Къде са най-елегантните мъже в България?

• 15 714
  • 396
  •   1
Отговори
# 60
  • Насред хаоса
Пипи и тем подобни, много ви моля, стига с този размер... Намерете нещо друго, за което да се заяждате. Тука определено залагате на губеща карта. Ако не сте дебели лелки, ще ви демонстрирам, ще ви направя щастливи и да приключим тази тема. ОК?
Joy Joy Joy
Момичета, казах ви.
Аз съм си щастлива. Не искам демонстрации.  Peace
И аз. Щастието ми не зависи и никога не е зависело от нарочно докарана елегантност и не ми трябват демонстрации на елегантност, която сама мога да преценя дали я има или не. Па няма значение дали е облечена в (детинската) колекция на Дзеня или ква да е марка там ... Тази елегантност, която съм искала да ме привлече, ме е привлякла отдавна. И ме удовлетворява напълно.
Пипи, да не ти пука от аграро-фройдистите. Ти нали си знаеш?  Wink И си на прав път.  Hug

# 61
Пипи и тем подобни, много ви моля, стига с този размер... Намерете нещо друго, за което да се заяждате. Тука определено залагате на губеща карта. Ако не сте дебели лелки, ще ви демонстрирам, ще ви направя щастливи и да приключим тази тема. ОК?
Joy Joy Joy
Момичета, казах ви.
Аз съм си щастлива. Не искам демонстрации.  Peace
И аз. Щастието ми не зависи и никога не е зависело от нарочно докарана елегантност и не ми трябват демонстрации на елегантност, която сама мога да преценя дали я има или не. Па няма значение дали е облечена в (детинската) колекция на Дзеня или ква да е марка там ... Тази елегантност, която съм искала да ме привлече, ме е привлякла отдавна. И ме удовлетворява напълно.
Пипи, да не ти пука от аграро-фройдистите. Ти нали си знаеш?  Wink И си на прав път.  Hug
  bouquet

# 62
Всеки елегантен мъж върви в комплект с жена с вкус

# 63
  • София
Аз пък подозирам, че Марадона вече и на себе си леко почва да доскучава с тези теми.
Нек'ви теми бъзици за кю седмици, а "женките" скачат възмутени.
Ама понеже сценарият вече е отегчително идентичен, авторовият кеф вече не е пълен, струва ми се.

# 64
Саня, не се дистанцирай от размера, моля! Ето, Вълкът нали  е с дълъг и кво?

# 65
  • Насред хаоса
Саня, не се дистанцирай от размера, моля! Ето, Вълкът нали  е с дълъг и кво?
Ми как кво? Не носи Дзеня! Малко ли е?!

# 66
Саня, не се дистанцирай от размера, моля! Ето, Вълкът нали  е с дълъг и кво?
Не мога да си позволя да нося панталон със скъсени крачоли

# 67
В Бургас,за да си модерен и вървежен задължителнотрябва да си с анцунг и то АДИДАС  ooooh!
 По4ти вси4ки мъже се съобразяват с този факт и съответно-залагат на АДИДАСА !!!

# 68
Е, че не е  много Simple Smile

# 69
В София, естествено. Peace
Казват, че мъжа се познава по колата, жената и часовника. Сори, ама още не съм виждала каспичанец с Франк Мюлер Confused

# 70
Казват, че мъжа се познава по колата, жената и часовника. Сори, ама още не съм виждала каспичанец с Франк Мюлер Confused
Там ползват Брайтлинг.

# 71
  • София
Саня, не се дистанцирай от размера, моля! Ето, Вълкът нали  е с дълъг и кво?
Не мога да си позволя да нося панталон със скъсени крачоли
Laughing
Тоя дълъг... ник ти пречи да си модерен явно  hahaha

# 72
Да не искаш да кажеш, че ако един мъж напазарува яко, и ще стане елегантен?
Може, ама надали

# 73
  • В Космоса
В Бургас,за да си модерен и вървежен задължителнотрябва да си с анцунг и то АДИДАС  ooooh!
 По4ти вси4ки мъже се съобразяват с този факт и съответно-залагат на АДИДАСА !!!

Даже съм чувала, че в магазина продавачите ги питат: "Официален или за всеки ден да бъде анцуга?".

# 74
Големи сте сладури цялата група с "дълги" неща (чорапчета, никове, цици и тн...) !  Hug  Остава само да осъзнаете, че това, че не можете да си позволите да носите Дзеня, не ви прави по-интелигентни.    Wink

Общи условия

Активация на акаунт