Пак за пушенето на обществени места

• 33 143
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 540
По нашият край, пак е назряла кампанията, да забранят пушенето из плажовете. Аз, като бивш пушач, мога да го преглътна, но факт, дори и навън, не е особено приятно, докато се наслаждаваш на слънцето и вълните, отнякъде да замирише. А и са се поувеличили фасовете, май и хората с право се ядосват.
Иначе, нямам нищо против пушачите, предвид, че част от поетото от тях увеличение на цените, отива за по-достъпното здравеопазване на моите деца. Много ме радват и рекламите за спиране на цигарите, поне двама човека познавам, които не пушат, благодарение на тези реклами.

# 541
. Обаче защо и непушачите искат да влязат в моето кафене? За да имат повод да мърморят?
Ако ми покажеш "мои", демек, свободни от дим, заведения, ке те почерпя.

Обаче аз мога да те почерпя чаша еспресо в 2 такива около мене, на които е написано 'заведението е САМО за пушачи".
Е , това ако не е явна дискриминация, сипИ му пепел. Laughing
Пък ако не се заям, ей тъй, на , за спорта, Жозефина да не съм.

# 542
Обаче аз мога да те почерпя чаша еспресо в 2 такива около мене, на които е написано 'заведението е САМО за пушачи".

Приветствам такива заведения. И предлагам да глобяват всеки, който не пуши. още Дж.Дж  го е написал.  

# 543
Но това подскачане като петлета, "аз ще пуша където си искам пък!", ми наподобяват лош уестърн Grinning

Мой наистина ви липсват мозъчни гънки. Посочи ми някой, който е казал нещо поне близко до това.

# 544
Не в тази тема, Трещи, но в предишните такива изобилстваше от подобни постове. Peace
А и съм убедена, че всеки втори пушач си го мисли. Т.е., чувствате се outcast-нати по някакъв начин, усещам, че не ви е много комфортно.

# 545

'84-та я четох като тийн. И ме впечатли достатъчно, за да ми пука и днес.  Wink
В такъв случай, ти предлагам да слезеш маааалко на земята.

За какъв Хитлер ми говориш, за Бога, ти си ПроНобис, а не Немо. Моля ти се. не ме разочаровай, поне ти.
Какъв е проблемът някой да продължи да си пуши на собствения балкон, в собствения двор, на собствения си прозорец?

Вечно ли трябва да влизам АЗ като непушеща в конфликти с такива, дето даже в магазин за месо палят цигара , за Бога? (случката е от събота, с мене в главната роля, една от продавачките беше застанала до вратата, уж, нали, навън духа...) ooooh!

# 546
  • В Космоса
Някои хора, обаче, наистина си повтарят едно и също. Имам чувството, че дори не четат. И от 2-те страни.
Не знам защо непушачите са против заведения само за пушачи и само за непушачи. Аз като непушач съм съгласна, ако сме смесена компания да изтърпя веднъж осмърдяване, следващия път непушачите ще изтърпят без да запалят и така. Но иначе ще си ходя в заведения където не се пуши.

# 547
Не в тази тема, Трещи, но в предишните такива изобилстваше от подобни постове. Peace
А и съм убедена, че всеки втори пушач си го мисли. Т.е., чувствате се outcast-нати по някакъв начин, усещам, че не ви е много комфортно.

Аз би трябвало да съм убедена, че всеки кучкар е кретен, защото ми омръзна да газя лайна.
И тъй като масово не се спазват законите, искам да забранят кучетата.

# 548
Някои хора, обаче, наистина си повтарят едно и също. Имам чувството, че дори не четат. И от 2-те страни.
Не знам защо непушачите са против заведения само за пушачи и само за непушачи. Аз като непушач съм съгласна, ако сме смесена компания да изтърпя веднъж осмърдяване, следващия път непушачите ще изтърпят без да запалят и така. Но иначе ще си ходя в заведения където не се пуши.
Вече попитах, де ги тея заведения, с кеф ше ги посещавам? Laughing
Ко ми изброите тук една листа, директно шапка ви свалям и си отивам, доволна и шастлива, дето ми е мястото.
Обачеееее....истината е друга, комай.

# 549

Аз би трябвало да съм убедена, че всеки кучкар е кретен, защото ми омръзна да газя лайна.

Нердене отритнат, нердене кретен. Кво ви става, не разбирам. Нищо де, пънете се. Така до нормално общество няма да стигнем, със сигурност Peace

# 550
Жоз, споко бе, мацка.  Grinning
На земята съм.
Естествено, че не трябва да се пуши в магазина за месо. В детски градини. В болници. В гари.
Ноооо, защо да няма заведения, по дяволите? Нека да има такива за пушачи, такива за непушачи, такива с добра вентилация. Нали?
А не какъв е личният избор на този или онзи. Личният избор е личен, името му само говори.  Wink

# 551
Ми нека да има такива заведения. Да си вдигнат ръцете онези, които са против Laughing
(само някой да е вдигнал ръка, ще го накажем да мие чиниите на всички от темата)

# 552
Жоз, споко бе, мацка.  Grinning
На земята съм.
Естествено, че не трябва да се пуши в магазина за месо. В детски градини. В болници. В гари.
Ноооо, защо да няма заведения, по дяволите? Нека да има такива за пушачи, такива за непушачи, такива с добра вентилация. Нали?
А не какъв е личният избор на този или онзи. Личният избор е личен, името му само говори.  Wink
Аз ли криво ти се молиФ, Господи, ти ли ме криво разбра? Laughing

Аз ИСКАМ такива заведения? Де ги?

# 553
  • В Космоса
Вече попитах, де ги тея заведения, с кеф ше ги посещавам? Laughing
Ко ми изброите тук една листа, директно шапка ви свалям и си отивам, доволна и шастлива, дето ми е мястото.
Обачеееее....истината е друга, комай.
Всъщност това не знам...
Напоследък рядко ходя по заведения. Последния път като ходих седнахме в зала за непушачи.

# 554
....
Аз ли криво ти се молиФ, Господи, ти ли ме криво разбра? Laughing
Аз ИСКАМ такива заведения? Де ги?
Уф, ма верно се обясняваме 100 часа.  Mr. Green
В случая не визирах теб, макар и обръщайки се към теб.
Предлагам  Peace и да си сипем по едно. Тъй като не можем да запалим по една.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт