Пак за пушенето на обществени места

• 33 026
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 675
Не, благодаря! Аз си държа на моите 1-2-3 цигари на ден.  bowuu
Никофрии, запознахте ли се с правилата на форума?  Flutter

# 676
Ами, Наде, не е точно така, поне според мен.

Ако аз публикува моето мение тук - да това е само мнение и всеки си решава дали да ми вярва, ако старшия сътрудник, публикува мнение тук - пак същото ..

Обаче, когато се публикува статия във вестник - това вече е средство за информация - от там хората черпят информация и нивото на критичност е снижено, защото това е вестник, медия, и стъпва на раменете на собствения си авторитет ...

Та за това се възмУтих, не от друго, и реших да пиша.
Иначе тук темата отлично избива в неприятни нюанси на спора.

Никого нама да обидите. Това са мнения и човек сам може да избира кое да приложи. В крайна сметка трябва да е удобно на всички, но не може.

# 677
Четейки темата не мога да разбера какво толкова подскачат някои пушачи. Аз също пуша, но не смятам, че непушачите са длъжни да го правят заедно с мен и не мисля, че някой има право да ги принуждава.

# 678
Само за сведение, ще споделя, че количеството никотин, което се намира в една цигара, ако се инжектира венозно, ще стимулира единствено процеса на умиране.

Е то и вода и чист въздух да се инжектира венозно пак ще има същия ефект. Значили, че и те са вредни ако се използват по стандартен начин?

# 679
Ей с тоя аргумент направо ме хвана неподготвен :о)
Наистина, напълно съм съгласен с теб - ако някой например реши да си натъпче пържени картофи в носа, и вземе че загине насред опита - това не означава че пържените картофи са опасни за здравето, нали ...

Но, аз съм чувал че имало известна разлика, между никотина и водата, въздуха и пържрните картофи :о)

Е то и вода и чист въздух да се инжектира венозно пак ще има същия ефект. Значили, че и те са вредни ако се използват по стандартен начин?

# 680
Че те пържените картофи СА вредни за здравето, доколкото си спомням имаше изследвания, че повишават риска от рак и че пържени при определени градуси се превръщали в нещо като пластмаса. Mr. Green Зависимостта от пържени картофи кара жертвите си да ядат пържени картофи с риск за живота си, докато не се почувстват пак като хора, които нямат зависимост към пържените картофи. Чух, че има специални пунктове за подпомагане на зависимите, Макдоналдс, КФЦ и други подобни. Аз се обявявам за заведения свободни от пържени картофи и без друго ми смърдят гадно.

# 681
Четейки темата не мога да разбера какво толкова подскачат някои пушачи. Аз също пуша, но не смятам, че непушачите са длъжни да го правят заедно с мен и не мисля, че някой има право да ги принуждава.

Аз пък съм си хванал 6 непушачи, вързала съм ги, и си им пуша.

# 682
Това с пластмасата май не беше за нормалните картофи, а май точно за тези от МК и КФЦ.  Thinking
Ама помня ли, не ям пържени картофи  Laughing
Ох, ужас. Ето не пия, не пуша, вегетарианка съм, пържени картофи не ям, не разхищавам ресурси...Има ли кой да ми даде ангелски крилца...

# 683
  • Ænima/Albuquerque
Те зависимите от картофите не искат да си признаят, колко ни вреди смрадта на пържено. hahaha
А ако си сменяха и мазнината, би било истински празник.  Sick

Ти твоите непушачи ги принуждаваш да го правят с теб ли?
Щото моите са доброволци.  Mr. Green

# 684
Само нека посмеят да забранят пържените картофи Twisted Evil (за домашните говоря, тия в МcDonalds и KFC не ги пипвам дори[/color])

# 685
Еее, Смарти, домашните - вкъщи.
Но като изключим веригите, те и ресторантските картофи не са китка, в повечето случаи от бланшираните - бляк. По темата съм още - заведения, смрад, зависимости. Wink

# 686
  • Ænima/Albuquerque
Мен цял живот ще ме преследва филма "Super Size Me", а и онзи експеримент с картофките от Макдоналдс.  Sick

# 687
Да, да, подкрепям. Макар че наскоро открих едно маааалко изключение по отношение на картофките. Който иска инфо, да пише ЛС Whistling

# 688
  • София
Ох, ужас. Ето не пия, не пуша, вегетарианка съм, пържени картофи не ям, не разхищавам ресурси...Има ли кой да ми даде ангелски крилца...
Joy hahaha hahaha

# 689
И да те пита човек какво правиш по заведения, че и такива, в които се пуши.  Joy Joy Joy
Виждам, че темата от пушенето на обществени места пак се е поизместила към вредата от него, както и в посока на пържените картофи. Следва да добавим и някоя вредна напитка. Ей така, за цвят.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт