Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Използвате ли козметиката на E.L.F.? От кои продукти сте доволни и от кои не са толкова добри?
Каква е цената на доставка от уебсайта на E.L.F?
Какви са вашите мнения за четките на E.L.F. с естествен косъм?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Използвате ли козметиката на E.L.F.? От кои продукти сте доволни и от кои не са толкова добри?
Форумът разкрива смесени мнения за козметиката на E.L.F. Някои потребители хвалят четките, особено тези от серията Studio, кремообразните сенки, ружовете, минералната пудра и основата за сенките с минерали. От друга страна, някои отрицателни отзиви споменават изкуствените мигли, лаковете за нокти, някои четки и изкуствената основа за сенките като по-малко впечатляващи.
-
Каква е цената на доставка от уебсайта на E.L.F?
-
Какви са вашите мнения за четките на E.L.F. с естествен косъм?
-
Какви са мненията за сенките на E.L.F.?
-
Какво мислите за палитрата от 100 цвята на E.L.F?
Аз се чудя дали да не я поръчам за блендиране на сенки. Мислиш ли, че ще стане
При мен трябва да мине един санитарен минимум от няколко седмици, преди да разваля вида на нещо новичко, не знам защо го правя, но е по-силно от мен 

Специално внимание си струва да обърнете на продуктите в Sale и да комбинирате двете оферти
Поздравления дано останеш доволна и да си ги ползваш със здраве ще може ли да покажеш какво избра