Пак за пушенето на обществени места

• 33 145
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 480
  • София
pronobis   Peace

# 481
Просто на тази планета двукраките хуманоиди умират да търсят повод за делене и противопоставяне. Факт.

Така е. Прекалените крайности в едната или другата посока са излишни.
Но аз продължавам да хапвам шоколад, без значение дали ме грози обществено порицание bowuu

# 482
От 2014 първи януари - без цАгари. Laughing
Ха да видим дали ще го видим....

ПиснА ми на шапката пък на мене да ме окадяват тъпи бакшиши, разбираш ли, идва той на адреса ми, запалил цигара и разтворил шиииироооооко прозорци, гаче всичките минус отвън да влезнат при нас. Е, ташкън ви казвам, ма като не съм шофьор.... Зорлем ше ме направят такъв...

Урааа. Има време. Дотогава ще ги откажа.
Жози, аз и преди се изказах - прави ми приятно впечатление, че в ОК не се пуши.  Като пътуваш всеки ден, може да си поръчаш непушач.  Или и ти като някои, искаш да ни низвергнеш, заради принципа  Laughing

# 483
Между другото, и мен са ме вбесявали пушещите "бакшиши". Вече не се ядосвам, и ако е окадил в колата, не се качвам. Таксита бол. Laughing

# 484
  • София
Айде, бе, тези пък от "бранша" се на...ха от оплакване и смятане на загуби! Хич не им вярвам!

# 485
Все още ми избягва същността на занятието  newsm78

# 486
  • Пловдив
Айде, бе, тези пък от "бранша" се на...ха от оплакване и смятане на загуби! Хич не им вярвам!

И аз. Точно пок ресторантьорите, тях ни криза ги лови, нищо, защото народът може да ходи бос, ама не и гладен. А  една позната счетоводителка казва, че ресторантите работят с около 300 % печалба, заложено им е в цените.

# 487
Чак след 3 години...кво толкова има да се туткат.И догодина е добър срок.Всичко е или-или.Значи ще си дишаме цигарите още 3 години...Точно се зарадвах,че мога най-накрая да отида с детето ми на сладкарница,обаче нъцки... #Cussing out Тоз път Бойко ме разочарова... ooooh!

# 488
...
"Премиерът приятно ни изненада и каза: "И една година от мене", за което сме му благодарни. Но 2014-та трябва да бъдем готови", каза Благой Рагин.
...

http://www.btv.bg/bg/news/zdraveopazvane/story/710477837-Otlagat … 2014_godina.html/

тези смотльовци с ориенталски манталитет никога няма да бъдат готови
нито след 3, нито след 30 години, ако се продължи да им се позволява да правят каквото си искат, вместо да ги затворят на мига не само за неспазване на забраната, но и даже за самото и оспорване

... Може би затлъстелите? Защото как така не могат да водят здравословен начин живот, защо се тъпчат сега, развалят естетиката на собствения ми мироглед и това на децата ми, за тяхно добро е да не се превръщат в холестеролна бомба с таймер...
...
pronobis , затлъстелите са такива от многото въглехидрати, които поглъщат заради грешни медицински препоръки, които знаем до къде докараха САЩ, а скоро и БГ
ако хапваха само холестерол, щяха да са здрави и слаби, но не са, защото набиват хляб и сладкиши

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 14:44 от Анонимен

# 489
Чак след 3 години...кво толкова има да се туткат.И догодина е добър срок.Всичко е или-или.Значи ще си дишаме цигарите още 3 години...Точно се зарадвах,че мога най-накрая да отида с детето ми на сладкарница,обаче нъцки... #Cussing out Тоз път Бойко ме разочарова... ooooh!

Лелеее, чак пък разочарование. Хич, не ме е разочаровал ... то с нещо пък да беше очаровал, че да се разочароваме, ама хайде стига спам.
        Все трябва да има Сладкарница, в която да заведеш детето си /не и в барче/. Hug

# 490
  • София
Мила, от 15.1 има много сладкарници, в които не се пуши. Аз 2 пъти купувам торти от две различни Недели и там вече не се пушеше, бяхме с малката на сладкарница в събота-и там не се пушеше, така че спокойно може да заведеш детето!  Peace

# 491
Поредна българска помия - иди ми, дойди ми... Поне ако беше жена, щях да го оправдая с цикъла, ми то.... Ами ако 2014 Бойко не е на власт и новите пак се наведат за пред електората....  ooooh! Знам си аз, че или ЕС или военни ще ни оправят, но ще е късно тогава за молитви!!!

# 492
Поредна българска помия - иди ми, дойди ми... Поне ако беше жена, щях да го оправдая с цикъла, ми то.... Ами ако 2014 Бойко не е на власт и новите пак се наведат за пред електората.... 
Точно това си мислех и аз - той няма да е на власт тогава. А аз най-вероятно няма да съм в БГ. Трябваше да си вдигна аз чукалата за FI лятото на 2009, ама де мозък, де. Tired Сега щях да съм си в държава със забранено пушене, специализирани магазини за алкохол и метъл. Crazy

# 493
... А аз най-вероятно няма да съм в БГ. Трябваше да си вдигна аз чукалата за FI лятото на 2009, ама де мозък, де. Tired Сега щях да съм си в държава със забранено пушене, специализирани магазини за алкохол и метъл. Crazy

офф
хайде де, чакаме те тук на север
 Hug

# 494
  • София
То баш орианталците забраниха пушенето! Турция има много повече какво да губи от забраната, обаче я въведе! Май засега тази нечленка се оказа по-напредничава.

Общи условия

Активация на акаунт