Пак за пушенето на обществени места

• 32 833
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 840

И последно, ако човек сам не осъзнае нещата, никакви забрани и никакви статистики, няма да са му от полза /за това май се повторих/. И както казва Дидева, в заключение и от мене - не за това е темата.

ох ина буболина много си ми симпатична, че то 90 процента от професиите са вредни за здравето, погледни лекари, лаборанти, пожарникари, полицаи, но те не са само професии. Пожарникаря не бива да гаси пожари, защото ще рискува живота си и ще се нагълта с дим.  Хайде не сравнявай една вредна зависимост с професиите. Без цигари може да се живее ама без изброените професии не може.

Оставих само последното, в отговор. Hug

# 841
  • София
Не пуша, по-точно вече не пуша, но ако в дадено заведение има много добра вентилация, димът не ми пречи. А и винаги мога да отида в заведение за непушачи. Не бих си позволила да държа тон на възрастен и непознат човек дали пуши или не, освен ако не е в място за непушачи или в нас.

# 842
Не пуша от повече от три години и доста съм отвикнала от цигарения дим. Ужасно ми дразни учите и ми мирише неприятно  Rolling Eyes
Аз съм за забраната на тютюнопушенето на обществени места (в институции или на работното място). Даже като се замисля бях за пълната забрана на цигарения дим в завденията. Но пък като изчетох цялата тема, доводите на пушачите ми се сториха доста разумни - да си има и заведения за пушачи, където да си пушат на воля и ние да не ги гледаме сърдито  Wink

Иначе аз лично не съм фен на смесените заведения, само някои са изолирали помещенията едно от друго така, че да е наистина умно направено, а не салонът за непушачите да е в тъча и за да стигнеш до него да трябва да преминеш през салона за пушачи  Crossing Arms
Или както е в една кръчма - непушачите са на трети етаж, без етажите да са реално отделени и димът се качва нагоре  Crossing Arms
Това е просто отбиване на номер.
Ноо нека наистина да има и заведения за пушачи, а непушачът сам ще си прецени дали да влезе в такова или не (но ако влезе моля да не мрънка  Wink)
Онзи ден излизахме с една приятелка, която много искаше да седнем при пушачите (не можелла да издържи 2-3 часа без цигара  Whistling), ами какво пък толкова, съгласих се, щом й е толкова важно и не погинах от това  Wink
Все пак се виждаме с нея веднъж на месеца, та мога да преглътна час-два

# 843
Аз пак да Ви кажа, че да не се забравяте и прехласвате прекалено много.
Може в Ню Йорк да са забранили пушенето на открито, но прочетохте ли, все пак, че става дума "само за .... брой" паркове и градинки? Т.е. все пак - не е пълна забрана и пушачите ще има къде да отидат, щом искат да пушат.
А най-много се дразня, когато ми навират "децата" за пример, оправдание и т.н.
Да не описвам колко случаи имам да седна на най-отдалечената и закътана пейка, за да изпуша цигара на въздух и след 5 мин. да ми се тропне майка с дете до мен и да почне да прави физиономии затова, че пуша. Т.е. какво излиза? Че хем съм се съобразила да избягам от народа и да не му димя, хем нямам право да го правя никъде! Е, не става така!
По същата логика - и на мен ми пречат колите и смятам отделените газове от тях за също толкова вредни, но не мога да забраня на някого да си прави маневрите под носа ми.

# 844
Росен Цанков ,един от продуцентите на Стъклен дом,за пушенето в сцени от сериала

Цитата е от фейсбук

# 845
Отново не се разбираме... Thinking

# 846
Ауууу, изключително грозно .... Не му отива на този човек да се държи по този начин!  ooooh!

# 847
Всеки може да регистрира профил с нечие име и снимка.
Но дори да е автентично, пак единствената връзка с темата е едно изречение,  което всъщност нищо не означава.

# 848
Но дори да е автентично, пак единствената връзка с темата е едно изречение,  което всъщност нищо не означава.
Да, бе, да!  ooooh!

# 849
Дядкото от фейса ми даде голям жокер в ръцете, с който да обяснявам на децата до какви "висини" могат да стигнат с пороците  Mr. Green

# 850
Joy Исканията на "феновете" на "Дом от стъкло" Mr. Green, са направо смешни!
Какъв пример, бе?! При положение, че филмът не е направен за деца, че да дава пример.
А младите хора на възраст, в която биха го гледали (като жанр), вече са достатъчно оформени като личности и едва ли ако героите не пушат и те няма да пушат. Както и обратното, разбира се!
Филмите не възпитават, за това са семействата!
А пък, ако толкова им се протестира и са възмутени - да се пробват да пишат до Холивуд (примерно) и там да размахват пръсти за онова, което не им харесва. Интересен отговор сигурно ще получат Joy
Въпреки че не съм съгласна и с изказванията, по-скоро грубия език на писалия псевдо или истински продуцент.

# 851
Това не е профила на Росен Цанков.

# 852
Избързах с реакцията.  Mr. Green Не си направих труда да проверя истински профил ли е, не е ли. Доверих се сляпо на авторката на поста, но и в двата случая отговорът ми е все същия:

Ауууу, изключително грозно .... Не му отива на този човек да се държи по този начин!  ooooh!

Mr. Green ... ако това Е профиа на Р.Ц - много грозно, ако НЕ Е ... пак много грозно (от страна на регистриралия профила). Както и да е, и без това не беше по темата. Аз си пуша моите 2 цигари на ден на терасата и не ме бъркат никакви забрани.  Mr. Green

# 853
  • София
В момента цигарите и алкохола са най-безвредни в ежедневието на днешните деца.

# 854
  • София
В момента цигарите и алкохола са най-безвредни в ежедневието на днешните деца.

Дааааааа, и един мармот и той там.
Ама като почнете, пък се залисвате.

Общи условия

Активация на акаунт