E.L.F.

• 55 459
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Изчетох цялата тема и вече със сигурност ще поръчам нещо, а някой ползвал ли е това http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~126.htm

# 361
  • София
Линка не се отваря  Peace Ако ще поръчваш изчакай, доколкото разбирам от ФБ страницата им, скоро ще има коледен промоционален код. Скоро....до няколко дни  Peace

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 19:46 от mishchitzata

# 362
Under Eye Concealer & Highlighter е с този продуктов номер. Интересувах се и аз от него наскоро, спомням си, че отзивите за коректора бяха нелоши, но хайлайтъра не вършел особена работа. В крайна сметка се отказах, защото за коректори и ФДТ предпочитам да изпробвам, преди да купя.

Колкото до коледния код - има го във втория пост на предната страница и е за 40% намаление на всички продукти за покупки над 20 паунда Peace

Препоръчвам обаче за първа покупка да се възползваш от този за безплатна доставка с поръчка от 10 паунда, тъй като спестяваш горе долу същата сума, а не се връзваш с много продукти. Кодът е SHHDELEU и важи до края на месеца Party

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 21:55 от Пух

# 363
  • София
Този 40%-вия беше код валиден до 16.11 и не беше коледния  Peace

Аз имам предвид това

# 364
Мисля, че за същото става въпрос - пращат го като ВИП код за коледната промоция за лоялни клиенти, но сега забелязах, че е с ограничено време за поръчка Blush Гледам обаче, че им остават по-малко от 300 likes, така че в рамките на някой и друг час ще го пуснат за всички Peace

# 365
Чакаме кода! Praynig И този път няма да го изпусна заради глупавия ми шеф! Party

# 366
Цитат
‎40% OFF EVERYTHING

Minimum order Ј20/€22

Use code: LIKE275K (UK & Europe)
Use code: LIKE275KIT (Italy)

Offer ends Wednesday 23/11/11 @ 9am (UK TIME)

Thank you so much for sharing us with your friends :0) We're so chuffed to hit 275'000!!! roll on 300K :0P x
Peace

А ето и останалите актуални промо кодове: http://www.eyeslipsface.co.uk/images/facebook/Top_secret_Xmas_Newpromo2.jpg

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 00:30 от Пух

# 367
на предната безплатна доставка си поръчах от любимият ми продукт - бустъра и Mineral Glow  Party
любопитна съм какъв ще е подаръка
някой получи ли вече от тази промоция с тайния подарък?

# 368
  • София
момичета получих си подаръка от елф : бюти книга за опушени очи , четка от белите, крем очна линия  току що я сложих и много ми хареса (цвят маслина)

anbibian На предната страница lepidopteria е написала какъв е нейният подарък. Дали обаче на всички очната линия ще е тази?
Има ли някой още получил?

# 369
Аз получих тези дни поръчка, но моята беше с код за намаление 25%. Предпочитам да ми намалят цените, вместо подарък който не ес знае дали ще ползвам  Mr. Green И без това не съм очарована от продуктите особено, а си поръчвам само четки  Sunglasses

# 370
А тези кодове как точно се ползват  Rolling Eyes

# 371
Като тръгнеш да си оформяш поръчката, под изброените артикули, има поле в което се записва.

# 372
# 373
Момичета,за колко време гору-долу получавате поръчките си?

# 374
Моите идват за о/о седмица  Peace

Общи условия

Активация на акаунт