Къде са най-елегантните мъже в България?

• 15 728
  • 396
  •   1
Отговори
# 30

Но пък ми хрумна, че ако МАРИАНКААА е човек, ще пусне тема "В кой град са най-потентните мъже", хем и петък е близо, ама... Не е човек.  Tired
Във Варна са.Анцузите не им стягат и затова.

# 31
В гей клубовете?

# 32
  • Пловдив
Не разбрах - най-елегантните или най-потентните?

# 33
На запад може би, но тук категорично не. Скоро бях в един "микс клуб" - кво да ви кажа... Обикновени педерасти. Нямат класа.

# 34
Отдавна се каня да ви задам този въпрос...
Стари са ти наблюденията.
Освен това най-елегантни са в бакалията отсреща.
Пък аз лично съм най-елегантен с работен комбинезон и любимото на двама ни швейцарско маскаре , само че на босо го нося ,защото ми свършиха белите чорапки.

# 35
  • Пловдив
Моля, обясни на невежата от прованса що е то швейцарско маскаре, ако може и някоя снимчица...

# 36
И аз залагам на Варна, другите просто не ме интересуват, не че не оценявам класата на автора. Най-потентни, най- елегантни, най- секси. Всичко най-. В "анцунзе'', разбира се.

# 37
Въпрос-оксиморон.
Аз познавам 2-ма, чувала съм, че има още 4.
Ако се постараем дружно тук, може пълен указател да издадем. Не на най-елегантните, а просто на елегантните мъже в БГ. Това ще е един мнооого тънък указател.

Сори, темата сигурно е смешна, но джапанките, анцузите и белите чорапи спряха да ме забавляват още през 1990-те.

# 38
Някъде под дръвйе и камънйе ще да са. Rara avis, дет' са вика. Отказала съм се да ги сравнявам отдавна с баща ми - виден парижанин от Горнотракийската низина, за да не задълбочавам комплексът на Електра в невинната си разочарована душа и затова започнах на първа среща направо да си ги представям голи.
Относно чантичките, хюмнетките етцетера, вече не знам кое ми бърка повече в ....-мъж с хюмнетка, или мъж който не позлва портфейл, на който в джобчето му дрънкат семки и бонбонки. Онези със щипките за пари пък са съвсем далеч от моята галактика. Та какви области, градове, села, паланки? "К'вото дойде за Сакара".
Повечето, които познавам са си селски беци, някои от които от време на време се маскират като елегантни джентъл-ментъли. Много се старят наистина и отдалече им личи.
Но аз харесвам селските отрудени момчета, Белчо и Сивушка, Моканина... особено след онова статистическо премерване. И нямам нищо против тях, стига да не ми говорят на "ма" и да не се правят на селски тарикати.

# 39
Специално в БГ, само на елегантни гейове съм се натъквла.

Аз обичам небрежно - елегантни мъже  Crazy

# 40
  • Насред хаоса
Харният кон и под скъсан чул се познава. За съжаление дзенята и другите материални дреболийки не гарантират наличието на вродена класа и елегантност. А докараната с пари е едно, вътрешната - съвсем друго.

# 41
Харният кон и под скъсан чул се познава. За съжаление дзенята и другите материални дреболийки не гарантират наличието на вродена класа и елегантност. А докараната с пари е едно, вътрешната - съвсем друго.

И размерът - трето  Mr. Green

# 42

И размерът - трето  Mr. Green
Popcorn

# 43
  • София
В офиса, но не са българи.  Mr. Green

# 44
В София има най-много елегантни мъже.
Под това разбирам няколко.

Общи условия

Активация на акаунт