Къде са най-елегантните мъже в България?

• 15 720
  • 396
  •   1
Отговори
# 45
В София има най-много елегантни мъже.
Под това разбирам няколко.

И Евгени Минчем е един от тях  Joy

# 46
  • Насред хаоса
Харният кон и под скъсан чул се познава. За съжаление дзенята и другите материални дреболийки не гарантират наличието на вродена класа и елегантност. А докараната с пари е едно, вътрешната - съвсем друго.

И размерът - трето  Mr. Green
Ахъм. Ама изкуствено докараната елегантност може да е израз и на комплекси за ситен размер.  Mr. Green

# 47
Харният кон и под скъсан чул се познава. За съжаление дзенята и другите материални дреболийки не гарантират наличието на вродена класа и елегантност. А докараната с пари е едно, вътрешната - съвсем друго.

Ахъм. Ама изкуствено докараната елегантност може да е израз и на комплекси за ситен размер.  Mr. Green
Аз същото го казах, но бях обвинена в "аграрно-фройдистки" хумор. Crossing Arms

# 48

именно  bowuu

# 49

Това някъде м/у 2та реда ли го прочете?

# 50
  • там нейде .............
в Долно нанагорнище Crazy

# 51
  • София

Той е екстравагантен към кичозен.
Днес се разхождаше с подобна чанта

# 52
А мен със слим фит костюма Дзеня (не е реклама и без това не можете да си го позволите) със скъсен крачол до върха на обувката (класически оксфорд) , навсякъде в провинцията ме гледат като изпаднал германец...

Дзеня имат ли детски колекции вече?!

Не знам къде/ откъде са, имам наблюдения повече в коя сфера работят.

# 53
Пипи и тем подобни, много ви моля, стига с този размер... Намерете нещо друго, за което да се заяждате. Тука определено залагате на губеща карта. Ако не сте дебели лелки, ще ви демонстрирам, ще ви направя щастливи и да приключим тази тема. ОК?

# 54
Пипи и тем подобни, много ви моля, стига с този размер... Намерете нещо друго, за което да се заяждате. Тука определено залагате на губеща карта. Ако не сте дебели лелки, ще ви демонстрирам, ще ви направя щастливи и да приключим тази тема. ОК?
Joy Joy Joy
Момичета, казах ви.
Аз съм си щастлива. Не искам демонстрации.  Peace

# 55
Ех ето я ..нова тема за изтъкване и показ StopМарадона вземи пусни нещо по-така ,за простолюдието моля.На думи всички носим Дзеня и Черути.Разбира се за всичкото това изтъкване е виновно нещо дълбоко в съзнанието ни с което не се гордеем LaughingВъв Всички градове съм виждала поразителни селяни..да това включва и София,Марадона!Дълбоко не ме интересува кой какви гащи носи,важното е аз да си покажа Пумата и дънките Форнарина  Sunglasses

# 56
А мен със слим фит костюма Дзеня (не е реклама и без това не можете да си го позволите) със скъсен крачол до върха на обувката (класически оксфорд) , навсякъде в провинцията ме гледат като изпаднал германец...

Мда, върхът на елегантността е да влезеш в женски форум и да се хвалиш с костюма си.  Crazy

# 57
Отначало беше интересно, после стана предсказуемо, а сега - досадно
Не може ли в една тема да изброиш класните си работи от А до Я, и да приключиш

# 58
  • Варна
Да оставим настрана размера. Нито Дзеня, нито Версаче могат да покрият дивата селяния.

# 59
Да оставим настрана размера. Нито Дзеня, нито Версаче могат да покрият дивата селяния.
hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт