Сайтове и книги за близнаци

• 110 588
  • 59
  •   1
Отговори
# 45
И аз отдавна искам да прочета полезно инфо за близнаци, много ми е интересен начина на мислене при близнаците- и при еднояйчните и при разноячните, защото със сигурност ще е различно.

# 46
  • София
Запис

# 47
Да включа към информацията и моя блог "За близнаците" - правя го вече почти 3 години и в него има интересна, полезна и любопитна информация на български за бременност, раждане, кърмене и отглеждане на близнаци и въобще живот с две и повече бебета или деца  Simple Smile И не само това!

http://zabliznacite.wordpress.com/

# 48
Здравейте Simple Smile
От мен един сайт на български.
http://bliznaci.net

Не мога да дам отзиви, защото не съм узчела всичко, просто попаднах на него, на някой може да му е полезен Simple Smile

# 49
  • UK
Страхотна тема   bouquet

# 50
www.alexandrakostova.blogspot.com - това е моят блог, в него описвам как и от къде пазарувам за близнаците, как приготвям домашните им пюрета, как обзаведохме стаята им, но има и теми, които не са свързани с децата. Надявам се да ви е полезен!

# 51
www.alexandrakostova.blogspot.com - това е моят блог, в него описвам как и от къде пазарувам за близнаците, как приготвям домашните им пюрета, как обзаведохме стаята им, но има и теми, които не са свързани с децата. Надявам се да ви е полезен!

Много се извинявам, името на блога е променено на www.mamadnes.blogspot.com

# 52
Здравейте,
По време на бременността си четох When you are expecting twins, triplets...

http://www.amazon.com/Youre-Expecting-Twins-Triplets-Quads/dp/0061803073

Посветена е предимно на бременността и ми беше доста полезна (хранене, почивка, психическа нагласа).

А това са най-продаваните книги за близнаци в Амазон (us):
http://www.amazon.com/gp/bestsellers/books/916610/ref=zg_b_bs_916610_1

# 53
  • UK
Интересна тема. Сега с течение на времето за себе си мога да кажа, че се водя единствено по децата и никоя книга или блог не може, както техните реакции, да ме поведе по правилния път

# 54
  • София
Здравейте!

Да повдигна малко тази темичка Simple Smile

Някой случайно да може да препоръча добри книги или статии за близнаци като второ (и трето) дете?

Мерси!

# 55
Запис и от мен. Аз също се интересувам. Доколкото разбирам има добра литература само на английски език. Разгледах книгите и се каня да си поръчам 1-2 от Амазон. Има ли някоя мама с поотгледани близначета, която си и  поръчвала и сега ги продава? Не откривам безплатни електронни книги в нета по  въпроса.

# 56
Запис и от мен. Аз също се интересувам. Доколкото разбирам има добра литература само на английски език. Разгледах книгите и се каня да си поръчам 1-2 от Амазон. Има ли някоя мама с поотгледани близначета, която си и  поръчвала и сега ги продава? Не откривам безплатни електронни книги в нета по  въпроса.
Аз имам книги на английски, ще напиша по- късно кои точно.

# 57
  • Телиш/Плевен
Тази книга ми се струва полезна:
Скрит текст:

# 58
Много сте хубави всички с фотнати коремчета.
Нямам нито една снимка, професионална фотосесия щях и се разминах.

Имам само страхотни снимки от процеса на ваденето им, акушерката взе телефона ми като ме водеха към залата и снимаше появяването им

Книги купих две, не мога да се сетя в момента нищо от и за тях🙂, ако ги намеря ще покажа

# 59
  • Телиш/Плевен

"Те идват с двойни радости и двойни грижи, затова трябва да сме подготвени

Тази книга може да се окаже безценна за родителите, които очакват или вече имат близнаци. Първоначалният стрес е естествен - възниква въпросът какво да правим, за да са близнаците ни добре, а ние да се съхраним? Има много книги за отглеждане на бебета, но като тази се броят на пръсти.

Освен важните медицински и родителски съвети, тук ще се срещнете с много хора, озовали се във вашето положение. Те разказват за своя опит, за типични ситуации и проблеми, дават съвети как по-леко да преминете през първите месеци и години на това вълнуващо родителство. Оказва се, че освен грижите за бебетата, родителите на близнаци трябва да обърнат особено внимание на отношенията помежду си, защото те са поставени на голямо изпитание. Очертани са ролите на близките и приятелите за преодоляване на възникващите трудности.

Но най-важното послание е, че наред с грижите, в нашия дом е дошла двойната радост."

Общи условия

Активация на акаунт