E.L.F.

• 55 415
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
# 736
  • Стара Загора
Здравейте момичета. Hug

Влизам с 2 бързи въпроса, защото мисля да си поръчам 2 четки, но за една от тях не можах да намеря в нета сравнението, което търсех. Предварително се извинявам, ако е коментирано (нямам възможност днес да изчета цялата тема, погледнах само последните няколко страници) - може ли някоя от вас да ми каже каква е разликата между angled четката за лице от Студио серията и от Бамбуковата.
Доколкото разбрах от някои ревюта тези от бамбуковата са с малко по-хубав косъм и по-скъпички.
Аз самата имам от нея за фдт-ен, но още не съм я ползвала.

Благодаря.  bouquet

# 737
Ивче, аз имам скосената четка за руж от бамбуковите. Много ми харесва  Peace Но не мога да ги сравня със Студиото, защото нямам тяхната. Но ми се мотае една за руж /стандартна, не скосена/ от Студиото - космите й са по-дебели и не толкова меки  Wink Аз определено съм фен на бамбуковите им четки  Wink

# 738
  • Стара Загора
Ивче, аз имам скосената четка за руж от бамбуковите. Много ми харесва  Peace Но не мога да ги сравня със Студиото, защото нямам тяхната. Но ми се мотае една за руж /стандартна, не скосена/ от Студиото - космите й са по-дебели и не толкова меки  Wink Аз определено съм фен на бамбуковите им четки  Wink

Супер. Точно бамбуковата мислех да взема.  Party
Другата съм решила да е тази след многобройните добри отзиви в ревютата
http://eyeslipsface.co.uk/en/restofworld/brushes/powder-brush/invt/84003/

Благодаря ти много за включването. Hug  bouquet

Весе, ти преди си спомням имаше на Екотуулс за пудра/руж една, но я махна май. Не ти ли харесваше, че ми ще да пробвам и нещо тяхно?

# 739
Не, че не беше хубава. Аз имах и двете - и за руж, и за пудра. Но тази за руж я замених с Есперта на Реал Тех, а сега имам и скосената бамбукова на ЕЛФ. На тази за пудра и аз не знам защо я купих въобще  Crazy Просто нямам нужда от такава четка - ползвам едно кабуки пак на Екотуулс, имам и кабукито на ЕЛФ. За това ги махнах  Wink Не са им лоши четките, но пък не са и нещо забележимо.

# 740
  • Стара Загора
Не, че не беше хубава. Аз имах и двете - и за руж, и за пудра. Но тази за руж я замених с Есперта на Реал Тех, а сега имам и скосената бамбукова на ЕЛФ. На тази за пудра и аз не знам защо я купих въобще  Crazy Просто нямам нужда от такава четка - ползвам едно кабуки пак на Екотуулс, имам и кабукито на ЕЛФ. За това ги махнах  Wink Не са им лоши четките, но пък не са и нещо забележимо.

bouquet Hug
Ще го имам предвид това, ако реша да купувам, че само от трупане няма смисъл. Набелязала съм доста от четките на Реал Т, но не знам от коя да започна. Това ме спира за момента. Mr. Green

# 741
Експерта супер много ми допада, една от най-добрите ми четки  Heart Eyes Други техни нямам. Мислех да поръчвам някой от комплекта за очи, но вече имам предостатъчно четки и няма смисъл да купувам и да не ги ползвам  Wink

# 742
  • на последния етаж
Какви са впечатленията ви от blending четката? Всъщност има ли такава от студио линията?

# 743
Аз съм си харесала едни сенки и ще чакам някакъв код за отстъпка и ще поръчвам. Сега исках да се логна, че да си ги сложа в кошницата, обаче съм си забравила потребителското име и парола. Май ще си правя нов акаунт. То имаше ли някакви отстъпки за нов потребител с покана/без покана?

# 744
Няма такива отстъпки, само с периодични кодове. Кои сенки си харесала? Не всички са им сполучливи - има и много добри, и с ниско качество.

Момичета, някоя от вас дали би се наела да оформи новата тема?

# 745
  • София
Някой знае ли как се проследява пратка? И за колко време пристигат, че съм позабравила Laughing

Аз мога да направя новата темичка  Blush

# 746
Момичета, някоя от вас дали би се наела да оформи новата тема?

Аз довечера ще пусна нова тема  Wink

Някой знае ли как се проследява пратка? И за колко време пристигат, че съм позабравила Laughing

Аз мога да направя новата темичка  Blush

Като ти я шипнат, до 4-5 дни пристига  Peace

# 747
# 748
3 for 2 - 3421801, no min spend  Peace

# 749
Заповядайте в

Общи условия

Активация на акаунт