Пак за пушенето на обществени места

• 33 025
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 30
Че, това какво е.../пушачите се съобразяват, ама... Не, най-генералното е Аз не Пуша-Ти пък щ`о пушиш/.
     Хайде, стига сте се напъвали - съобразяваш се, или Не, това не е важно. Кой Г`под го е измислил Тютюна, че го и го посадил на тази наша Грешна Земя  Mr. Green

Наскооо  bouquet

# 31
Казвам,че както непушачите толкова години не са имали избор,сега е ред и на пушачите  да нямат.Нека си стоят у тях да си пушат,навън да е забранено и тва е.
Гот ми е да отида на  бар,да изпия осем уискита,да седя до  сутринта и да не съм длъжна и да съм И пасивна пушачка.Стига си ми уискито..... Mr. Green
Пък и не вреди на околните

# 32
Казвам,че както непушачите толкова години не са имали избор,сега е ред и на пушачите  да нямат.Нека си стоят у тях да си пушат,навън да е забранено и тва е.
Гот ми е да отида на  бар,да изпия осем уискита,да седя до  сутринта и да не съм длъжна и да съм И пасивна пушачка.Стига си ми уискито..... Mr. Green

Ииии newsm78. Там е работата, че пушачите май повече се съобразяват с непушачите, поне това е моят поглед върху нещата. Цяло лято в Испания като ми се допушеше цигара, отивах да си я пуша на Терасата/горе/, и то след 23 часа. И, що newsm78, много сме грешни пушачите, малеееее...

# 33
  • София
В Испания, викаш, си се съобразявала с непушачите, айде нЕма нужда ся и у българско да се съобразяваш  Joy
Да си непушач или с малко дете в България е равнозначно на това да не ходиш на заведение. Това е истината, пък колкото щете ми се перете какви сме гадни непушачите да искаме сега и по сладкарници да ходим, айде де!

# 34
В Испания, викаш, си се съобразявала с непушачите, айде нЕма нужда ся и у българско да се съобразяваш  Joy
Да си непушач или с малко дете в България е равнозначно на това да не ходиш на заведение. Това е истината, пък колкото щете ми се перете какви сме гадни непушачите да искаме сега и по сладкарници да ходим, айде де!

Що, аз малкото дете не съм го оставила в Испания. Joy

ПП: Не ходя в заведение, водя го в сладкарница - там детето може да пие сокче, да хапне тортичка, да си поиграе в къта с играчките. Аз мога да пия кафе/няма да умра за цигара/. Ако нямате такива сладкарници, не са ви виновни пушачите, а някой друг. Mr. Green

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 17:44 от inna-bubulina

# 35

Ще си седиш сама и ще се кефиш, че си на бар, вместо в къщи. Защото пушачите, които са основна част, ще си седят вкъщи или пред бара.   

# 36
А, то па страшна мъка да си пиеш на чист въздух вискито, макар и сама.  Аз обожавам празни заведения. За съжаление, където и когато намеря винаги повличам крак.
Скоро щерката сподели, че и се яде пица и отидохме в една пицария. Часът беше към 13,  бяхме единствени посетители.  На масата и тези около нас нямаше пепелници, та реших, че това са нашите места. След 10 мин. отнякъде дойдоха 2 грозни кифли (няма как да не бъдат при положение, че пафкат  Mr. Green), при това на възраст, седнаха точно зад детето (на 3 г.)  и се разсмърдяха. В спора едната миризлива кифла каза "ти няма да ми казваш къде да седна", а сервитьорката дойте и услужливо обясни, че навсякъде се пуши. В заведението имаше 26 (преброих ги)  големи свободни маси..       

# 37
Добре, че пафкам, че каквато съм си красива сега, иначе щях да съм ослепителна.

# 38
по повод написаното от минзухар, аз се чудя, има ли телефон на който човек да се обади и оплаче на място. Точно както си седи в заведението и някой му пафка в лицето.  Щом на собствениците на заведения не им пука да спазват наредби, тогава телефоните на съответните инстанции, могат да загреят.

# 39
  • София

Joy

Спокойно може пушачи и непушачи да си пият заедно,
защото съм била в подобно заведение и повярвайте ми,
миришеше само на ароматизатор, но инвестицията е голяма.
Който иска и има възможност го прави !
Повечето не желаят да инвестират в подобно нещо,
но не са виновни пушачите.
Аз във всяка една тема имам един и същ въпрос, но никога
не получавам отговор:
Защо след като поне 1/3 от собствениците на ресторанти
и заведения са непушачи, не видях нито един да е направил 
заведението си само за непушачи ???

# 40
  • sofia

Joy

Спокойно може пушачи и непушачи да си пият заедно,
защото съм била в подобно заведение и повярвайте ми,
миришеше само на ароматизатор, но инвестицията е голяма.
Който иска и има възможност го прави !
Повечето не желаят да инвестират в подобно нещо,
но не са виновни пушачите.
Аз във всяка една тема имам един и същ въпрос, но никога
не получавам отговор:
Защо след като поне 1/3 от собствениците на ресторанти
и заведения са непушачи, не видях нито един да е направил 
заведението си само за непушачи ???

Мдаааааааа,има малко заведения с перфектна система за климатизация и вси4ко необходимо,където непуша4ите не усещат пуша4ите!
Но,заведенията пестят и е по-лесно да се тровят вси4ки взаимно, вместо да инвестират първо в ка4еството на заведението,и после в клиентите.Прости4ко е,но е по-лесно да се лъжем взаимно Twisted Evil
Не са виновни нито пуша4ите,нито НЕпуша4ите Peace
Който иска инвестира и има и двата клиента.

# 41
"Ядох им един път глобата" ма продължавам да си пуша на работното място......просто врътвам ключа  Mr. Green

# 42
Незнам защо си мислите, някои, че като се забрани напълно пушенето и ще останат празни заведенията. Ще свикне клиентелата бързо с новите правила и пак ще е там! Нали виждам в Англия как е. Пак си ходят хората и по ресторанти и кафета и дискотеки и пак са си пълни. Излизат навън да пушат, ако толкова са на зор.

# 43
какъв е смисъла да вкарват собствениците на заведенията в допълнителни разходи като ги карат да инвестират в климатики. Пушенето да е напълно забранено и точка.Дори не знам как не  са се усетили съответните органи, защото доста пари, под формата на глоби, могат да се съберат. Например 500 лв е подходящо начало.

# 44
  • sofia
какъв е смисъла да вкарват собствениците на заведенията в допълнителни разходи като ги карат да инвестират в климатики. Пушенето да е напълно забранено и точка.Дори не знам как не  са се усетили съответните органи, защото доста пари, под формата на глоби, могат да се съберат. Например 500 лв е подходящо начало.

Ама моля ти се Twisted Evil,никой не ги вкарва в допълнителни разходи.Ако искат да имат клиенти и пе4еливш бизнес-правят инвестиции.
То4ка,то4ка,ама то4ката ще е за заведенията Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт