Пак за пушенето на обществени места

• 33 074
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 615
 hahaha Май има нещо такова, да.
Е как да накараш хората да пият, без да пушат? Това ми се струва абсолютно варварство Rolling Eyes Като ходя на бар ми е ясно, че там ще се пуши Simple Smile

# 616

Аз обръщам разговора към смесените компании... Кво правят непушачите ако се пуши в баровете? Гълтат дим и си трайкат...

Не. Подбират хубави, скъпи барове, в които има добра аспирация.

# 617
  • Ænima/Albuquerque
Изобщо не е задължително бара да е скъп, че да има добра вентилация, даже напротив, всяко заведение трябва да има такава, не само заради цигарите.

# 618
  • В Космоса

Аз обръщам разговора към смесените компании... Кво правят непушачите ако се пуши в баровете? Гълтат дим и си трайкат...

Не. Подбират хубави, скъпи барове, в които има добра аспирация.

Цялата смесена компания трябва да ги подбира, ако искат да се забавляват заедно. Всъщност всички барове трябва да са такива.

# 619
даже напротив, всяко заведение трябва да има такава, не само заради цигарите.
newsm10 newsm10

# 620
  • При хората, които обичам
Аз съм професионално изкривена, наистина, но в заведение без вентилация не влизам и не съм влизала. И като пушач, и като (вече) непушач. Ако вентилацията е проектирана и изпълнена както трябва, непушачите могат да дишат спокойно. Не казвам да живеят там, но 2-3-5 часа не са проблем.

# 621
Изобщо не е задължително бара да е скъп, че да има добра вентилация, даже напротив, всяко заведение трябва да има такава, не само заради цигарите.
Това е другото нещо, което подкрепям. Добрата вентилация е задължителна за всички места, на които се събират много хора, не само за заведенията.

# 622
  • София

И за пореден път стигам до извод, че бившите пушачи са най-заклетите непушачи. Има много обяснения за това, но няма да се впускам Wink

разбира се, че ще бившите пушачи са най-заклетите (но вторично) непушачи! Обяснението е много просто - биввшите пушачи сме минали през всички неща, свързани с пушенето и проблемите, свързани с него, като започнеш със здравните проблеми, и завършиш с поведенческите и финансовите. И процесът на отказване от тази зависимост.  Затова аз знам много добре ти как мислиш, обаче ти си мислиш, че откриваш топлата вода. Като спреш да пушиш някой ден, ще дойдеш на друг акъл. Сега, разбира се, не вярваш, готова си "да убиеш" за една цигара, за един хляб няма да се разхождаш нощем, обаче за една кутия цигари ще обиколиш квартала... Та, каквото и обяснение да имаш ти, то аз вече съм го минала навремето, и определено то не е много ласкаво за бившите пушачи. а дори си мисля, че всъщност повечето пушачи завиждат на непушачите, че са успяли да откажат цигарите.

# 623
А дали бившите пушачи не завиждат на пушачите.

# 624
Това е другото нещо, което подкрепям. Добрата вентилация е задължителна за всички места, на които се събират много хора, не само за заведенията.

и пак включване от шведско
тук вентилацията в заведенията е толкова силна, че вътре си е направо доста хладно
хем не се пуши вътре

# 625
бившите пушачи са най-настървени , защото подсъзнателно са много горди от постижението си и изпитват нужда да го напомнят по някакъв начин на другите .

# 626
Твърдо не.

Защото се оказа, че аз за такси, наместо сутрешен адски транспорт, харча по-малко от един пушач. Laughing

# 627
  • София
Andariel , с удоволствие спрях цигарите за няколко години, докато бременеех и кърмех децата. После със същото удоволствие си пропуших отново Simple Smile
Не ме познаваш за да знаеш какво бих и какво не бих направила Simple Smile Така, както аз съм достатъчно интелигентна да не знам  какво би направила ТИ, ти и за трети път ТИ  Simple Smile

# 628
  • В Космоса
Това пък поради защо? newsm78

# 629
  • София
За какво? ако пушенето беше толкова хубаво, дали щях да го захвърля, как мислиш? Кое по-точно е обектът на завист - даването на няколкостотин лева на месец за цигари, вместо за нещо по-добро (книги, екскурзии, разни дребни луксове, образование, дрехи...); или постоянната мисъл, че тррябва да имаш поне една скрита цигара (пък ако цигарите свършат насред купона или точно като си много изнервен став страшно); или за кашлицата и податливостта към вирусни инфекции; за задъхването; за черните уж бели дробове; за вмирисаните дрехи и лошия дъх; за притъпяването на вкусовите усещиния; за това да не можеш да изтраеш по-дълго пътуване без да се изнервиш от липсата на цигара... можеш да добавяш колкото искаш нататък.

Общи условия

Активация на акаунт