Къде са най-елегантните мъже в България?

• 15 713
  • 396
  •   1
Отговори
Отдавна се каня да ви задам този въпрос -  къде според вас са най- елегантните мъже? Във Варна анцуга и джапанките са с едва ли не божествен статут. В Петрич и Сандански  залагат на прилепнали тениски Армани и мъжки чантички, тип “диагоналки”, поне Д&Г. В Килифарево пък съм виждал мъжете масово да носят класически хюмнетки. В градове с военни училища и гарнизони преобладава “комбат” стила – камуфлажи, кубинки… Във Враца и Монтана повечето мъже се обличат от “килото”, нали знаете – северозападнала България. За Кърджалийско и  региона са характерни дългите кожени шуби тип “сютук”, в съчетание с големи мустаци. А мен със слим фит костюма Дзеня (не е реклама и без това не можете да си го позволите) със скъсен крачол до върха на обувката (класически оксфорд) , навсякъде в провинцията ме гледат като изпаднал германец...

# 1
Ъъъъъъ извинявай за въпроса, в България има ли елегантни мъже? Ако да, значи пак съм пропуснала нещо.

# 2
  • Страната на чудесата
На кориците на списанията, къде Laughing

# 3
  • София
Е, как? В бг-мамма са всичките. Черпят вдъхновение за стил и изисканост в Клюкарника и СО Laughing

# 4
Отдавна се каня да ви задам този въпрос -  къде според вас са най- елегантните мъже? Във Варна анцуга и джапанките са с едва ли не божествен статут. В Петрич и Сандански  залагат на прилепнали тениски Армани и мъжки чантички, тип “диагоналки”, поне Д&Г. В Килифарево пък съм виждал мъжете масово да носят класически хюмнетки. В градове с военни училища и гарнизони преобладава “комбат” стила – камуфлажи, кубинки… Във Враца и Монтана повечето мъже се обличат от “килото”, нали знаете – северозападнала България. За Кърджалийско и  региона са характерни дългите кожени шуби тип “сютук”, в съчетание с големи мустаци. А мен със слим фит костюма Дзеня (не е реклама и без това не можете да си го позволите) със скъсен крачол до върха на обувката (класически оксфорд) , навсякъде в провинцията ме гледат като изпаднал германец...
А ти изпаднал германец ли си... Mr. Green

# 5
  • София
Марадона, снимай се с Дзеня-та и постни тук, че да видя и аз един елегантен мъж, па макар не и на живо  Grinning
Иначе, пред елегантността на един мъж има доста други неща, които предпочитам  Peace
П.П. Боже, как можах да забравя - Женята Минчев е самото олицетворение на елегантност!

# 6
Tonke, v MALL-a na Carigradsko ima li elegantni muje?

# 7
Внимавайте какво пишете, че стискам черната Библия на Ескуайър в ръка. Ще проверявам всяко твърдение  Laughing

# 8
 Авторът да ме прощава, но бермуди с бели маратонки са ми вън от разбиранията за елегантност (иначе може и да са Дзеня, знам ли)Simple Smile

# 9
Тонка, а на фона на кю седмицата ми ли да се снимам или може и тук в офиса?
Аз да не сьм неква панаирджийска мечка бе да се показвам пред насьбралото се множество? Имам нэкьв спомен, че ти си елегантна, секси милф. И с най-голямо удоволствие бих споделил бутилка просеко с теб. Така че няма нужда от снимки, а само от едно ЛС Wink

# 10
Явно е умряла циганката дето...та цяла егоцентрична тема...досада.
Елегантни мъже има навсякъде, стига да има око да оцени...и познания да претегли.

# 11
Maradona, pali audi-to i gaz kum acarigradsko shose Wink

# 12
Явно е умряла циганката дето...та цяла егоцентрична тема...досада.
Елегантни мъже има навсякъде, стига да има око да оцени...и познания да претегли.
Фройд дава много разумно обяснение за нещата. Нали знаеш - всичко е свързано с размера. Като видя темите на Марадона и все за това си мисля. Не можем да го обвиняваме - човещинка.

# 13
  • София
Tonke, v MALL-a na Carigradsko ima li elegantni muje?
Не съм обърнала внимание - там съм заета с неща, различни от зяпане по мъже (а и пъпът ми не е хвърлен в този мол). Можеш да отидеш на въпросното място и после да споделиш личните си впечатления след като толкова те вълнува  Peace

Тонка, а на фона на кю седмицата ми ли да се снимам или може и тук в офиса?
В офиса много ясно. По-сериозно ще те възприема  Wink

# 14
Вижте, имам чувството, че за сетен път ме разбирате погрешно. Аз като един истински краевед така да се каже, направо като един Георг Краев , бих искал заедно да начертаем модната карта на Бьлгария и да отговорим на всички "защо" , които пораждат естетическите разбирания на бьлгарския мъж. Така че много ви моля...

Общи условия

Активация на акаунт