си отива. Климатика не сколасва за моя хамбар  и му пускам от време на време една духална да зацепи че топло трябва да духа - едва докарвам 17-18 градуса  Confused Работя буквално в този вид  cold

Галенце, успех  на новата работа - лека и доходна  Flowers Four Leaf Clover

Цеце на вас приятно изкарване и хубаво да си починеш.

Рени, Влади е около 17 кг и към 102-105 см. Яде по 3 млека нощем, през деня краставици, сирене, рядко хляб, като е на кеф едно от тези трите - боб, леща, грах, веднъж на месец кебапче. Плодове много. Сладко не обича кой знае колко. И ние като Медхен - добре че е детската градина да го нахранят, че събота и неделя караме буквално само на мляко сирене и краставици, зрънчо или пуканки. А пък като гледам май е най-напред от всички  Wink

Сладурка, не се втелясвай, ще се справиш. Преди интервюто си ливни едно канче вода и мини през църква да си запалиш свещичка. Дори и да не си от най-вярващите, учудващо внася някакво спокойствие в душевния мир / пък и в стомаха  Grinning /

Ей, Дита, и за съм на сватба на 7 май , ще ставаме кръстници  Grinning  Я раздуй сега за роклята от де, че аз още не смея да тършувам, че съм си поставила цел - поне -5 кг, които не знам защо си мисля че сами ще се отлепят от телесата ми и не предприемам мерки за свалянето им  Joy Joy Joy

Принципно днес ми е едно никакво - по цял ден следя новините за земетръса и цунамито в Япония. Изгледах всички репортажи, много е тягостно, но не знам какво ме влече всъщност към тях. А мъжа ми едва изгледа и 30 сек и се отказа, ставало му гадно ...
А днес съм на мидтърм, а не съм отворила учебника да попреговоря!

Хубава вечер ви желая.

# 709
Къде се изгубихте, бе хора слънце не видели  Grinning?
Да ви се оплача, Дара май хвана някакво вирусче. Онзи ден имахме на гости едно детенце, което не се чувстваше много добре и ето я днес нашта цъфна със страшна хрема,грозна кашлица, а от преди няколко часа и висока темпаратура  Confused. Едвам я навих да й сложа мокри чорапи на ръцете и краката и сега я чакам да спадне, та да си легнем.

# 710
Привет от нас!
Галенце, успех от утре на новата работа!
Срадурче, успешно представяне!
Панти, честито бебче! Целувки на батко Живко!
Дари си оправи храненето като тръгна на детска градина, явно покрай децата опитва от доста храни, които до този момент не искаше. Апетон с мчелно млечице съм давала, но ефектът с подобрение на храненето свърши малко след като го спях. Не е фен на плодовете и зеленчуците. Иначе сутрин и вечер пие по 200 мл АМ Нестле Джуниър.
Цеци, надявам се, си отпочинала добре през тези дни.
Ние днес прескочихме до морето, но бе доста ветровито и студено.
Дано не сме простудили дребосъка, че миналата седмица си беше пак в къщи. От декември влязохме в някакъв цикъл – 10 дни на градина и 2-3 седмици в къщи. Оказа се, че има проблем с третата сливица и сега сме насочили внимание към нея. Успяхме последния пък да се преборим без АБ.
Иначе отиде за празника на мама в градинката. Вие не сте споменали – имахте ли тържество в детската градина и как се представиха дребосъците?
Тържеството на Дари бе много хубаво, с активното участие на госпожите – едната бе зайче, другата водещ. Сладурите бяха седнали на столчета зад малки параванчета, украсени с цветя, гъбки, зайчета и буболечки. В определен момент всяко детенце казваше по някое стихче за мама, пяха песнички с госпожата по музика, изтанцуваха един танц на кръгче. Много се забавлявахме, децата също. Накрая ни поднесоха по еда грамота за най-добра мама и много стилна картичка със стихче отзад, вътре от едата страна изработено от детето цветенце, а от другата – снимка на детето с баща си.
Успешна седмица ви желая! Трябва да лягам, че след малко ще съмне.

# 711
  • София
Здравейте сладури  Heart Eyes. Пролет пукна и квайййй с форумната активност  Laughing.
Направо не ме свърта в къщи. Дай ми въздух и плетки  Mr. Green. Както някои са забелязали  Mr. Green, ме е обхвала плетаческата вълна. Текучеството е голямо - то са шапи, то са шалове, чак жилетка плета  Flutter.

За тържеството - ще в и покажа нагледно , как се представихме - видя мама и не се отдели от нея  ooooh!, седна на столчето до мен, хвана ме за ботуша и квайййййййй. Дори тортата, която родителския актив беше набавил, трябваше аз да я храня ....диваненце малко  Heart Eyes. Иначе като цяло знаеше на всички деца стихчетата, песничките, но пусти срам.......
Иначе сме бяхме катеричка - с рошава опашка ( собствено производство  Embarassed )

# 712
Ха така...много слабо тези дни!  Grinning Нали тези като мен, четящите, трябва да има какво да четат?

Аз съм си в къщи, но с Хриси. Гого го пратихме на градина. Малко не му се тръгваше сам ама се налага Sad

Гого имаше тържество на 11, т.е в петък. Правят общо за мама и за пролетта Simple Smile бяла супер сладки...момиченцата какви танци танцуваха... а момчетата бяха животни и танцуваха нещо като игричка, за всяко животно по стихче и то подскача вътре в хорцето, а другите пеят. Хайде и от мен нагледен материал:http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=1455998578638 … 18013&theater

Гого също е към 17 кг. но напоследък отказва да се храни сам. И това след като тръгна на градина. Инъче като го храня си хапва добре. Плодове също обича, е ябълки и портокали само, ама карай... Grinningааа и ягоди...онзи ден като се лепта за едни ягоди на пазара "мамо..никога не сме ядали такова!" Какво да правя купих една купичка, половин килограм за 5 лв. изяде ги ама беше целия в червена боя, толкова бяха оцветени. Чак се притесних да не получи някоя алергия Grinninghttps://

# 713
  • София
Здравейте, момичета кокичета   bouquet

Приятна и слънчева седмица на всички
и най-много къмет на Галакси- -
да си усмихната, спокойна и красива и да очароваш всички както направи с нас  Laughing

Целувки, момичета и до по-късничко Heart Eyes

# 714
  • София
Гале, успешен старт на новото място  Peace  bouquet

Много хубав ден и приятна седмица на всички  Hug

# 715
  • от Луната
Гале, дано така дълго мечтаната работа оправдае очакванията ти  Hug. Не се съмнявам, че ще сразиш всички колеги  Mr. Green
Михаела изпусна всички тържества в градината, защото беше болна  Cry. Много ми е мъчно, защото щеше да е страхотна емоция и за нея и за мен. Но здраве да е, и догодина ще има тържества  Wink

# 716
Здравейте, милички  Hug

Марианка, как е Дара? Надявам се, че сте добре  Praynig

У нас положението е страшно грипно  от 3-ти Март насам. Христо беше цяла седмица с Т над 39 градуса. Сега му остана една кашлица само да изчисти. Днес е на училище, надявам се, че ще удържи фронта и няма да го повтори. При Лили грипът отмина само с два дни висока Т, но след още два се разболя от бронхит, та си е вкъщи и и е мъчно за градинката. Аз от днес вече съм на АБ, след като снощи не можах да спя от раздираща кашлица. Добре, че таткото устисква засега, та да има кой да ни гледа.

Слънчев и усмихнат ден   bouquet

# 717
Привет момичета,

Марианка, Роси, оздравявайте всички Hug
Галенце, успешен старт миличка, сигурна съм, че днес си блестяща Simple Smile
Цеце, да си починете хубаво Hug

Днес водих Васко на ортопед на профилактичен преглед. Всичко му е наред, няма плоскостъпие и т.н., но интересното е че има много еластични сухожилия. Докторът  му натисна назад показалеца и той не се огъва до перпендикулярен (като при мен например) ами доста назад. Пошегува се, че ако беше момиче щяха да "го глътнат" треньорките по художествена гимнастика Laughing. Аз и без това съм му вдигнала мерника да тръгва по спортове, сега съвсем няма да му се размине Mr. Green.

Приятна и успешна седмица на всички Hug

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 13:11 от Lilcho

# 718
  • София
Марианка, Роси, бързо оздравяване и от мен  Hug

Като отвори темата Лилчо, да ви попитам: На какви профилактични прегледи е добре да се заведат децата ни на тази възраст? Ортопед - и аз замислям, точно ги водя и двамата заедно. Но какво друго?

Пролетта не ми действа добре - искам да избягам от работа и да си водя децата в парка  Heart Eyes

bouquet

# 719
Мацки върнах се Hug Този осихотест ми е*а м****та направо,чак психолога се отчая от мен колко черногледа и със занижена самооценка съм.Почти си призна,че няма да ме класира и ми е супер гадно!! Човек явно не може да се промени,уж си мислех,че съм поела в положителна посока,ама нъцки! Колко пари похарчих пък е друг въпрос,сега е си тъпча на едно място като не можах да превъзмогна страховете си.

Сега ще реанимирам не знам колко дни....Стискам палци да оздравяват болничките дечица Praynig Hug Ние по принцип сме добре,Ивчето днеска за първи ден на градина от 3 месеца,добре е била,утре ще пиша повече-прегръдки на всички ви! Hug

Общи условия

Активация на акаунт