Пак за пушенето на обществени места

• 32 918
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 975
Аз заявих, че на мойта сватба стриктно ще избера ресторант за непушачи и ще поръчам вегетарианско меню и няма да има алкохол, че мразя да ми пият хората наоколо.

Е, поне можеш да бъдеш абсолютно сигурна, че гостите ще говорят за твоята сватба години наред  Joy

# 976

Статистически погледнато по-образованите и по-интелигентните хора не пушат на обществени места или изобщо не пушат.

Този абсурд според коя статистика е  newsm78
Нещо съм пропуснала тоз гений на мисълта, който го е казал  ooooh!

Еовин, кога е сватбата  Wink
Чакам с интерес да споделиш как са реагирали гостите  Grinning

# 977
  • София
Еовин, кога е сватбата  Wink
Чакам с интерес да споделиш как са реагирали гостите  Grinning
Е какво им пречи на гостите да си нарушат за пет часа табиетите? Или купона е само с цигара и пържолка?  newsm78

Непушач съм, но не от най-заклетите мразители на цигарения дим. На вън не виждам как ще ми пречи, и детето мисля, че няма да се поболее да подиша понякога за час-два в заведение.

# 978
В случая имах предвид не цигарите, а алкохола  Wink

# 979

Статистически погледнато по-образованите и по-интелигентните хора не пушат на обществени места или изобщо не пушат.
Тоз абсурд според коя статистика е  newsm78
Нещо съм пропуснала тоз гений на мисълта, който го е казал  ooooh!
Е, как! Ти не знаЙш ли, че интелектът по статистически път се измерва?  Joy Joy Joy
Не знам защо се сетих за Андрей Слабаков.  Thinking

# 980
  • Варна

Тоз абсурд според коя статистика е  newsm78
Нещо съм пропуснала тоз гений на мисълта, който го е казал  ooooh!
Е, как! Ти не знаЙш ли, че интелектът по статистически път се измерва?  Joy Joy Joy
Не знам защо се сетих за Андрей Слабаков.  Thinking
.Сега ще ти отговорят."Тоя пък нито е интелигентен, нито образован." Joy

# 981
  • София
Всички забранени неща в една корумпирана държава носят мнооого, мнооого пари.

Аз съм против ПЪЛНАТА забрана. Смятам, че трябва да има малки заведенийца-пушилни  Mr. Green  И там всички пушачи да си димят и да се тровят.

Нека да не се пуши в ресторанти, кафенета, сладкарници..навсякъде, но...нека има макар и ограничен брой заведения за пушачи. С подходяща вентилация, която работи, разбира се!

Какво толкова има за разбиране?

А пък, ако не ви прави впечатление, откакто забраниха естествените наркотици се появиха синтетичните...всяко забранено със закон в-во води след себе си някое, което е още по-опасно, евтино и разрешено(т.е. няма го описано в закона).
А пък контрабандата на цигари е по-печеливша и от наркобизнеса. Благодарение на държавната политика. Защото, видиш ли, мислят за хората вдигнаха цените и процъфтя такъв бизнес, чее...и най-големите наркобарони не са си и представяли. Сега, като забранят в заведенията ще падне още по-голяма лапачка. Но то е за нашето здраве, разбира се...и всички непушачи знаят това Simple Smile

# 982
  • София
В случая имах предвид не цигарите, а алкохола  Wink

да, без алкохол за няколко часа ще се гътнат, аре моля ви са. И аз обичам да подпийвам, ама ако домакините/младоженците са върли въздържатели ще ги уважа. Нали отивам на сватбата именно заради тях, а не да си правя купона по моя си начин?

# 983
И наздравици с безалкохолно ли ще вдигат? Аз знам, че не е добре с безалкохолно, щото е на немотия/бедност.
А и гости се канят, за да им угаждаш, а не да ги ограничаваш.

Ох, сега пък в каква посока тръгна тая тема  doh

# 984
  • София

И аз едвам се сдържам да не изкоментирам гостоприемството   Laughing Важното е да се знае кой се жени и кой командва парада. Гостите да се оправят. Сватбата си е тяхна и с никой не трябва да се съобразяват.

# 985
  • София
Не сте у ред, честно!  Laughing На гостите се угажда, ама булката не може да подбере меню, което на нея й харесва   #Silly Може да си внесат манерки, да не засъхнат до края на тържеството  hahaha

Та да се върнем на тутуна...

# 986
И наздравици с безалкохолно ли ще вдигат? Аз знам, че не е добре с безалкохолно, щото е на немотия/бедност.
А и гости се канят, за да им угаждаш, а не да ги ограничаваш.

Ох, сега пък в каква посока тръгна тая тема  doh

Тема, като тема... Laughing
Но ще ме накара, да си наруша пушенето от 3-4 цигари на ден, на 5 /в момента/.
Отивам да запаля в нарушение една ... smile3546
             /ще звънна на комшиите, да не излизат на терасата в близките пет минути, защото не желая да нарушавам наредбите/.

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 16:31 от inna-bubulina

# 987
И така стигаме до извода, че пълната забрана води до контрабанда (внесени манерки отвън)  smile3534

# 988
  • София
да, бе, ограничение за пет часа, не е равносилно на сух режим smile3534
smile3546
майка ми още си спомня срамът, който е изживяла, когато една стюардеса от ЕърФранс я е помолила да чукне на вратата на тоалетната в самолета и да помоли нейните двама колеги (мъже на по 45-50 години) да излезнат и да не пушат двамката вътре. Щото тя сама ги била помолила, ама те я метнали, че не разбират френски и английски

# 989
Стига димихте тука бре, никакви интелЕгентки не сте   Naughty 

бъръльо-бъръльо , представих си го цветно  Joy

Общи условия

Активация на акаунт