Пак за пушенето на обществени места

• 33 050
  • 1 045
  •   2
Отговори
# 630
  • София
Andariel , с удоволствие спрях цигарите за няколко години, докато бременеех и кърмех децата. После със същото удоволствие си пропуших отново Simple Smile
Не ме познаваш за да знаеш какво бих и какво не бих направила Simple Smile Така, както аз съм достатъчно интелигентна да не знам  какво би направила ТИ, ти и за трети път ТИ  Simple Smile

Значи никога не си ги спирала истински! И през това съм минала - не пуших докато бях бременна, обаче после пак пропуших. С нищо не можеш да ме изненадаш, този път, по който ти вървиш, аз вече съм го извървяла!

# 631
За какво? ако пушенето беше толкова хубаво, дали щях да го захвърля, как мислиш? Кое по-точно е обектът на завист - даването на няколкостотин лева на месец за цигари, вместо за нещо по-добро (книги, екскурзии, разни дребни луксове, образование, дрехи...); или постоянната мисъл, че тррябва да имаш поне една скрита цигара (пък ако цигарите свършат насред купона или точно като си много изнервен став страшно); или за кашлицата и податливостта към вирусни инфекции; за задъхването; за черните уж бели дробове; за вмирисаните дрехи и лошия дъх; за притъпяването на вкусовите усещиния; за това да не можеш да изтраеш по-дълго пътуване без да се изнервиш от липсата на цигара... можеш да добавяш колкото искаш нататък.
Peace

# 632
  • Ænima/Albuquerque
Бившите пушачи са най-досадни, имам пример вкъщи-докато пушеше, всичко беше ок, навсякъде можеш да си палнеш, ама сега не се пуши никъде и съм изхвърлена на терасата, няма зиме, няма лете.
Та питам ви, като не мога да пуша вкъщи, като не мога да пуша в заведенията- къде точно ми е позволено от непушачите да пуша?!?

Има и един момент, който очевидно не разбирате, че някой от нас просто не искат да спрат да пушат.
Не опира до воля, до финанси, до здраве- кефи ни да пушим, пушим, защо трябва да ни се четат лекции, не мога да разбера?

# 633
  • София
ааа, това се разбирай с половинката си! или щото на него не искаш да му чупиш хатъра, дай сега другите да са виновни! Щом твоят най-близък човек "не ти влиза в положението", то си прави изводите.
Бившите пушачи изглеждаме най-досадни, точно защото вече сме били в мелницата и не хващаме вяра на глупостите на пушачите.

# 634
Ааа, Сарказъм, да ме прощаваш, за У ВАС не сме виновни ние. Там...си се разбирате лично, поименно и т.н.
Аз говоря за ОБЩЕСТВЕНИТЕ места.

# 635
  • Ænima/Albuquerque
Андариел, не съм споменала кой е човека, нито някъде съм написала, че ми е близък.
Прекалено много изводи си правиш за хората и все грешни.

Да бе, Жозефина, давах пример, изяжте ме, бахти!

# 636
  • В Космоса
Бившите пушачи са най-досадни, имам пример вкъщи-докато пушеше, всичко беше ок, навсякъде можеш да си палнеш, ама сега не се пуши никъде и съм изхвърлена на терасата, няма зиме, няма лете.
Та питам ви, като не мога да пуша вкъщи, като не мога да пуша в заведенията- къде да се точно ми е позволено от непушачите да пуша?!?

Има и един момент, който очевидно не разбирате, че някой от нас просто не искат да спрат да пушат.
Не опира до воля, до финанси, до здраве- кефи ни да пушим, пушим, защо трябва да ни се четат лекции, не мога да разбера?

Така е. И аз гоня на терасата и се нервя, когато се поразмирише на цигари из къщи. Осъзнавам колко е досадно да мрънкам и понякога си премълчавам, но наистина ми е адски неприятно, вонящо, закашлям се, гади ми се. Преди като пушех беше идилия вкъщи, но така ми е много по-добре и физически, и духвно даже. Simple Smile А и мъжът ми ги намали драстично покрай мен, за което се радва много. Не иска да ги спира изцяло, понякога му се припалва една цигара като се превъзбуди и го разбирам. Тъпото е, че вече имам непоносимост към миризмата и трябва много да се насилвам вътрешно, за да я изтърпя.

# 637

и пак включване от шведско
тук вентилацията в заведенията е толкова силна, че вътре си е направо доста хладно
хем не се пуши вътре

На мен шведският модел ми остава някак извън класацията за приятен начин да изживееш живота си. Много бързах да си тръгна от тази държава. Дано никога не ми се наложи да съм швед.

# 638
  • Ænima/Albuquerque
Акаша, виж, аз също пуша една кутия за три дни, поради факта, че пуша на терасата и не ми пречи.
Но като изляза навън изригвам.  hahaha

# 639
А дали бившите пушачи не завиждат на пушачите.

Разбира се, че не. Аз винаги мога да пропуша пак, но ти не можеш да ги спреш.  #Silly

# 640
  • Пловдив
А дали бившите пушачи не завиждат на пушачите.

Разбира се, че не. Аз винаги мога да пропуша пак, но ти не можеш да ги спреш.  #Silly

Joy

По-скоро който не може да ги спре, има повод да завижда на бившите пушачи, защото са успели да ги спрат.

# 641
  • София
Andariel , с удоволствие спрях цигарите за няколко години, докато бременеех и кърмех децата. После със същото удоволствие си пропуших отново Simple Smile
Не ме познаваш за да знаеш какво бих и какво не бих направила Simple Smile Така, както аз съм достатъчно интелигентна да не знам  какво би направила ТИ, ти и за трети път ТИ  Simple Smile

Значи никога не си ги спирала истински! И през това съм минала - не пуших докато бях бременна, обаче после пак пропуших. С нищо не можеш да ме изненадаш, този път, по който ти вървиш, аз вече съм го извървяла!

Ей го пак! Не, не вървя по твоят път на бивш пушач! Laughing

И един съвет в живота: никога не си мисли, че знаеш  Simple Smile

Въпрос към другите...защо смятате, че пушачите искат да откажат цигарите?  Rolling Eyes

# 642
Да, рядко един пушач изпитва реална нужда да спре цигарите. Зависимостта е толкова силна, че едва ако се появи сериозен здравословен проблем, тогава ги отказват.
Или просто им писва.

# 643
Не искат, естествено. Ако искаха, щяха да го направят.  Simple Smile

# 644
  • Ænima/Albuquerque
Ей го пак! Не, не вървя по твоят път на бивш пушач! Laughing

И един съвет в живота: никога не си мисли, че знаеш  Simple Smile

Въпрос към другите...защо смятате, че пушачите искат да откажат цигарите?  Rolling Eyes

Стана ясно, че раздава определения наляво-надясно.
Чудно ми е откъде тая настървеност, слава Богу тъна блажено неведение.
Искам и аз да задам същия въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт