НОЕМВРИЙЧЕТА в снега играят, тичат, скачат и умора нямат!

• 32 585
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
 Момичета , благодаря за подкрепата и хубавите думи Simple Smile
skrech Бременността за сега се развива нормално , казват ,че ще си имаме момиченце, от което таткото неможе да си намери място от щастие. Записах се в отчетната за Юни , но не се разписвам често , не е като едно време. Няма я тази сплотеност , добрия тон често се губи.

Относно хапването , Жиката също е злояд. В момента е 15 кг. Трети месец подред правя курс с Бронховаксом и съм много доволна , започна да се храни по-добре и откакто го пием не е боледувал ( да чукам на дърво ), иначе бяхме редовни при педито.
Давала съм какви ли не витамини и хомеопатични продукти , но без резултат.

# 691
15 кила си е нормално за 3 години, бе хорааа. Повече действа убийствено на кръста, като ги носиш диваненцата. Данюшко не е злояд и е толкова. Любимата му песен е "кебапчета, кюфтета, пържоли"  Joy

Иво е 17 кила и е почти на 5, а също яде добре - килограмите не са показателни, а дали детето се чувства добре.

Вчера помагам на Дани да се облича за сън и му говоря - "Маме, много си красив, един такъв широкоплещест, един ден като вървиш по улицата и мацките ще падат след теб, като се обърнеш и ще има само мацки нападали". Влиза след малко тате му и Дани почва сериозно да му обяснява - "тате, аз ще порасна голям и красив и ще ходя по улицата". След това се умълчава. Аз му казвам - "и още?" - "Забравих!", при което аз му шепна - "и мацките ще падат", той повтаря след мен също шепнешком, но тате му го чува и казва - "Добре, чудесно, аз ще вървя след теб и ще ги събирам!"

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 10:35 от Шлябада

# 692

Почерпете се за моят Имен ден & здраве!  

Юле -  Joy Mr. Green Heart Eyes Joy Peace Hug

# 693
  • София
Гале, честит имен ден   bouquet И Честита нова работа  Hug

ЮлеJoy hahaha Карина също е 15 кг. и мисля, че е ок  Wink

Скреч, как сте с бебо вкъщи  Heart Eyes

Сладурка, честито класиране и на теб  Peace Само напред и нагоре   bouquet

Панти, честита бременност и целувки на Жиката  Hug Аз също наблюдавам двубоя в новите отчетни, но тук всичко е прекрасно  Heart Eyes

Хубав ден, момичета   bouquet

# 694
  • София
Галенце  Heart Eyes, Честит имен ден!  Hug Всичко най-рошаво и прекрасен празник.   bouquet
15 кила си е нормално за 3 години, бе хорааа. Повече действа убийствено на кръста, като ги носиш диваненцата.
  ВЕРВАЙТЕ ми така е  Mr. Green ( и космодиск не помага  Rolling Eyes, СПА му е майката  Flutter )

# 695
  • някъде там
skrech Ема не обича сладки неща, мн мн рядко да изяде някои и друг бонбон, ако и предложиш месце и вафла месото ще избере, разни пуканки и т.н. не се купуват в нас, между храненията мн рядко да хапне нещо. Не съм и мислела да се храни колкото нас, но ми се иска храненето й да не преминава от едно разказче в друго и така повече от половин час, а като почне да задържа в устата си храна ........ може да мине и повече време
Когато се храним не гледаме телевизия, само се чува Wink нито тя се храни пред телевизор или компютър, така че това отпада, но пък виж често ми се случва да я преследвам да се донахрани Wink
Е онзи ден за първи път я чух да казва "аз нещо огладнях, искам филийка с настърган кашкавал" и си я хапна с кеф. И шишчета сме правили с хапки да си боцка.
оф незнам от време на време си мисля, че проблема с храната си е мои а не неин ама

Hug

Гале да ти е живо и здраво името   bouquet  bouquet  bouquet

# 696
Гале, честит имен ден! Да си ни здрава и все така усмихната!  bouquet  bouquet  bouquet

# 697
ГАЛЕ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ХУБАВИЦЕ! Hug

Panty,  радвам се да те чета отново. Честито бебе в корема  Heart Eyes и целувки на бъдещия батко. Wink

ЮлеJoy Joy Joy

# 698
  • София

Гале, честит имен ден! Със здраве да си носиш името!

Аз съм се заринала в работа, че нали утре по обед ще отпътуваме. Мама пристигна днес и засега всичко върви по план. Вече нямам търпение да се изнеса от София  Crazy
Приятен ден!

# 699
  • от Луната
Гале, Честит Имен Ден! Да си винаги така лъчезарна и щастлива!
Рени и Михаела е около 15-16 кг при 105 см височина. И с яденето е на моменти. Има дни, в които се храни повече от добре, но има и такива, в които почти нищо не яде. Снощи и онази вечер например вечерята и беше по около 10 обикновени солетки, при условие че и на обяд беше яла малко. Но не я насилвам, защото баща и е бил супер злояд и понеже са го насилвали за храната, в един момент е започнал да се инати за каквото и да му кажат  Mr. Green. А тя как прилича на баща си направо не ми се мисли  ooooh!

# 700
  • София

За Галакси:
Честит имен ден, усмихнато и хубаво дете-
много здраве и късмет!

И аз съм се заринала с работа, но за сметка на Цецето няма да пътувам утре  Sad.
Цеце, страхотно отпускащо и зареждащо изкарване на теб  Hug

Панти, хубаво, че вече си спокойна и имаш човек до себе си.Късмет и лека бременност   bouquet

Аз пък ви ревнувам като пишете в другите отчетни  Laughing 

Целувки, момичета, ще пиша по-късно.
Пожелавам ви усмихнат ден и идва пролеттаааа  Laughing

# 701
Ихх, че хубавооооо, страхотни сте момичета, толкова цветно и зареждащо ми действате.
Днес бая съм се барнала, по-красива съм от обикновенното, постарала съм се и има рзултат, еми празник имам! Whistling Embarassed Heart Eyes
Подготвих богата почерпка в офиса, в замяна получих страхотен подарък от колегите ми /уникален портфейл, адски изискано и скъпо нещо, допира до естествената му червена кожа е зашеметяващ! Вида му още по..... Simple Smile Абе готова съм за прием, то е вид малко като дребна чанта за прием, носеща се в ръка.///само да добиете представа/
 Приятна вечер дами, вече се затопля веднага ми идва настроението.

# 702
Гале, честит имен ден! Да си здрава, усмихната и много да ти върви в новата работа!    bouquet

Панти, много се радвам, че се разписа. Чудесно е, че вече лошият период е преминал и сега ти предстоят толкова прекрасни мигове.  Hug Жиката ходи ли на градина?

На нас ни предложиха лагер за чедото от градината. Много се изкушавам, защото е в Сандански, а там въздуха е уникален, но се отказахме, защото ни притеснява как ще транспортират децата до там - автобуси или бусове предполагам, а за да си я закараме и да си я върнем ние, ще ни трябват два дни отпуска  Crazy Аз ако ще си вземам два дни ще си я заведа аз на Сандански.

За храненето не се включвам, защото при нас събота и неделя е абсолютна анархия  ooooh! Добре, че през седмицата е на градина, а жената я храни за вечеря, иначе социалните да са се намесили отдавна  Embarassed

Юлче, харесва ми чувството за хумор на мъжа ти  Mr. Green

# 703
Panty честита бременност! Поздравления заюположителните обрати в живота,все така да е и хубаво и здраво момиченце накрая!  bouquet
Гале малко със закъснение-Честит имен ден!  bouquet Все такива подаръци да получаваш! Даже си го представих портмонето Crazy,обожавам такива Mr. Green Готвиш ли се за понеделника? Да се барнеш ей! Grinning HugИ аз се чудя какво да облека-нещо с убити цветове ще е,ама едно шалче ще вържа пък Crossing Arms

Днеска малко ми беше криво,може би,защото ме обезкуражиха за тоя конкурс,ама все си мисля,че ще се представя добре,само да превъзмогна тъпото си смущение,даже се изчервявам като съм притеснена...Съвети? Много ми е важно да съм отпусната и спокойна Praynig Освен това трябва с английския да съм поне intermediate както съм писала,ама баш съм си basic Sad Разбирам много неща,даже и като за по-горно ниво,ама я да вържа 5 изречения Sad

Ивчето с яденето също е на моменти-в някои дни яде само хляб и пие чай,в други дни като днешния съм много доволна-попара за закуска,спаначена супа(пасирана,за да не вижда какво има вътре Crazy) за обяд,за вечеря кюфтета с доматен сос и ориз Flutter Ама гледам да не се впрягам,купила съм трахана домашна и знам,че хич друго да не яде,това ще го яде,топла трахана с чайче и не мога да я мисля повече. Naughty

# 704
Галенце, аз направо съм изпуснала деня, но честит Имен ден! Да си все така лъчезарна и красива  bouquet!
Сладурче, браво за успеха, стискам палци и занапред  Hug! Ох и аз се изчервявам, много се дразня, понякога успявам да се контролирам, но предварително си го навивам на пръста много.
panty, честита бременност и здраво сладко момиченце накрая Hug. И нека новото начало ви донесе много щастие Simple Smile.

За мерките имам пресни данни от вчера-16кг, 100см. Хапва си момчето и на брат си манджата омита, а на малкото се чудя как да му възбудя апетита Crazy. Но пък и той ме изненада с намятани килца, така че явно не му се отразява много слабото ядене.

Общи условия

Активация на акаунт