Отговори
# 660
  • София
100% ще се консултирам, просто се чудех дали на някой му се е случвало или случва в момента Simple Smile
И аз мисля, че тялото се чисти, добре че не е по срамните устни и т.н. Мерси за съветите  Hug

# 661
Привет,мацки!Аз си взех колан за след раждане с уговорката,че ако не ми стане,можем да го сменим.

# 662
И аз мисля, че тялото се чисти, добре че не е по срамните устни и т.н. Мерси за съветите  Hug
а къде  е?

иначе аз днес за пореден път оставих една част от кожата по пръстите си на реотаните във фурната.
нямам празно значи! Simple Smile а не е като да не готвя. просто съм някаква несръчна домакиня явно Laughing
после като разказах на съседите те така ме съжалиха, че ми подариха много яки ръкохватки Simple Smile

# 663
[quote
иначе аз днес за пореден път оставих една част от кожата по пръстите си на реотаните във фурната.
нямам празно значи! Simple Smile а не е като да не готвя. просто съм някаква несръчна домакиня явно Laughing
после като разказах на съседите те така ме съжалиха, че ми подариха много яки ръкохватки Simple Smile
[/quote]

Май нещо от бременноста баланса, равновесието, сръчността и мозъка са ни намалели  Joy

Миш влизам за изследвания и се надявам до 30.12 да ме резнат и да се свършва вече с мойте мъки.

Бенджи - вода попринцип може да задържаш и без белтък, както съм аз в момена, намали до минимум соленото, сладкото, трушийките и пърженото #Crazy То май нищо не остана де  newsm78

# 664
... намали до минимум соленото, сладкото, трушийките и пърженото #Crazy То май нищо не остана де  newsm78

ааа това не си е живот  Laughing Laughing Laughing
аз не задържам нищо, но съм напълняла бая Sad
и въпреки това смятам ограниченията да са по-нататък. много ми е стрес с тия диети!

# 665
  • София, Лагера
Бубе, това за свекито е гадничко. Кажи й, че е до хормони и че тя не е виновна. Сигурно се сеща, ама е мило да й го кажеш с думи. Така ще й бъде по-леко да те търпи, няма да ти се сърди, да се чуди какво ти е и да страда  Peace

[quote
Миш влизам за изследвания и се надявам до 30.12 да ме резнат и да се свършва вече с мойте мъки.
Hug Ехеее, то не остана! Наслаждавай се на свободните си мигове и после - стискаме палци!  Hug

# 666
  • ул. "Мечтание"
Ади  Praynig Praynig Praynig

# 667
Честито рождество Христово и от мен, момичета! Бъдете живи и здрави и Богородица да бди над нас и нашите дечица!  Heart Eyes Hug

Честити бебчета на всички мами, които са "си признали" в последните дни, да са ви здрави и послушни и много да ви радват!  Heart Eyes

Adi_80, успех!!!  Praynig

Аз си стягам багажа за болницата - след малко отивам да видим дали бебо си е на мястото и ако е така, ще се прибера, но ако не, утре ще имаме ново бебе  baby_neutral Очаквайте включване!  Grinning

# 668
здравейте и честита Коледа! Искам да попитам има ли ползвали ръчна помпа за кърма на Avent и доволни ли сте от нея? Също какво ви е мнението за стягащите колани за след раждане?

# 669
# 670
здравейте и честита Коледа! Искам да попитам има ли ползвали ръчна помпа за кърма на Avent и доволни ли сте от нея? Също какво ви е мнението за стягащите колани за след раждане?

Lucky, нямам мнение за Аvent, навремето си взех някаква съвсем обикновена ръчна помпа, която ползвах едва около седмица; малкият си изпапкваше всичко, така че не ми се наложи да продължавам да си причинявам тази ненужна болка. сега имам такава (Avent) от снаха ми, която не я е ползвала, надявам се да не се стига изобщо до помпа.

коланът - върши работа, разбира се добре е и да се правят упражнения. Simple Smile

# 671
  • София, Лагера
Момичета, казвали ли са ви, че 3 месеца след раждане не трябва да се вдига тежко? Не става дума за възстановяване след секцио, а за след вагинално раждане, за да могат се приберат правилно органите в малкия таз. Тук се включва и забрана за коремни преси.
Казаха ли ви го? Предния път бяха пропуснали да ми разяснят тази подробност и сега матката ми е леко смъкната.  Rolling Eyes

Деске, стискаме палци!  Peace

# 672
  • ул. "Мечтание"
Искам да попитам има ли ползвали ръчна помпа за кърма на Avent и доволни ли сте от нея?

Аз бях доволна. Но не я препоръчвам за дългосрочно и продължително цедене.

# 673
Деси стискам палци да си е бебо в изходна позиция. Но както и да е застанал важното е всичко да мине като по вода  Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 674
  • София, Лагера
Искам да попитам има ли ползвали ръчна помпа за кърма на Avent и доволни ли сте от нея?

Аз бях доволна. Но не я препоръчвам за дългосрочно и продължително цедене.

Аз също бях доволна  Peace. Но е несравнима с електронните (но не "мини" помпи). То си зависи и от това колко цедиш, разбира се.  Аз тази нощ докарах 300 м.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт